Beyler ; istanbulda eve internet bağlatmam gerek. Superonline'nın fiber internetine bağlatayım dedim. ama Mecidiyeköy'e henüz gelmemiş. ben de onların ilk 6 ay 10 liralık bir kampanyası var , onu yapayım sonra fiber gelir ona geçerim dedim. tabii fiber olmayınca ev telefonu şart. ee ona da tamam bağlatırız dedik. ama gelgelelim ; 10 liralık kampanya ayın 3.ünde bitiyor ve bizde daha telefon yok. bir de izmirdeyim. şimdi var mı bir kampanya önerisi olan ? ya da bu kampanya uzatılır mı ? (öneri ve şikayet bölümüne uzatın yazdım şu kampanyayı)
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben okuyamıyorum yazıyı![]()
Sen git lys sorularını oku Aygün boşver bunu![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Aman abi bana LYS demeBugün LYS-1 sınavı olduk.80 sorudan 18 tane işaretledim
Yarısını da salladım o 18'in
![]()
Adamın wallpaper'ına bak. Bende karmaşıktır diyordum. Fazlasıyla düzenliymiş raflar falan..![]()
FM Gazetesi
aslında masaüstünü hiç kullanmıyorum dersem yeridir her şeyi araç çubuğundan hallediyorum masaüstü sırf hava olsun diye var benim için
şimdi simge durumuna düşür iki tıkla zor şeyler benim için![]()
Yalnız simgeler tam raflara gelmiyo yardım eder misiniz
Kendin tek tek elinle oturtacaksın![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Otomatik düzenle değil abi. Kılavuz çizgisine hizala seçili olmayacak o zaman koyabilir istediği yere.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Biraz tatil![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
teşekkür ederim yardımlarınız için
Digitürk play den ingiltere premier ligini almak istiyorum ayda 5 tl bir şey değil.Kullanan var mı kalitesi nasıldır acaba?
byarifffffffff miiiiiiiiiiiiii![]()
Bende yeni bir avatar yapayım dedim![]()
Bu avatar değiştirme süresi ne zaman bitiyor
arif abi ispanyada vergiye zam gelmiş dedi haberlerde
Aynen zam geldi sabah haberlerde soluyordu![]()