Quote Originally Posted by babafm View Post
Kariyerin harika geçiyor . Zevk alarak takip ediyorum.Lakin sormak istediğim sorular var .
1-Bienvenu,topuz.Topal,baroniden nasıl verim alıyorsun.
2-Bu oyunculara ne rol veriyorsun.
3-Taktiği paylaşabilirmisin
4-Kaçıncısın ?
Bu sorulara cebap verirsen sevinirim.
İlk önce teşekkürle kardeş

1. ve 2. soruyu bir arada cevaplayim

Bienvenu'yu ilk olarak satacaktım teklif de geldi kendiside anlaştı sadece evet demem bekleniyordu ama Semih kötü futbolu ile ŞL ön elemesinde berbat oynadı verdiğim şansları tepince Bienvenu teklifini reddettim ve Bienvenu ileri uç forvette oynuyorum ve golleri atıyor 4( 2 ) maçta 3 gol attı .

Mehmet Topuzu orta sahanın ortasında oynatıyorum nite sağda oynatmıyorum çünkü kuyt, krasic, grosicki gibi oyuncularım var yeterli dedim topuzdan nasıl yararlanim dedim tam ortada oynatıyorum ceza sahasının dışından vuruşları güzel 3 maçta 1 gol attı.

Topala gelirsek ilk önce onu da defansın ortasında oynatıyordum hazırlık maçında ama 2. hazırlık maçına gelince Egemen, Serdar gibi defans oyuncularım sakatlanınca Topalu stoper bölgesine çektim defans özelliği süper kafa topları hakim kornerlerde işime iyi yarıyor.

Baroniye gelirse şuan aklımda orta derece % 50 satim mi % 50 satmiyim mi. Bazen kötü oynuyor ve sürekli top kaptırıyor ama bir yandan da bakıyorum Alex gibi ara pası atıyor o konuda kararsızım