Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
1 ile 30 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Benim lafım, top taca atılmadı, bilmem elle oynandı vs vs şeklinde amacı Fenerbahçe'ye sallamak olanların, etikten bahsedenlerin, şu son GS maçlarında yaşananları gördüğünde yüzü kızarmayanlara. Yoksa yapılan haksızlığa, evet haksızlıktır diyen ve bunu olgunlukla karşılayanlara, benzer hareket rakip takıma yapıldığında da etik muhabbetine girmeyip, olgunca tepki verebilenlere bir lafım yok.
    Neyden bahsediyorsun Serkan abi ? Senin başkanın şike yaparken yüzü kızardı mı da burdaki insanların tepki verip vermemesine karışıyorsun ? Penaltı yok diyoruz atmış diyoruz neyi anlamıyorsunuz ? Pankart mı asalım penaltı değil diye.Biz sizin gibi kollamıyoruz haksızlıkları.Ortada haksız bir şey varsa söylüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Neyden bahsediyorsun Serkan abi ? Senin başkanın şike yaparken yüzü kızardı mı da burdaki insanların tepki verip vermemesine karışıyorsun ? Penaltı yok diyoruz atmış diyoruz neyi anlamıyorsunuz ? Pankart mı asalım penaltı değil diye.Biz sizin gibi kollamıyoruz haksızlıkları.Ortada haksız bir şey varsa söylüyoruz.
    Olgunca tepki vermeyenlerden bahsediyorum, olgunca tepki verenlere lafım yok, yeter ki her olayda benzer tepkiler verilebilse, hep bunu söylüyorum, hala bunu söylüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri