1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Kupalara ambargo koyun!!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ya ben bişey demiyorum...
    o konu tartısıldı ve ben o şeyin 2005'ten beri var oldugunu belirttim...
    ben bişey demiyorum haftasonu konusacagım..
    herkesin foyası ortaya cıkacak..

ayrıca ben hile yapmam belirteyim

yapsam saygınlıgım kalmaz

bişey daha belirteyim:

underground takılmayın... en iyisi turksportal...

arkadasler bu arada eger taktiği indiremiyorsanız sorun link'te deil belirteyim

dün ben cıktıgımda 224'tü su anda 289 olmus indiren sayısı

yorumalrınızı bekliyorum. saygılar
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by r_a_z_o_r
    Korner taktiği 100% senin eserinmi.Yalnış anlama ama ben bu korner taktiğini brazil taktik paketinde görmüştüm.
    Quote Originally Posted by master_ozzy
    taktik tamamen bnmdir arkadasım nerde gordugunu bilmiyorum ama bnm ble bi seyden hbrm yok ayrıca bu taktigi yeni yayınlamadım nerdese 1 ay falan oldu belki daha fazla bnm taktikten bi alıntı yapılmıs olabilr hic bir fikrim yok
    ca korner taktigi icin calıntı dien arkadaslara da bi kac lafım var benden once bu taktigi biliosunuz madem sizde bu forumda paylasabilirdiniz ve bilmeyenelerler ogrenebilirdi ben asla korner taktigi icin ben yarattım bnm taktigim demedim sadece wings taktiginin parcası dedim deneyenler ve taktigi ilk gorenlerde bu taktigi ilk bende gordukleri icin diger konularda ozzynin taktigi olarak gecti ama bu tamamen dier arkadasların soyledigi isterseniz usenmeyip gonderdigim butun msjlara bakabilirsiniz

4-4-2 wings taktigindeki korner taktigi dısında hangi komut veya oynanıs taklit veya calıntı bunu bi arkadaslara acıklayabilir misiniz?

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=10019&page=9

master ozzyy kardeş benim kafam karıştı korner alıntımı değilmi.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

alıntı oldugu soylenmis ama bu taktigi kullanıp gostermek niye daha once kimsenin aklına gelmedi veya kimseyle paylasılmadı onu cok mrk ediyorum taktigi ben yayınladıktan sonra mı herkes mrk edip de arastırdı onu anlamadım taktigi bircok kullanıcıya kazandıran bnm (turksportal adına) ve hepside memnun durumdan ve basarılı bi taktik bu durumda kimsenin sikayet etmeye hakkı yok begenmiyo olabilirsiniz ya da size hile olarak gozukebilir o zmn kullanmazsınız ben sadece bilmeyen herkese gostermek istedim hepsi bu ve Wings taktiginin icine koyarak da bunu taktigin bi parcası olarak herkesle paylastım ayrıca dier sorunu da cevaplıyım taktigi brazil taktik paketinde gordugunu soylemissin ben de bu yuzden ole bi alıntı veya calma yapmadıgımı soyledim sana yani burda yayınlanan herhangi bi paketten ogrenmedim bu taktigi dedigim gibi bu sitede taktigi orjinal yayınlayan ilk bnm o yuzden de baska bi taktik paketinden alıntı olmadıgını soyledim

alıntı oldugu soylenmis ama bu taktigi kullanıp gostermek niye daha once kimsenin aklına gelmedi veya kimseyle paylasılmadı onu cok mrk ediyorum taktigi ben yayınladıktan sonra mı herkes mrk edip de arastırdı onu anlamadım taktigi bircok kullanıcıya kazandıran bnm (turksportal adına) ve hepside memnun durumdan ve basarılı bi taktik bu durumda kimsenin sikayet etmeye hakkı yok begenmiyo olabilirsiniz ya da size hile olarak gozukebilir o zmn kullanmazsınız ben sadece bilmeyen herkese gostermek istedim hepsi bu ve Wings taktiginin icine koyarak da bunu taktigin bi parcası olarak herkesle paylastım ayrıca dier sorunu da cevaplıyım taktigi brazil taktik paketinde gordugunu soylemissin ben de bu yuzden ole bi alıntı veya calma yapmadıgımı soyledim sana yani burda yayınlanan herhangi bi paketten ogrenmedim bu taktigi dedigim gibi bu sitede taktigi orjinal yayınlayan ilk bnm o yuzden de baska bi taktik paketinden alıntı olmadıgını soyledim
    Kardeş senin taktiğine veya başka bir arkadaşın taktiğine en ufak lafım yok artı beni bağlamazda benim takıldığım konu korner olayı ben bunu uzun zamandır kullanıyordum ve kaynağı yurt dışıdır ama korner bana ait deyip ucuz popülizm yaparsan bu sana zarar verir dostum buna bir açıklık getir olsun bitsin bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kardeş senin taktiğine veya başka bir arkadaşın taktiğine en ufak lafım yok artı beni bağlamazda benim takıldığım konu korner olayı ben bunu uzun zamandır kullanıyordum ve kaynağı yurt dışıdır ama korner bana ait deyip ucuz popülizm yaparsan bu sana zarar verir dostum buna bir açıklık getir olsun bitsin bu iş.
    ya razor ben ne diyorum iki haftadır?
    bu taktiği dünya biliyor....
    çalıntıdır bu taktik.
    ama prim yapılmıstır bu da bir gercektir.

en iyisi benim taktik dostum tamamen kendi tecrübelerimle ürettim

soylencek hersey soylendi zaten ne dememi bekliyorsun?
    ben bu korner olayını hile olarak gordugum için paylasmadım arkadaslarımla yoksa biliyodum ok?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Gayet acik sanirim bu mesajlardan sonra

Mesaj Yetkileri