kolarovun ortası bana sabriyi hatırlattı ne biçim orta lan o
Joe Allen ilk yarı %100 ile oynamış 20/20 pas. Borini pek iş yapmasa da tribünleri çoşturuyor işte
Tahminim 2.yarı da 1 gol yiyip 1-1 bitiririz.
Sunderland'de.
eto'o bitmiş.
Mancini 1-0 gerideyken Nasri'yi çıkartıp Rodwell'i aldı oyuna. orta sahada ki pas trafiğini kesmek istiyor herhalde.
Yanlız Beyler Milletin kuponlar patladı iddada![]()
Hart frikikte berbat baraj kurmuş, Suarez'de o boşluğu iyi yakalamış ve harika bir gol atmış.
edit: http://s14.directupload.net/images/120826/h3mff9ym.swf
Liverpool bundan daha kötü City bulamazdı. Yinede Dzeko son dakikalarda atsaydı City berbat oynadığı bir maçtan 3 puan kazanacaktı.
Kötü bir City yakalamışken 2 kez de öne geçmişken kendi elimizle durumu beraberliğe getirmek hiç hoş olmadı. Kadronun yetersizliği bas bas bağırıyor.
Sterling yine birşeyler yapmaya çalışıyor, genç ve süratli ama Borini'yle olacak gibi değil.
Borini'yi beğenmedim.Roma'da da izlememiştim pek. Sterling'in böylesine büyük bir maçta kendine olan güveni beni mest etti. Önemli olan o güvene sahip olması şimdilik bence.Skrtel'in yaptığı hata olacak iş değil gerçekten yazık oldu Liverpool'a. Futbola doydum çok güzel bir maçtı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Puan Durumu
Gol Krallığı
Swensea eğer 1-2 büyük maçtanda puan çıkarabilirse bu gidişle Avrupa kupalarına vize alabilir.Gerçekten harika gidiyorlar...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Liverpool resmen verdi maci, boyle bir City bulmussun nasil alamadin 3 puani.
Ben Chelsea'nin bu sene şampiyon olacağını düşünüyorum. 3 haftalık bölümde gösterdiği performanstan anlayabiliyoruz bunu aslında. Fernando Torres EURO 2012'den formda döndü ve attığı 2 gol ile de bunu kanıtladı. Bunun yanı sıra Hazard'da takım çabuk uyum sağladı ve büyük katkı yaptı. Böyle devam ederse Chealsea şampiyon olacaktır.
Canım FEDA olsun sana !
Liverpool'a gitmekle en doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Takım şu sıralar pek iyi değil ancak Liverpool İngiltere'nin köklü kulüplerinden biri, yani Nuri için önemli bir yıl olacak. Eğer kendini kanıtlarsa çok iyi yerlere gelecektir, kendisine başarılar diliyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Dembele Tottenham da
Beyler beni gördü siz kaçın bari![]()
Dembele yerinde transfer olmuş, sevindim Musa adına.Umarım Boas bu transferleri sistemine göre ve doğru şekilde yapıyordur.Yoksa güzelim oyunculara yazık olabilir.Tottenham'ın başarılı olmasını isterim, umarım olurlar.Boas burada da başarılı olamazsa başarısının 'sadece' Falcao ve Hulk sayesinde geldiğini düşünmeye başlayacağım.
Lyon başkanı lloris tottenham'a gidebilir 5 gün içerisinde lyon ve tottenham arasında seçim yapmalı demiş Lloris gelirse müthiş olur lloris dışında shaktar willian a yaptıüımız 15 m €luk teklifi red etmiş 20-25 te anlaşılırsa iyi olur daha fazlası verilmez bence bide moutinho alınabilir parker yaşlanıyo bide malum villas boas moutinho aşkı![]()
Berbatov Fio ve Juveden sonra Fulham ile görüşmelere başlamış.
eto'o bitmiş.
Manchester City, Inter'den Maicon'u 5.5 Milyon £ karşılığında transfer etti.
FM Gazetesi
İnter' de adam kalmadı.
Football is simple,but Football Manager is not
SON DAKİKA | Fulham teknik direktörü Martin Jol, Dimitar Berbatov'un Londra ekibi için sağlık kontrolünden geçeceğini açıkladı.
FM Gazetesi
Formdan biraz düşşe de hala dünyanın en iyi sağ beklerinden biri. City'de iyi işler yapacaktır.
Canım FEDA olsun sana !
dembele iyi oyuncu da nedir bu tottenham'daki 2. sınıf oyuncu merakı... anlamadım gitti. liverpool misali...