Carvalho bence gelmesin en fazla 1 sezon işimizi görür 34 yaşında adam
Carvalho bence gelmesin en fazla 1 sezon işimizi görür 34 yaşında adam
Ünal Aysal: Üzücü sakatlık haberi sonrasi transferde plan biraz degisti ve savunmaya yönelebiliriz. Hocamizin istegiyle karar verecegiz.GSTV
barcelonanin defans oyuncusu Andreu Fontas ile ilgileniyoruz arkadaslar.
http://www.sport.es/es/noticias/barc...fontas-2195109
Alacaksak böyle geleceğe yönelik genç birini alalım.Carvalho ve Ujfa tarzı tecrübeli oyuncu bulmak zor bu saatten sonra.Fontas bildiğim kadarıyla 23-24 yaşında.İzlemedim hiç ancak Barcelona oyuncusu sonuçta.İyi bir hamle olabilir.
Fontas kimmiş ? Ben tam tersi sağlam, lider özellikli bir oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum. Tecrübe önemlidir, Şampiyonlar Ligi tecrübesi ise daha da önemlidir.
Atila Turan'ı kiralamış Ordu. İyi oldu, bu sene görürüz tam olarak nasıldır diye. İyiyse alırız seneye![]()
Screw you guys, I'm goin' home
astori, godin, mbiwa alıcaksak böyle bizi uzun yıllar götürücek çilek tadında stoperler almalıyız![]()
Carvalho tecrübeli bir isim, 1 yıllık anlaşma yapılabilir.
Canım FEDA olsun sana !
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Necati Ateş, "Eskisehir'den teklif almadim. Ayrilmayi dusunmuyorum. Beşiktaş'tan 1 ay önce teklif aldım ama kabul etmedim" dedi. (Sportstv)
Kaka yalan oldu, zaten yalan gibiydi de, sonuçta heyecan verici bir isimdi.La Liga ekiplerinden Real Madrid'de transfer döneminin adı en çok dile getirilen isimlerinden olan Brezilyalı Kaka ve Portekizli Ricardo Carvalho'nun takımdan ayrılmayacağı açıklandı.
Adı İngiltere'den Queens Park Rangers ile anılan Carvalho'nun transferin bitimine saatler kala Marca'da yapılan habere göre takımda en azından Ocak ayına kadar kalacağını ifade etti. Portekizli savunma oyuncusunun Madrid'de yaşamaktan mutlu olduğu, ailesinin de ayrılmak istememesinden dolayı sezon sonuna kadar bir yere gitmek istemediği ifade edildi. Habere getirilen yorumda Carvalho'nun sezon sonunda da futbol bırakacağı yönünde...
Marca'nın haberinde takımdan ayrılmayacak bir diğer isim olarak da Galatasaray'ın yakından ilgilendiği ve adı haberleri sıklıkla meşgul eden Kaka belirtildi. Kaka'nın takımla birlikte idmanlara çıktığı belirtilirken Jose Mourinho'nun gelecek planlarında bulunmamasına karşın yeniden göze girmek için çaba göstereceği ifade eildi.
Bastos 7 milyon euro bedelle Fulham'a gidiyor, biz Amrabat'a 8.600 veriyoruz. Bastos gelse, hem sol bek hem de 4-4-2'ye uygun sol kanat oyuncumuz olurdu.
Bugün bende gördüm onu sasirdim... 7 milyon euro düsük kalmis üstelik oynadigi takim Lyon oyucnulari tuzlu fiyata satan bir kulüpAma bizim takimlarimiz teklifte bulundumu bu rakam 7 degilde 10 olur.. Türk takimlarina otomatik olarak yüksek fiyattan aciyorlar pazarligi..
Giray değilde Mustafa'yı verelim. Geçen sene ŞL'de de oynadı, tecrübeli oyuncu.![]()
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta bulunan Braga, geçen sezon 20 gol kaydeden Lima'yı, Benfica'ya gönderdi.
hem fontas hem semih olmaz gibime geliyor. ikisi de cok gencler, terim tecrubeli bir isim ister kesinlikle. carvalho icin zorlucaktir GS. o boslugu doldurur bence. devre arasina kadar madridde yatacagina gelir burda futbol oynar en azindan
bendtner juveye kiralik gitmis...
astoriyi istiyorum ben veya godin ikiside çok zor ama olsun![]()
Porto'da oynayan Rolando ile her konuda anlasilmis. 2 mio.€ kiralama bedeli, oyuncu 2,2 alacak. Satin alma opsiyonu 9 mio.€ Radyospor özel
Umarım doğrudur iyi bir oyuncu Rolando
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Lugano parayı seven bir oyuncu belki de zamanında da bu yalan haberler çıktığında hem menajeri hem kendisi yalanlamıştı. Dünyanın diğer ucu burası değil.
Rolando'yu Ahmet Ercanlar'a sormak lazım.
Rolando gelirse defans Ujfa Semih ikilisinden çok çok kaliteli bir hale gelir.
Defansı tek başına bir iki kademe yukarı çıkarabilecek bir isim bence bakalım gerçekleşecek mi
Rolando çok iyi bir stoper, kesinlikle alınmalı.
Canım FEDA olsun sana !
Yabancı sol bek gelicek, Balta stopere geçecek, Ceyhun'la Gökhan'da yedekleri olacak.
Screw you guys, I'm goin' home
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961