Sayın Deus Domninus sende biliyorsunki Fenerbahçe ile oyunu açtığın ilk sene kuyt boşa çıksa 6 ay boş gezse gelmiyor...büyük takımlar birbirinden oyuncu alması imkansız gibi oysaki galatasarayın neredeyse yarısı trabzonlu yani gerçek ortada duruyor gör diyor beni inat etmemek lazım ama saygım sonsuz fikirlerine o ayrı konu..

hadi hiç olmazsa şu nedir bunu biri açıklasın ben vallahi anlamıyorum.
şimdi diyelimki futbolcular kariyerleri gereği büyük liglerde oynamak istiyor ve ondan ne kadar para verirsen ver küçük takımlara gelmiyor..
peki bu doktorlara pgskolara ne oluyor ya..iş o kadar mantıksızlaştıki onlardami kariyer peşinde doktor bey kariyerini italyada sürdürmekmi istiyor sayın fitness koçu geleceği açısından bayernden ayrılıp fenerbahçeye gelmenin yanlış bir kararr olduğunu düşünüyor böyle saçmalık olurumu fitness koçu antrenör doktor ya kim bunlara para verirse oraya gider şimdi fener gitse galtasarayın doktoruna daha fazla para verse doktor.ben kariyerim açısından galatasarayda kalacağımmı der..Galatasaray gitse Fenerbahçenin alt yapı koçuna iki katı para verse youth koç hayır olmazmı der...işte dyorumya futbolcular gelmiyor gelmiyor klübün maaşlı çalışanları bile birbirine gitmiyor bu nedir allah aşkına ya..

çözülür bir gü...n yıkılır sabit fikirler elbet....