Quote Originally Posted by benbenim View Post
Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim ..
Teşekkürler.

Quote Originally Posted by cabir48 View Post
Başarılar.

Teşekkürler.

A.C Milan Transfer Borsası

Leandro Damiao A.C Milan'da !

Leandro Damiao'yu forvet hattımıza zenginlik katması için Internacional'den aldık. Damiao için kulübüne 17.25 milyon euro ödenirken, futbolcunun kendisine yıllık 3 milyon euro verilecek. Damiao ile 5 yıllık kontrat imzalandıktan sonra, Damiao "Benim için rüya gerçek oldu. Milan gibi bir kulüpte forma giymek, tüm futbolcuların rüyasıdır. Buraya geldiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı. Brezilyalı milli forvet, milli takımdan arkadaşı Pato ve Ibrahimovic'in arkasında 3. opsiyon olarak ilk sezonunda takımımıza güç katacak.

Marc Muniesa A.C Milan'da !

Marc Muniesa'yı bedelsiz olarak Barcelona'dan kadromuza kattık. Takıma girmekte zorlanan ancak potansiyelli bir oyuncu olan Muniesa'yı Barcelona'nın B takımında uzun süre izledik. Ardından da kontratının bitimine 6 ay kala ön sözleşme imzaladık. Barcelona'ya Muniesa için bonservis bedeli ödenmeyecek, hem stoper hem sol bek oynayabilen Muniesa ise yıllık 425 bin euro kazanacak. Muniesa 3 yıllık kontratı imzaladıktan sonra, "Milan'a geldiğim için çok mutluyum. Geçen sezon Barcelona'da iyi bir sezon geçirmeme rağmen bana güvenen teknik direktörüm Özardıç'a teşekkür ederim. Onun yüzünü güldürmek ve kariyerimi burada sonlandırmak istiyorum." dedi. Muniesa'yı bu sezon iyi bir alternatif olarak düşünüyoruz, as takım dinlenirken önemli katkıları olacaktır takımımıza.

Andrea Guiducci A.C Milan'da !

Guiducci'yi Empoli'den 2.1 milyon euro bonservis bedeliyle takıma kattık. Hedeflerimden biri olan tüm takımı Milan altyapısından oluşturmada bana önemli katkı sağlayacak. 2 sezon altyapıda forma giydikten sonra yavaş yavaş rotasyona girecek, ardından ilk 11'in değişilmezi olacak inşallah.

Sacha Meunier A.C Milan'da !

Çok iyi bir kaleci olarak ileride Meunier. 2 milyon euro bonservis bedeli ödedik Auxerre'e onun için. 3 sene içinde kaleyi alacak ve hiç bırakmayacak inşallah.

Jussi Jaaskelainen A.C Milan'da !

37 yaşındaki Jaaskelainen'i Bolton'dan kadromuza kattık. Kontratı bittiği için bonservis bedeli ödemediğimiz Jaaskelainen, yıllık 1.2 milyon euro kazanacak. Kendisini 2 yıllığına Milan'a bağlayan imzayı attıktan sonra konuşan Fin kaleci, "Milan'ın kalesini korumayı çocukluğumdan beri istemişimdir. Takıma 3. kaleci olmak için gelmedim. Savaşarak formayı kapmak ve sözleşmemin sonuna kadar da çıkarmamak istiyorum. Yaşım ilerledi, bu yüzden de kariyerimi burada bitirmek istiyorum. Bana bitti diyenlere inat beni buraya getiren ve bana güvenen hocam Özardıç'ın yüzünü kara çıkartmayacağım." dedi. Jaaskelainen'i 3.kaleci olması için aldım, bonservis bedeli ödemedim bu yüzden aman aman sorun değil maddi yükü transferin, güvenilir bir kaleci, Meunier'in gelişimine de katkısı olacak 2 sene boyunca.

Steven Taylor Bonservisiyle A.C Milan'da !

Steven Taylor'ı geçen sezon Newcastle'dan kiralamış, 5 milyon euro satış opsiyonu yapmıştık. Taylor geçen sezon Thiago Silva ile birlikte harika bir uyum sergiledi ve ilk 11'in değişmez ismi oldu. Sezon sonunda Newcastle ile pazarlıklara girdik ancak 1 kuruş bile inmediler. Biz de 5 milyon euro verip bonservisini aldık Taylor'ın. Taylor'a yıllık 2.4 milyon euro vereceğiz. Kendisini 4 yıllığına Milan'a bağlayan imzayı attıktan sonra konuşan Taylor, "Geçen sezon kiralık oynarken birçok defa burada kalmak istediğimi söylemiştim. Yönetimimiz de bonservisimi Newcastle'dan aldı, bu yüzden çok mutluyum. Bana güvenen hocama teşekkür ediyorum, bu yıl da ilk 11'in değişmezi olacağım." dedi. Taylor'ı Silva ile birlikte stoperde kullanmak istiyoruz.

