Bordeaux
FENERBAHÇE
Plzen
Neftchi
Bordeaux
FENERBAHÇE
Plzen
Neftchi
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Twente - FB - Genk - Videotonlu bir grup güzel olur bence...Videoton'u çok istiyorum özellikle şunlara bi gol şov yapsında Fener görsün Trabzon...
en guclu takimlar gelsin, zayif takimlara yenilmektense guclu takimlarla mucadeleyi yeglerim. belki daha fazla motive olurlar. en barbat kurayi istiyorum![]()
liverpool zayif oldu sanki orda![]()
inter falan da olabilir o
yalniz bu saydigim takimlar gelirse cimbomun CL deki grubundan zor olur
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 31.Ağustos.2012 at 02:10
madrid-fener-bükreş-rapid
ilki iki torba cl düzeyinde
Lazio , Mochengladbach , Newcastle ve Anzhi.. bu 4 takımı seçmemeliyiz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Twente, Fenerbahçe, Young Boys, Videoton
İstediğim grup bu ama ütopik bir grup tabii. Neden derseniz, şundan dolayı:
Twente ile daha önce karşılaşmıştık, Kadıköy'de bizi 2-1 yenmişlerdi. Ondan dolayı o maçın intikamını almak, aynı zamanda Bursaspor'un intikamını almak için inşallah bizim gruba gelirler. Twente olmazsa At Madrid gelsin, Emre'nin, Arda'nın takımıyla oynamak güzel olur.
Young Boys 2 sene önce bizi elemişti, Kadıköy'de mağlup etmişti Bienvenu'nun golüyle. Onlarla görülecek bir hesap var.
Videotan da Trabzonspor'u elediğine göre, onlarla da görülecek hesap var.
Bu sebeple böyle bir ütopik grup seçtim.
Galatasaray'ın kura şansı yine yanında , çok iyi oldu temsilcimiz için. Ancak yine bir rahatlık bir özgüven gelmiş haftasonunda olduğu gibi. Rahat çıkarız oh kebap tavırları falan. Çekilebilecek belki de en güzel grubu çekti Galatasaray ancak yine de böylesine rehavi konuşmalar yapılmamalı.
Sanki GS 3. bitirecek ve yarı finale kadar gelecek UEFA'da, diğer tarafta da Fenerbahçe yarı finale gelecek. Hissettim ve GS-FB karşı karşıya gelecek gibi :P
En zor grup : A.Madrid - Fenerbahçe - Newcastle - Anzhi olur heralde bizde de bu şanssızlık olduğu sürece bu grup gelir heralde.
1. Torbadan Bordeaux - Twente - Stutgart
3. Torbadan Lazio - Mönchengladbach - Newcastle dışındakiler
4. Torbadan Anzhi dışındakiler
gelirse sıkıntı olmaz.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Çok dişli takımlar var. Bu sene CL ayarında olacak gruplar.
PSV Eindhoven
FENERBAHÇE
Genk
Anzhi
Beklediğim kura bu.
İstediğim takımlar Sporting , Young Boys ve Videoton
Tahminim ise Leverkusen , Young Boys ve Neftçi
1. torbadan Bordeaux veya Twente iyi olur.3'den Partizan veya Steaua.Son torbadan da Anzhi dışında herhangi bir takım.Tadından yenmez.
Tahmin yapmak moda, bir tahmin de benden olsun; Sporting , Genk ve AIK
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bizim kura çekimi herhangi bir kanalda yayınlanacak mı ?
İyi bari bu sefer 14.00'de.Tam Cuma saatine koyuyolardı önceki turları heyecanı kalmıyordu![]()
izleyebiliyor musunuz ? başlamadı mı ? uefa'nın sitesinden deniyorum açmayı ama olmuyor.
Ntvsporun sitesinden canlı yayın var ordan izleyebilirsiniz Falcao var şuan...
UEFA sitesinden ben de açamıyorum . NTVSpor'dan izliyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Falcao reyiz kuraları çekecek![]()
televizyon yok ofisteyim , dakika dakika yazın bari faydalanalım =)
Bende açık eufanın sitesi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
chrome'dan açtım açıldı bende de , firefox açmıyor.teşekkürler
birinci torbadan liverpool gelsin
Liverpool ve A.madrid gelmicek şuan
Edit: Fenerbahçe - Marsilya
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Marsilya fena değil bence.
Marsilya fena değil içerde puan alınabilir dışarda zor gibi...