Cimbom Galatasaray Galatasaray şampiyon, Cimbom Galatasaray şampiyonun Cimbomu...
[YOUTUBE="B-gXCVVbjnc"]Cimbombom[/YOUTUBE]
Cimbom Galatasaray Galatasaray şampiyon, Cimbom Galatasaray şampiyonun Cimbomu...
[YOUTUBE="B-gXCVVbjnc"]Cimbombom[/YOUTUBE]
Galatasaray’da kombineler tekrar satışta
27 Ağustos 2012 12:15 NTV Spor ve Ajanslar
Daha önce yaklaşık 41 bin kombine bilet satışının yapıldığını ve kalan bölümlerin haftalık satışlara ayrıldığını duyuran sarı-kırmızılı kulüp, yoğun istek üzerine kombine satışına yeniden başladı.Daha önce yaklaşık 41 bin kombine bilet satışının yapıldığını ve kalan bölümlerin haftalık satışlara ayrıldığını duyuran sarı-kırmızılı kulüp, yoğun istek üzerine kombine satışına yeniden başladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, 2012-2013 sezonu futbol kombinelerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür edilerek, ''Yoğun istek üzerine daha önce satışa açık olmayan bloklarımızı bugün itibari ile satışa sunacağımızı belirtmek isteriz. Doğu tribünü 1. kat 110, 116, doğu tribünü 4. Kat 412, batı tribünü 4. kat 403, 427 ve güney tribünü 4. kat 422 bloklarından sınırlı sayıda koltuk satışa çıkarılacaktır'' denildi.
Kombine fiyatları 500 ve 850 lira olarak iki ayrı kategoride belirlenirken, taraftarların, ''www.gucumuzsizsiniz.com'' internet adresinden veya mesai saatleri içerisinde satış ofisinden kombinelerini alabilecekleri ifade edildi.
Football is simple,but Football Manager is not
Satmayın be yeter![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dünkü maçın ilk yarısı geçen sezonki çoğu maçtan iyiydi. Derbide, deplasmanda hücum anlamında bu kadar etkili olmak ilerisi için umut veriyor.
Geçen sezona da iyi başlamamıştık, inişli çıkışlı bir grafiğimiz vardı, Antep maçı dönüm noktası oldu, sonrasında Fenerbahçe maçıyla alınan liderlik bir daha verilmedi zaten, istikrar yakalandı.
Geçen sene takımın geriye düşüp kazandığı bir maç var 2-0'dan 2-4 o da ligin kötülerinden Samsunspor'a karşı. Dün 3 kez geriye düştük ama çevirebildik, her ne kadar 3. gol hakkımızla olmasa da.
Dünkü maçta 20. saniyedeki %100'lük gol pozisyonundan sonuç alabilsek, maç bambaşka bir hal alabilirdi, çünkü biz öne geçtiğimiz maçların çoğunu kazanan bir takımız.
Bu sene daha güçlü, daha dengeli, daha alternatifli bir kadromuz var. 4-4-2 kadar, 4-3-3 taktiğini de denememiz gerek. Amrabat ile 4-4-2 çok sıkıntılı gözüküyor çünkü.
Katiliyorum , amrabat harcancak gibi bence 4-4-2"de bu adam is yapmaz 4-2-3-1 ve 4-3-3"de en uç sol kanat oyuncusudur bu adam kayseride neler yaptigini cok iyi biliyoruz. haftaya keske bu kadro ciksak hoca en azindan denese.
![]()
Dünkü maçta, Melo - Amrabat değişikliği yerine Emre çıkıp yerine Burak veya Amrabat girse ve 4-3-3'e dönseydik takım en az ilk yarı olduğu kadar etkili olabilirdi. Skor avantajı yakalamadığımız sürece Selçuk - Melo ikilisi bozulmamalı. İlk yarıda sahanın hakimi olan Selçuk ikinci yarı 1-2 pas dışında gözükmedi sahada.
Aman aman kalsın diğer sistemler, hele 433. Şu anki sistemimiz muazzam sadece zamana ihtiyacımız var.
4-3-3 denenmezse 8.600 verdiğimiz Amrabat elimizde patlar.
Hiç sanmıyorum. Amrabat Emre'nin yerini aldığında zaten 4-4-2'ye uyum sağlayacak. Tıpkı Arda gibi. Sırf Amrabat için sistem değişirsek evet Amrabat iyi oynar belki ama bu takım oyununu ve dominizmi kaybederiz. Hiçbir forvetimiz tek forvet oynayabilecek nitelikte değil zaten bana kalırsa.
