Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Aykut Hoca bir şeyleri değiştirmek istiyorsa işe kondisyonerini kovarak başlamalı.
İlk yarı Fenerbahçe,ikinci yarı Sivas goller bulup maçı alabilirdi.Ancak genel olarak maçın hakkı beraberlikti.Sivas ikinci yarı zaman zaman çok bunalttı Fenerbahçe'yi.O anlarda daha güçlü olabilseler gol bulabilirlerdi.
Atıf'ı ben beğenmedim.Her topu ayağına dolaştırdı.Güçsüz gözüktü.Ama yinede Sivas için iyi bir transfer olmuş.Belli bir yeteneği var.Grosicki 11 çıksa daha etkili olabilirdi.
Eneramo,Egemen ve Yobo'yu baya zorladı.Adam baya güçlü.Maçın adamıydı bana göre.Stoper Erhan'da baya iyiydi.
Fenerbahçe'de Hasan Ali zaman zaman baya etkili geldi.Ancak bazı pozisyonları kötü kullandı.Genel olarak iyiydi.Fenerbahçe'de maçın adamı ise Yobo'ydu.Çok top kesti.Bekir olsa bugün Sivas gol bulurdu.Yobo gelir gelmez defansı topladı.Ligimiz için üst düzey bir stoper.
Salih ise çok zorda kalmadıkça Aykut Kocaman onu kullanmaz.Maç öncesi gençleri yeri gelcek 18'e girecek,yeri gelicek kadroda olmuyacaklar,yeri gelicek 5 dakika oynacaklar gibisinden şeyler söyledi hatırladığım kadarıyla.Salih'i,Aykut Kocaman şu orta sahalar varken oynatmıyorsa dahada oynatmaz.Selçuk'tan ne kadar kötü oynayabilirki?Bunu sorsun basın mensupları merak ediyorum cevabı ne olacak.
Son olarak bu oyun düzeniyle ve orta saha ile Fenerbahçe ligi kaldıramaz.Orta sahası çok çabuk geçiliyor.Kuyt,Sow ve Alex gibi bireysel oyuncular maçtan düşerse onları toplayacak bir orta saha yok.Onlar ayakta kalırsa ancak etkili olurlar.Mesela bugün Kuyt etkisizdi.Çok çabaladı ancak asıl mevkisinde olmayınca ancak bu kadar yapabiliyor.
Aykut Hoca bir şeyi değiştirmek istiyorsa istifa etmeli, artık başka çıkar yol kalmadığı bu maçta da görülmüştür.
Uzun toplarla, şişirme toplarla en son Tamer Güney zamanında oynuyorduk.
Fener'i pek beğenmedim düzen yok takımda kimin nerede oynadığı ne yapacağı belli değil.Ama yine de kazanıyorlardı.Öyle yada böyle gol yemiyor takım 3 maçta 1 kez yedi, 'Volkansız'.Topal'ın şutu direk yerine gol de olabilirdi, Topal'ı orada o kadar boş bırakıyorsan golü yemeyi de hak ediyorsun demektir, ama girmedi.Son dakikalarda da Sivaslı bi oyuncu kendi kalesine atıyordu o da girmedi.Fener kötü oynuyor ama yemiyor ve öyle ya da böyle golü de bulabilecek pozisyonlara da sokabiliyorlar kendilerini.
Bu arada ben Selçuk'a değil de en çok Egemen'in takla atıp öyle beklemesine güldüm![]()
Ahahaha selçuğun çalımlarla attığı gole bunun yiyen kaleci kör oldu yorumu![]()
Aykut Kocaman Takım beklediğimden daha iyiydi
hocam ne diyon sen webtvden manunun maçını falan mı izledin hangi maçı izledin
Aykut hoca neyin kafasını yaşıyor top Selçuğun diyemi oynatıyor mecburen anlamadım ki.
Aykut Kocaman ın korkaklıkları, Stoch Selçuk inadı, forvetten kanat yaratma çabası beni yıldırdı artık.
Aykut Kocaman: İçinde dört Şampiyonlar Ligi, iki lig bir Süper Kupa maçından oluşan yorucu bir bölümü geride bıraktık.