Marc Albrighton Bonservisiyle A.C Milan'da !

Albrighton'ı geçen sezon Sam'in arkasına yedek olarak kiralamış ve 7.5 milyon euro satış opsiyonu yapmıştık. Hem potansiyeli, hem yedek olmayı sorun etmeyecek olması hem de ortalamanın üstünde bir performans sergilemesi nedeniyle bonservisini almaya karar verdik. Villa ile görüşmeler zorlu geçti ve 6.75 milyon euro'da anlaştık. Albrighton'a dayıllık 1.2 milyon euro vereceğiz. Kendisiyle 4 yıllık sözleşme yaptık. İmza töreninden sonra konuşan Albrighton, "Villa'daki taraftarlardan ayrılmak çok zor oldu, ancak Milan'da geçen sezon çok mutluydum. Milan reddedilemez bir takım. Artık bonservisim Milan'da ve ben formayı kapmayı çok istiyorum. Stephan, Sidney ve benim aramda önemli bir forma yarışı olacak. Formayı kapmak ve Milan'a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum." dedi. Albrighton bu sezon yedek bekleyecek gibi görünüyor, bizim için yeterli bir oyuncu.

Fernando Muslera A.C Milan'da !

Amelia'nın 31 yaşına girmesi, Roma'nın bırakması ve Abbiati'nin ayrılmasından sonra kaleye sağlam bir takviye yaptık. Muslera için Galatasaray'a 13.25 milyon euro ödeyeceğiz. Takıma faydası olacaktır. Muslera'ya yıllık 3.6 milyon euro vereceğiz. Kendisiyle 5 yıllık sözleşme imzaladık. Muslera "Milan'da oynamak çok zevkli olacak. Çok iyi bir takımımız var ve 3 üst düzey kaleciye sahibiz. Forma savaşı çok çetin geçecek ancak ben kazanabileceğimi biliyorum. Rekabetten başarı doğar. Takıma uzun yıllar hizmet etmek istiyorum." dedi. Muslera kalede bu sezon ilk tercihimiz olacak gibi duruyor.

Angel Di Maria A.C Milan'da !

Di Maria'yı geçen sezon da almak istemiş ancak alamamıştık. Sol açıkta Robinho'nun yerine onu aldık. Kendisi için 15 milyon euro ödeyeceğiz. Di Maria'yı satış listesine koyan Madrid'e teşekkürü de borç bilirim. Kendisine yıllık 6.25 milyon euro vereceğiz. 5 yıllık sözleşmeyi imzaladıktan sonra konuşan Di Maria "Real'den ayrılmaya karar verdikten sonra ilk gitmek istediğim yer Milan'dı. Beni istediklerinde çok mutlu oldum. Her ne kadar Arsenal ve Manchester City'de bana teklif yapsa, Milan'ı seçmeyi kafama koymuştum. Milan'a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum." dedi.Di Maria sol açıkta değişmez isim olacak.

Charlie Adam Kiralık Olarak A.C Milan'da !

Charlie Adam'ı Liverpool'dan 1 yıllığına kiraladık. Satış opsiyonu 6 milyon euro olan Adam, orta sahada advanced playmaker olarak oynayacak ve yaratıcı oyuncu rolünü üstlenecek. 1 yıllık kira için 1.7 milyon euro ödeyeceğiz Liverpool'a. Charlie Adam, "Liverpool'a asla dönmeyeceğim. Milan'da uzun yıllar oynamak istiyorum, bunun için de bu sezon iyi bir performans sergilemem gerektiğini biliyorum. Umarım takım olarak iyi bir sezon geçiririz." dedi.

Kim Kallström A.C Milan'da !

Kim Kallström'ü orta sahada alternatif olması için takıma kattık. Oyunun her iki yönünü oynayabilmesi bizim için önemli olacak. Kallström için Lyon'a 1.4 milyon euro ödeyeceğiz. Kendisiyle 1 yıllık kontrat imzaladık. İsveçli bizden 1.9 milyon euro kazanacak. Kallström, "Lyon'dan kurtulduğum için çok mutluyum. Milan gibi bir kulüpte tekrar Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşamak harika olacak. Formayı kapmak için çok savaşacağım, umarım sezon sonunda tekrar sözleşme imzalarım." dedi.

Bir dahaki mesajda - Takımdan Ayrılanlar