Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
Oh oh, takım yeniden oluşmuş. Umarım alışma süreci çabuk geçer...
Evet takımı yeniden oluşturduk, alışma süreci de sancılı geçiyor. Bir maç harika futbol, diğer maç topu ayağında tutamayan takım. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Cesc4 View Post
gruptan çok rahat çıkarsın başarıalr

İlk 2 maçımızdan galibiyetle ayrılmasını bildik zaten, Şampiyonlar Ligi'nde iyiyiz yine. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by cabir48 View Post
Transferler çok iyi 2 önerim var Erick Torres ve Marco Ruben'e de oyunda takip etmeni öneririm

Erick Torres Meksikalı, AB dışı 2 oyuncu transferi hakkımı Damiao ve Muslera'dan yana kullandım o yüzden bu sezon alamam. Ancak önümüzdeki sezon Fierro ile birlikte düşünüyorum onu, Ruben'e de bakacağım. Teşekkürler.

Serie A 1. Hafta - Milan Galibiyetle Başladı !

Palermo'ya karşı Pato'nun sakatlığı yüzünden forvette Ibra'yı kullanarak başladık. Golü bireysel bir hatadan yedik. Marc Muniesa - Thiago Silva ikilisi uyum yakalayamadı ve zorlandık maçta. Sakatlanan Silva 3 hafta sahalardan uzak kalacak. İlk yarının sonlarına doğru gelen penaltı gölü bizi rahatlattı, aynı şekilde son dakikalarda Ibra klasını konuşturdu ve takıma 3 puanı getirdi.

Serie A 2. Hafta - Futbolun Karşılığını Alamadık !

Hafta içinde oynanan Lech maçından dolayı hafif de olsa yorgun olan takım, maçı tek kale oynadı. Roma'ya göre çok daha iyi oynadık, pozisyonlar bulduk ancak geçen sezon hiç yaşamadığımız bir sıkıntı yaşadık. Bitiricilik konusunda bu maçta sınıfta kaldık. Sağlık olsun.

Serie A 3.Hafta - Rotasyon Var, Puan Yok !

Genoa maçını da rotasyon maçı olarak gördüm az da olsa. Çok fazla yazılacak bir şey yok, yedekler tat vermedi. Di Maria tek başına yetemedi maalesef.

Serie A 4. Hafta - Rakip Zayıf, Sorun Yok !

Bu maç da tam bir rotasyon maçıydı, ideal 11'den 1 oyuncu bile sahada değildi. Zayıf rakibimize karşı kolay bir galibiyet alırken Damiao'nun ilk golü beni sevindirdi.

Serie A 5. Hafta - Yorgun Milan Sahada Yok !

Taiwo maçı verdi adeta. Zaten Benfica maçından dolayı yorgun olan takım, sahada hiçbir varlık gösteremedi. Ancak en azından golü bulduk, öne geçtik. Bundan sonra ise yediğimiz ilk golde topu durup dururken kaybeden, 2. golü de kendi kalesine atan Taiwo devreye girdi. Teşekkür ediyoruz kendisine bu maç için.

Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. Hafta - Mücadele Var, Kalite Yok !

Beklediğimden çok daha zor bir maç oldu. Takım olarak kalitemizi sahaya yansıtamadık ancak mücadele ettik. Sürekli aradık ancak bulamadık. Pato - Ibra - Damiao üçlüsü çok formsuz bu aralar. Açıkçası ilk forma giren formayı kapacak. Önemli olan 3 puanı almaktı. Kapanan rakibe karşı zorlansak da Bonera kornerden golü atarak takımı rahatlattı. Yavaş yavaş daha iyi olacağız.

Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Hafta - Muhteşem Geri Dönüş !

Harika üstünün de üstü bir maç yaşadık. Çok keyifliydi. Takım olarak 20 dakikada 2 gol yedikten sonra sirkelendik ve Boateng ile çok kritik bir gol attık. Devre arasında takımı ateşleyici şekilde konuştum ve takım kendine geldi. Tüm takımı hücuma yolladım, Pato'nun yanına Ibra ve Damiao'yu soktum. 3 forvet, 2 kanat, 1 ofansif orta saha ile oynadık son 15 dakikayı. Zira beklediğimiz golleri atarak galip geldik bu zorlu deplasmandan. Yenilseydik iyi olmayacaktı. Kazandığımız için çok mutluyuz.

Son olarak da Serie A ve Şampiyonlar Ligi'ndeki puan durumlarımızı vereyim.

Serie A

Şampiyonlar Ligi