Aykut Kocaman: Bu bölümde çok yıprandık, milli takım arası bize iyi gelecektir.
Aykut Kocaman: Cristian'ın antrenman temposu çok düşük. Antrenörler kendi ayaklarına sıkmazlar yoksa neden oynatmayayım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
#StaywithusAykutKocaman şaka bir yana fenerbahçe gibi bir takım anadolu takımlarıyla yapacağı maçlara 2 defansif önliberoyla oynamamalı baskıyı kurup rakip yarı sahada oynamalı takım
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Maçtan önce söylediğim gibi maçı izlemedim. Özeti ve özet dışında bazı anları izleme imkanım oldu, maç hakkındaki yorumları dinledim ve sanal ortamda yapılan yorumlara göz attım. Buradan yola çıkarak ;
Öncelikle Maç bitimine doğru Sivas taraftarlarının Selçuk,Selçuk diye tempo tutması ve Fenerbahçeyle dalga geçmesi en ağır hakaretten bile ağırdır. Bunu kaldırabilen yegane hocamızı tebrik ediyorum. Elalemin maskarası da olduk ya Helal.
1 Haftayı aşkındır Alex, Alex diye inleyen Alexseverler sessiz olmuş, O olmazsa takım ileri gidemez diyenler Alex bir şey yapamayınca "Adam tek başına ne yapsın arkasında 2 tane sağlam adam olacak (Emre & Diarra) gibi siz o zaman onu görün" demeye başlamış. Kendinize haksızlık etmeyin arkanızda o oyuncular olsa siz de birşeyler yapabilirsiniz : )
Stoch oynamadığı zaman "Defansa yardım etmiyo yea" diyenlerin o bölgede Sow'un oynamasını koca kanadın bütün yükünün garibim Hasan Ali'ye kalmasını nasıl yorumluyorlar merak ediyorum. Keza Stoch'un oyuna girdiği zaman neden Sağ açık oynadığını, Hocanın neden giderek kadroyu çorbaya çevirdiğini de...
En çok da gol bulmak adına 2 forvet oynamak için neden son 5 dakikayı beklediğimizi. Hey Gidi Koca Fenerbahçe Hey !
Bu maçta Fenerbahçe'ye puanı adı,büyüklüğü ve saygınlığı kazandırdı. Sivasspor bu kadar saygı göstermese çok rahat kazanabileceği bir maçta 2 puan kaybetti, Geçmiş olsun Sivasspor.
Aykut Kocaman'a da Alex'i Selçuk'u ve tek forvetli köhne sistemiyle mutluluklar...
...
Transferden sonra da(eğer olursa) bu takım kötü oynarsa Aykut Kocaman hiçbir şekilde savunulamaz savunulmamalı.Gözümüz var görüyoruz yeter artık.Fazla birşeyler söylemek istemiyordum yazmayacaktım ama susulacak gibi degil.Fenerbahce maçlarından önce heyecan olurdu eskiden artık hiçbir heyecan yok galibiyet beklemiyorum maçlardan önce sadece bugun nasıl bir aksiyon yasıycaz heyecanı oluyor.
Bu takım neden 70. dakikadan önce degisiklige gitmiyor anlamıyorum.Aykut Kocaman özellikle saati tam 70. dakikayı gösterince degisiklik yapıyor sanırım.Oyunun gidisatının önemi yok yani.Aziz Yıldırım hem kimse Fenerbahce'den büyük degildir herkes gider Fenerbahce kalır diyor hem de teknik direktöre açık çek veriyor bizim evladımızdır sahip çıkacagız bilmem ne.Bu adam bizim takımımızda 3 senedir bulunuyor ama hala bir sistem oturtamadı.
