Sayfa 5 / 56 İlkİlk ... 345671555 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Avrupa Ligi'ne direkt giden takım olmadığına göre, bu akşam 30 takım gidecek , 10 tane de Şampiyonlar Ligi play-off larında elenip gelen 40 . 8 takım nereden geliyor kafam durdu. 48 takım olmuyor mu 4erli 12 grup.

Edit : 1 maç da Salı oynanmış 31 etti Avrupa Ligi'nden devam eden. 10 da ŞL'den 41. Kaldı 7
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin 1. torbada olma ihtimali de var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fenerbahçe'nin 1. torbada olma ihtimali de var.
    nasıl oluyor abi o ? benim okuduğum hep 2.torba.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Avrupa Ligi'ne direkt giden takım olmadığına göre, bu akşam 30 takım gidecek , 10 tane de Şampiyonlar Ligi play-off larında elenip gelen 40 . 8 takım nereden geliyor kafam durdu. 48 takım olmuyor mu 4erli 12 grup.

Edit : 1 maç da Salı oynanmış 31 etti Avrupa Ligi'nden devam eden. 10 da ŞL'den 41. Kaldı 7
    Direk giden takım var Coşkun 7-8 takım var diye biliyorum Lyon,Rubin,At.Madrid falan var içlerinde...

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Eleme oynamayan takımlar var galiba.A.Madrid şampiyon olduğu için var Lyon gözüme çarptı sanırsam onlarda eleme oynamıyor ama nedenini bilmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Allah Tottenham' dan korusun.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Academica,Leverkusen,Atletico,Lyon,Napoli,Rubin Kazan ve Tottenham direk gruplardan başlıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    nasıl oluyor abi o ? benim okuduğum hep 2.torba.
    Gruplarda 48 takım mücadele edecek, 31 takım elemelerden gelecek 7 takım direk grup aşamasından katılacak ve 10 takım ŞL'den elenip yoluna Avrupa Liginden devam edecek. 4 torba var diye biliyorum şu anda 1. torbayı garantileyen 4 ekip var sadece, A. Madrid, Lyon, Tottenham ve Bayer Leverkusen.

Stuttgart, Basel, Pana, Kopenhag, Fenerbahçe, Rubin, Napoli ve Udinese takımlarının 1. veya 2. torbada olacağı bu akşamki sonuçlara göre değişecek. Çok takım var, daha detaylı açıklamayı yapsa yapsa Mehmet abi (meddah) yapar.

Yani Galatasaray'ın şampiyonlar ligi bazındaki mantıkla gidersek, 1. torba ihtimali olan 5 takım bu akşam elenirse Fenerbahçe 1. torbaya çıkar, ama işte hangi takımlar bunlar onu tam olarak bilmiyorum ne yazık ki.

Baz alınan puanlar şurada;

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...trank2012.html

Akşamki maçları inceleyip kimleri gönül vereceğinizi bulabilirsiniz sanıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler hiç gerek yok böyle şeylere yarına çok kalmadı zaten bekleyin nolcak bu arada inş. şanslı bir kura çekeriz 2. torbadan City harici kim gelirse gelsin kafa kafaya oynarız üst tur için...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu arada Fenerbahçe'nin ilk torba şansı yok.

Ben 7 takım eksik şekilde puanlara baktım. Yani şu takımların gittiğini varsayarsak ;

AEL , Hapoel Kir Shmoni , Maribor , Panathinaikos , Udinese , Fenerbahçe , Gladbach , Kobenhavn , Basel , Helsingborg , Maritimo , Dnipro , APOEL , CSKA Moskva, Hapoel Telaviv , Molde , Bilbao , PSV , Rosenborg , Feyenoord , Steaua , Young Boys , Genk , Metalist , Plzen, Bordeaux , Brugge , Marsilya , Trabzon , Hannover, Inter , Levante , Newcastle , Bursa , Liverpool , Lisbon , Anzhi , Stuttgart

Ki malum oynanmadı maçlar bu akşam belli olacak ama bunlar gidecek diye varsayıyorum. Bu takımlar içinde 13. Fenerbahçe. Burada yazmadığım 7 tane direkt giden takım varmış bilmiyorum onları.Onlardan da geçen var zaten.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu arada Fenerbahçe'nin ilk torba şansı yok.