Tek forvet oynamayacağız ki. 4-3-3'de Amrabat, Umut, Burak, Elmander ve Aydın 5'lisinden 3'ü kullanılacak. Aydın veya Amrabat'ın aynı anda sahada olmadığı her anda yine çift forvet olacak sahada. Orta 3'lü de Hamit - Melo - Selçuk şeklinde olacak. Bence er ya da geç Fatih Terim bunu deneyecek ve verim alacak.
Burak veya Umut'un sağ çizgide başarılı olacağını düşünmüyorum. Bu sistemden şaşmamamız gerektiğine inanıyorrum.
hamit duzelene kadar emreyi tercih ederim , ki umut kanat ozelligi var , bu arada engin"in o hareketini ne kadar tasvip etmesekde gozlerim sahsen engini cok ariyor simdi yine baski yapiyoruz ama engin ile bir baska baski yapiyorduk rakibe.
Benim aklımdakini tam ifade ettiğimi düşünmüyorum, asitmetrik bir şey benim düşündüğüm aslında.
Melo - Selçuk - Hamit 3'lüsü olacak ortada, savunmada sağa doğru kayacaklar ve Amrabat sol kanadı alacak yani savunmada bir 4-4-2 düşündüğüm. Hücum da ise sağ tarafı kullanacak isim forvet hattından bir isim değil, Eboue olacak. Etkili çıkışları gün gibi ortada, bugün Zeki Önder Özen güzel bir tespit yaptı, Hamit ve Eboue ikilisi Schalke'deki Hamit - Rafinha ikilisi gibi olabilir.
Manu taraftari sampiyonlar liginde galatasarayi istemiyormus![]()
konunun ana linki
http://community.manutd.com/forums/t...px?PageIndex=1
Ben de Manu'yu istemiyorum açıkçası, bunca sene sonra az çerez takımlar gelsin
![]()
istememe nedenleri olarak uzaklık , zemin vb. gibi şeyleri gösteriyorlar , yani istememe nedeni galatasarayın manuyu zorlayacağını düşünmeleri değil.
He ya he sadece uzaklık evet.
Taraftarin biri 2-3 yil once galatasaray stadina gitmis demis ki Dogrusunu soylemek gerekirse staddan cikarken altima ettim demis korkudan.
forumda bunuda yazmislar "felt like theyd slit your throat as good as look at you,real scary" Bogazini kesecek gibi bakiyorlar demis
alintidir![]()
Last edited by Nedvedmania : 28.Ağustos.2012 at 00:05 Reason: Kural 6
Tarihte Liverpool taraftarlarını öldürdük adamlar Türkiye'ye gelir mi.
Liverpool değil Leeds United
Zemin ne alaka patates tarlasımı bizim zeminyapmayın Allah aşkına uzaklıkta ne alaka adamların THY gibi sponsoru var saçmalamayın...
sadece ilk mesajda bunlarla karşılaşmak istemiyorum deniyor , takip eden mesajda evet bu kadar erken karşılaşmamız iyi olmaz deniyor 3 takım için
daha sonrası , ajax , benfica , montpeilleri istemesinin nedeni olarak ingiltereye yakınlıkları ve diğer saydığı üç takım zenit , olympiakos , galatasaray ingiltereye uzaklıkları nedeniyle olduğu anlamı çıkıyor.
bir sonraki mesajda rusya ve türkiyenin uzak olduğundan bahsediyor yine.
galatasarayda bulunduklarından , gary neville'ın söylediklerinden türklerin kötü ünlerinden , istanbuldaki atmosferin özet geçmek gerekirse berbat olduğu söyleniyor , norotoius anlamına bak istersen.
zemin demem yanlış olmuş , gary neville direk mekandan bahsediyor.
valla ingilizcem gayet yeterlidir , yurtdışında eğitim gördüm , senin de yeterliyse , adam gibi yazarsın , adam gibi cevap alırsın , dalga geçer gibi yazmanın manası yok , azıcık saygılı ol.
"anlamı çıkıyor" yazmışsın da sana göre o anlam çıkıyor. Çoğu kişiye göre oradan o çıkmaz. Atmosferin berbat olması havanın kötü olması değildir. Maç atmosferinden bahsediyor gary neville.
Sonuç olarak 1 yerde uzaklığın etkileyeceğini söylüyor diğer yerlerde böyle birşey yok.
Hakedene...
Atmosfer olarak hava şartlarından bahsedecek değiller ya.Tabii ki de seyirci baskısından bahsediyor, yapmayın allah aşkına.
böyle bahsetmeleri sizi gururlandiriyor mu? adamlarin kafasindaki imaj bu türk insani hakkinda.. galatasaray taraftarina has degil fener turu gecse feneride istemeyiz derler adamlar genel olarak konusuyor galatasaray taraftari hakkinda yazilan yorum yok orda.. sahsen bir türk olarak türkleri böyle görmeleri beni gururlandirmiyor..