Sow gibi kaliteli bir forvet kanat oynuyor berbat bir Alex sahadayken Stoch 70te oyuna dahil oluyor.Hata üstüne hata.Takımdan bıktırdı yemin ediyorum izleyesim gelmiyor.Birde üstüne bekledigimden iyi oynadı filan demis bizimle ya dalga geciyor yada bu kadar düsük seviyede bir adam.Bizim camiamızın çocuguysa bu camianın ne kadar büyük oldugunu ve bu futbolun Fenerbahce icin bırak beklenilenden iyi olmayı berbat oldugunu bilmesi lazım.Efsane filan bakmam bu saatten sonra teknik direktörlük ayrı bir iş gönülle olacak bir iş degil.Aykut Kocaman iyi bir teknik direktör degil gayet acık.Elbet hemen kovulsun demiyoruz sezon basında , ama en kısa sürede takımdan ayrılmasını istiyorum.Anadolu takımlarının dalga gectigi degil eski korkulan Fenerbahçe'nin dönmesini istiyorum.
Aziz Yıldırım'a çok güvenmemek lazım. Arkasındayız derse o zaman kork. 3 güne çıkamayabilirde. Bakarsın kafası atar kovar.![]()
Hasan Ali gayet iyi, sahanın iyilerindendi.
Önünde kanat oyuncusu oynamıyor adamın yeri gelince 2 kanat ile karşı karşıya kalıyor savunma zaafları vermesi normal, yardımına gelen çizgi oyuncusu yok önünde.
Topu ayağına aldığında önünde pas verecek adam dahi bulamıyor önünde oynayan ya çok ilerde yada içeri kaçmış oluyor.
Bindirmeleri, sürati göz doldurdu bugün.Geliştirmesi gereken çok özelliği olsa da temel bek özellikleri bence gayet iyi.
Oyuncusuna katkı yapan bir antrenör ellerinde Türkiye'nin en iyi sol beki olabilecek halde.
Turkiyede sag sol bek yetismiyor.
Selçuk Şahin'de bu kadar ısrar etmenin sebebi ne acaba ? Aykut iyi bir Fenerbahçe'li ancak kötü bir hoca. Bu takıma zarar verdiğini ne zaman anlayacak bakalım. Gidişat pek iyi gözükmüyor Fenerbahçe adına.
Canım FEDA olsun sana !
ahh ahh! keşke yenilseydik hem de şöyle bol gollüsünden,sonuçta kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez.
aykut hoca herkesin dusundugunden farkli seyler yapiyor. en azindan kendi bildigi uzerine israr ediyor. digerleri gibi sagdan soldan etkilenerek hareket etmiyor. bu yonuyle takdir ediyorum. ilerleyen zamanlarda takim istenilen duzeye gelecektir. takimi olusturan kisi kendisi, nasil oynatacagini bizden cok daha iyi biliyordur. ortasaha transferini de yapinca taslar yerine oturacak bence. eminim o da selcuka kalmaktan cok memnun degildir, o problemi de asarsak cok daha iyi olucaz.
aykut kocamana karşı yürütülen bi linç kampanyası var fenerbahçeli taraftarların bunu görmesi lazım oyuna gelmemesi lazım
alex üzerinden aykut kocamana saldırıyorlar alex bugünde çok büyük bi saygısızlık yaptı alex - kocaman savaşında saf olucaksak kesinlikle kocamanın yanında olmalıyız
Ne savaşından bahsediyorsunuz siz bırakın şu komplo teorisyenliği.Bana biriniz aykut kocamanın ne oynatmaya çalıştığını söyleyebilir mi?
aykut kocamani birak, gecen yil sonuna kadar arkasinda durduklari baskana bile karsi duranlar cikmaya basladi. ilginc gelismeler olmaya basladi. sanirim yine bolundu FB, yeni bir muhalefet peydah oldu. bazan bu gereklidir ama klube zarar vermemeli.
Aykut kocaman icin de her zaman soyluyorum, henuz yeterli zamani veremedik ona. gecen 2 sezon olabilir belki ama ne kadar saglikliydi sorarim size o 2 yil, ki birinde sampiyon olduk ve uzun zamandir ozledigimiz bir kadro ile SLnin kapisina gelecektik ve 3 temmuz patladi. hemen unutuyorsunuz herseyi. takim yariyariya degisti nerdeyse ve sanki yilardir berabermis gibi konusuluyor takim icin. cok sabirsiziz.