gs son transferle noktayı koymuş.kadro mükemmele yakın oldu.çağrı kardeşim sen bu işten anlıyorsun tebrikler![]()
gs son transferle noktayı koymuş.kadro mükemmele yakın oldu.çağrı kardeşim sen bu işten anlıyorsun tebrikler![]()
galatasaray transfer dönemi şampiyonu olmuş gibi yine.
27 yaşındaki genç stoper nedir![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
FB ŞL ön eleme maçı oynamadımı hala
Şu Süper Kupa maçını merak ediyorum da ne olacak
ADANA DEMİRSPOR
Bekleme sebebim şu kardeşim GS çok güzel hazırlanıp çok güzel nokta transferler yaptı.
FB yaprak dökümü yaptı.
İlk süper kupada FB penaltılarda kazandı bunun rövanşı ne olacak
GS alırsa bir şey olmaz iyi olan kazanacak zaten bn bu kariyerde FB tutuyorum ama benim görüşüm GS %75 alacak gibi
ADANA DEMİRSPOR
Arkadaşlar sizlere şunu söyliyimi:
Yolladığım oyuncuların yerlerine oynatabiliceğim adamlar var.
Giden oyunculardan sadece , Vorsah , Sow , Baroni kadrodaydılar.
Sezon sonu olduğu için Sanogo geldi.
Vorsah yerine - Zayate ve Emre Güngör var.
Bazı Hazırlık maçları yaptım.Onları paylaşıcam birazdan.
Size sadece şunu söyliyim geçen sezonki kadrodan daha iyi bir kadromuz oldu.! *
BASIN TOPLANTISI
Muhabir: Hazırlık kampı ve Şampiyonlar Ligi hakkındaki düşünceleriz neler.
Bahadır Yagan : Hazırlık kampı iyi geçti.Hazırlık kampının amacı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi takımı hazır tutmak.Yeni transferlerimiz takıma çabucak uyum sağladı,buda beni çok sevindiriyor.
Şampiyonlar liginde ilk maçımız 3-1 gibi net skorla bitti.Şimdi 2. maçımızı oynayıcaz evimizde daha iyi oyun ve taraftarlarımızın desteğiyle farklı bir skor bekliyoruz.
Noluyo arkadaş dalgasına laf attık ortaya 50 tane cevap gelmiş tamam Şampiyon Fenerbahçe sakin.Sonunda şaka olduğunu da belirttik ama adamlar istatistiki bilgileri serdi gözümüzün önüne bişey demedik
Ligi sabırsızlıkla bekliyoruz yeni transferlerin napıcağı büyük merak konusu![]()
BASIN TOPLANTISI
Muhabir: Evinizde iyi bir galibiyet aldınız ne düşünüyorsunuz ?
Bahadır Yagan : Beklenen ve istenilen oyunu oynuyoruz.Yeni transferlerimiz uyum sağladığını
söylemiştim.Sanogo çok iyi oynadı bu yaşta bu oyun gelecek için iyi sinyal.PlayOff maçını kazanıp
gruplara kalmayı istiyoruz.
ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY OFF KURASI ÇEKİLİYOR.
Her türlü alırız hocam.
SÜPER KUPA GALATASARAY'IN.
Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Galatasaray, bulduğu 4 tane net pozisyonu harcadı. Fakat; ikinci yarının hemen başında Selçuk İnan'ın kullandığı kornere iyi yükselen yeni transfer Jean-Armel, topa iyi yükseldi ve golü Fenerbahçe ağlarına gönderdi. Mutluyuz.
![]()
Maç 1 farkla biter gibi her iki takımda iddialı
ADANA DEMİRSPOR
yorum yazim dedim cevap gönder dedim 1-0 skor geldi kalbime indi
Tebrikler çağrı
ADANA DEMİRSPOR
Tebrikler Çağrı, Fener galibiyetine hasret kalmıştık![]()
Teşekkürler beyler![]()
Fenerbahçede Transfer Harekatı
Fenerbahçe,18 yaşındaki genç forveti kadrosuna kattı.
Bonservis bedeli ödenmeden alınan Rosace yıllık 425B € alacak.
SPOR TOTO SÜPER LİG BAŞLADI
Galatasaray 4 Gaziantepspor2
Maç çok ilginç bir maç oldu. Önce Doumbia sakatlandı, yaklaşık 2 hafta aramızda olmayacak. Yerine giren yeni transfer Omer Damari ile defansın arasına yaptığı etkili koşularla rakip savunmayı oldukça bozdu ve Politeivich faul yapa yapa kırmızı yedi Damari sayesinde. Emre Çolak'ın müthiş füzesi çatal diye tabir edilen yerden döndü. Emre haricinde direkten geri gelen 2 şutumuz daha var. İlk yarıyı 3-0 önde kapattık, rakip 10 kişi kaldı; dolayısıyla as takım oyuncularımı olası bir sakatlık tehlikesi yaşamasın diye oyundan aldım. Almaz olaydımSkor 3-2'ye geldi, tabi bir ter boşalması, rakip de üstelik 10 kişi.. Neyse ki imdadımıza Walter Montillo'nun müthiş zehiri sonrası topla buluşup ağları havalandıran Sercan Yıldırım yetişti ve skoru 4-2'ye taşıdı. Maçın bir diğer ilginç olayı ise, stopere kimi alsam golcü çıkması.. Jean-Armel Kana-Biyik 2 resmi maçta 2 gol ile oynuyor. Üstelik bu maçta attığı golün yanı sıra 2 de asist yaptı
![]()
![]()