sağol samanyolu sende allaha emanet ol iyi geceler.Originally Posted by SaMaNYoLu
anlat büyükpivot kadromu merak etmiştin.
sağol samanyolu sende allaha emanet ol iyi geceler.Originally Posted by SaMaNYoLu
anlat büyükpivot kadromu merak etmiştin.
Sağol sana daOriginally Posted by SaMaNYoLu
![]()
ama bir tane bile bulamadım olmadı kendi çabamla bulcam artık![]()
abi bi konuda görmüştüm de ondan merak ettim
tamam yarın senle online yaparız görürsün ama madara olursan karışmam.Originally Posted by büyükpivot
![]()
imzana yaz abi![]()
I'm back...
eyvallah abi madara edileceksem senin tarafından edileyim yahu
ne de olsa işin üstadıyla konuşuom şu anda
ama kolay lokma olmayacağım
en fazla 5 fark yerim![]()
kendi aranızdamı konuşuyonuz yoksa bende konuşabilirmiyim?
güzel fikir aslında ama daha zaman var gitmeme
abartıyosun ama kardeş üstadında üstadı vardır unutma.Originally Posted by büyükpivot
Serkan beni Pikachuya tercih ettin ha.![]()
hala ordamısın be Emre abi benle seni kıyaslıyolar ben napıyım şimdi![]()
Şartlar zorladı beni Emre.
Bu arada bir dönem kafeye selam yazmak yasaktı, sonra neden kalktı bu kural, gelen direk muhabbete dalsın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
neyse beyler benden buraya kadar ama bakıom da asıl kuşlarımız şimdi girio ii geceler
kaçıyormusun pivot daha yeni başladık.Originally Posted by büyükpivot
![]()
Valla kıyaslayanlar utansın ibob.![]()
Ne şartlarmış yahu Allahın canavarını seçtin ha.
Evet yahu bu kuralı uygulamıyor artık kimse. Kafeyi açan arkadaşta iş yok ondandır.Hazır yeri gelmişken kendisini şiddetle kınıyorum. Ayrıca uzun süredir kınamadığım Eray Dengiz'i de aradan çıkarayım şiddetle kınıyorum onuda.
Vazgeçme yok vazgeçme yokta uyanda yok.![]()
tabi yha Emre abi nerde ibob nerdealınma ibob herşey ortada
![]()
I'm back...
yaşım elvermio abi biberondan sütümü içtim yatıcam şimdi de bu biberonun bana yetmesi için de biberonun kapasitesi en az 1 lt. olmalı ya neyseii geceler abi yarın beni görürsen özel mesaj at online yaparız ii geceler
Neyse ben kaçar, şimdi Emre'ye tartışacak havada değilim, kalbini kırmayayım çocuğun.![]()
Kalın sağlıcakla...
"YÜCE ATATÜRK"
Ben burdayımOriginally Posted by r_a_z_o_r
![]()
Yok yahu ayırıma gerek yok. hiçbirimizin hiçbirimize bir üstünlüğü yok. [Yönetici arkadaşlar hariçHele üst yöneticiler hepten hariç
]
Gel tartışalım yahu sayın yönetici fikirlerini söylemene izin var benim tarafımdanşimdi Emre'ye tartışacak havada değilim, kalbini kırmayayım çocuğun.![]()
![]()
tamam dostum iyi geceler yarın senin için kötü bir gün olacak ama iyi bir değeyim olur sen için.Originally Posted by büyükpivot
![]()
Originally Posted by r_a_z_o_r
görüşücez boyunun ölçüsünü alacam abi
tamam abi sende kal sağlıcakla
emre abi dün bi okey oynayamadık haaaaa![]()
I'm back...
ne iş can aldınmı yalovayı yok dimi.Originally Posted by cngnsry
![]()