Ben 7 takım eksik şekilde puanlara baktım. Yani şu takımların gittiğini varsayarsak ;

AEL , Hapoel Kir Shmoni , Maribor , Panathinaikos , Udinese , Fenerbahçe , Gladbach , Kobenhavn , Basel , Helsingborg , Maritimo , Dnipro , APOEL , CSKA Moskva, Hapoel Telaviv , Molde , Bilbao , PSV , Rosenborg , Feyenoord , Steaua , Young Boys , Genk , Metalist , Plzen, Bordeaux , Brugge , Marsilya , Trabzon , Hannover, Inter , Levante , Newcastle , Bursa , Liverpool , Lisbon , Anzhi , Stuttgart

Ki malum oynanmadı maçlar bu akşam belli olacak ama bunlar gidecek diye varsayıyorum. Bu takımlar içinde 13. Fenerbahçe. Burada yazmadığım 7 tane direkt giden takım varmış bilmiyorum onları.Onlardan da geçen var zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada ben 6 maçımız da verilecek diye seviniyordum hay senin yapacağın işi Star...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin 1.torba şansı yok dememin sebebi Inter , Liverpool , CSKA , Marsilya , Lisbon başta olmak üzere diğer Fenerbahçe'den çok puana sahip takımların elenmeyeceğini düşünmem.Yoksa tabii ki var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin 1.torba şansı yok dememin sebebi Inter , Liverpool , CSKA , Marsilya , Lisbon başta olmak üzere diğer Fenerbahçe'den çok puana sahip takımların elenmeyeceğini düşünmem.Yoksa tabii ki var.
    O açıdan koymadım görseli, direk giden takımları merak ediyordun sanıyorum o yüzden ekledim. Evet şans var ama dediğin gibi düşük, 5 takım lazım. Yine de futbol bu belli olmaz.

Edit: Niye 5 yazıp duruyorum bilmiyorum, eşleşmelere göre belli olacak tam rakam, hatam var orada.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O açıdan koymadım görseli, direk giden takımları merak ediyordun sanıyorum o yüzden ekledim. Evet şans var ama dediğin gibi düşük, 5 takım lazım. Yine de futbol bu belli olmaz.

Edit: Niye 5 yazıp duruyorum bilmiyorum, eşleşmelere göre belli olacak tam rakam, hatam var orada.
    Anladım sağol açıklaman için Avrupa Ligi'nde de çok iyi takımlar var , inşallah iyi bir kura çekeriz de saçmalık olmaz gruplarda elenmek gibi.

Bursa ve Trabzon umarım geçerler turu da 3 takımla mücadele ederiz şu kupada.Şubat ayına en az 2 takımla kalmak lazım yine Galatasaray dahil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

3 te gladbach newcastle lazio 4 te anzhi tehlikeli 1. torbadan stuttgart bordeaux leverkusen en basitleri onların dışındaki takımlar banko 1. olur gibi en tehlikelisi tottenham bence villas-boas uefa ya önem vericek bence zaten kadro olarakta hepsinden 2 gömlek üstün

İçimde şöyle bir his var

Porto
    Braga
    Galatasaray
    Nors.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Porto ile Braga aynı grupta olmuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

hahaha Porto-Braga nasıl aynı gruba düşsün yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Real
    City
    GS
    Dortmund

Şeklinde bi gurup olsa ne olurdu acaba

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yazdılar Mustafa bence 0 çekmeyiz Dortmundda Avrupada geçen sezon sonuncu oldu daha alışamadılar Avrupaya demekki...3. Olmak hayal olmaz öyle bi grup gelirse

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid
    Benfica
    Galatasaray
    Cluj

İçimden geçen grup bu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

edit.......
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Son 2 saat 45 dakika

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana Milan, Benfica ve Dortmund çekeceğiz gibi geliyor. Aşırı heyecanlıyım. Çok özlemişiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kura çekimi 18.30'da mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

18.45'te NTVSpor'da başlıyor yayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.galatasaray.org/

sesi de açın tabii ki.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arsenal - Shakhtar - Galatasaray - Dortmund.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Milan
    Braga
    Galatasaray
    Cluj(iyimser)

Real Madrid
    M.City
    Galatasaray