1 ile 30 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Caner şu saçma faulleri ve devamında gelen erken sarı kart problemi olmasa bizim değişilmez oyuncumuz olur ben çağrılmasını normal görüyorum. Bekir oynamaz zaten defansta.

Ben Emre veya Selçuk'dan birinin tercih edilip yerine özellikle Hollanda maçında Mehmet Topal'ın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Emre ve Selçuk tercihi de hocaya kalmıştır idmanda ki durumları, psikolojileri vs vs ye göre tercih eder umarım.
    eğer 2 ortasahalı bi sistem oynucaksak oynaması gereken son oyuncudur mehmet topal tek yönlü bi oyuncu çünkü emre - selçuk oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen oyuncular keza hamitte nuride biraz sayılabilir ama onunda defans yönü çok iyi değil 3 ortasahayla oynucaksak kesici olarak m.topal oynayabilir ki bana göre 3 ortasahayla oynucaksakta dmc emre oynamalı selçuk nuri mc oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Facx View Post
    eğer 2 ortasahalı bi sistem oynucaksak oynaması gereken son oyuncudur mehmet topal tek yönlü bi oyuncu çünkü emre - selçuk oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen oyuncular keza hamitte nuride biraz sayılabilir ama onunda defans yönü çok iyi değil 3 ortasahayla oynucaksak kesici olarak m.topal oynayabilir ki bana göre 3 ortasahayla oynucaksakta dmc emre oynamalı selçuk nuri mc oynamalı
    nuri en son ne zaman ciddi bir maçta 90 dakika oynamış?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    nuri en son ne zaman ciddi bir maçta 90 dakika oynamış?
    nurinin oynaması şart değil ama liverpoolda zamanla oynadıktan sonra öyle olur gibi onun dışında hamitte oynar mehmet topalda oynar 2 dmc emre selçuk önlerinde amc arda (veya bi başkasıda oynar ) ortasaha konusunda sıkıntımız yok bence

bence şimdi oynamamız gereken sistem

____________Burak - Umut_______________
    Arda(G.Töre,Sercan)__________Sercan(Hamit,G.Töre)
    ____________Emre(Hamit)__Selçuk(Nuri)_________
    Balta______Egemen(Ömer)___Semih(Ömer)___GG(Hamit)
    _________________Tolga(Mert,Cenk_____

ilerde ise

________________Burak(Umut,Mevlüt)__________
    Arda(Sercan,G.Töre)_______Nuri(M.Ekici,Arda,Tunay) _______Umut(Sercan,Hamit,G.Töre)
    ____________Emre(Hamit,M.Topal)___Selçuk(E.Çolak,M .Topal)___________
    Balta(H.Ali,İsmail)__Ömer(Egemen,S.Aziz)___Semih(E gemen,S.Aziz)__GG(Hamit
    _________________Volkan(Onur,Sinan,Tolga,Mert)____ _
    Last edited by Facx : 31.Ağustos.2012 at 20:29

Mesaj Yetkileri