Sayfa 873 / 1204 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
26,161 ile 26,190 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    tamam da biz lyonla CL de oynarken de tecrubeli stoperdi, dusun yani. tam bir fiyasko, lyonda kac mac oynamis acaba gecen sezon.

bu grafik de herseyi ozetliyor.

bu kadar mi yani, hani CLdeki hedefler. cris geldi problem cozuldu. toureden chivudan crise.
    Geçen sezon 20 lig, 4 ŞL, 2 lig kupası, 2 fransa kupası gözüküyor.

3 günde bu kadar transfer olur, çıkan isimlerin hepsiyle her konuda mutabık kalındı da yok ya Cris en iyisi diyerek alındı gibi tepkiler var. Gülünç. Ujfalusi geldiğinde 3'lü paketten ala ala bunu aldılar diyenler şimdi nasıl övüyorsa yine aynı tarz olayların gelişmesi uzak değil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sadece bir kez sampiyonlar liginde 2.saridan kirmizi gormus, baska da kirmizisi yok kariyerinde. cok sasirdim. daha agresif diye hatirliyodum ben onu. alexle mi karistirdim acaba chelseaye giden

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı taraftarlar Cris geçirir bu transferle. Şaka bir yana zamanında çok beğenerek izlediğim bir oyuncuydu, gerçekten çok sağlam bir stoper, ama yaşı baya ilerledi. Günü kurtarmak adına yapılan bir transfermiş gibi geliyor bana.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yalnız ben bu adamdan korner - kafa - gol bekliyorum 3-4 tane. Niye bilmiyorum ama öyle hissettim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Efsane Cruzeiro kadrosundaymış Cris de oradan gelen her topçu başarılı oldu Maldonado hariç bakalım Cris neler yapacak
    Kafa golleri olası bende bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sakatlık hesapları bozdu. Ujfalusi sakatlanmadan önce 1 tane stoper haberi çıkıyor muydu ? Takımda 4 stoper + o bölgede oynayabilecek Ceyhun ve Hakan Balta vardı çünkü.

Cris tecrübeli, lider karakterli bir oyuncu. Riera gibi yüksek maliyetli biri alınsa daha kötü olabilirdi. Sonra göndermek için uğraşıyoruz. Ayrıca bütün transferler Fatih Terim onaylı, dün kendisi söyledi almış olmak için adam almayacağız diye. Çıldıracağı falan yok. Ben son derece olumlu buluyorum transferi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Son iki sezondur takip etmediğim bir defans o yüzden yorum yapamayacağım.Hayırlı olsun.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yalnız ben bu adamdan korner - kafa - gol bekliyorum 3-4 tane. Niye bilmiyorum ama öyle hissettim
    bu da kariyer istatistikleri. kafa golleri var CV sinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Lugano'dan daha hızlı bir oyuncu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    34

Çok da olumsuz değilim, bu zaman da daha iyisini yapabilmek zordu ki hele cl kadrolarında yer verilmemiş bir stoper bulmak gerçekten zor olmalı. Hatta şuan için iyi bir transfer gibi duruyor. Tecrübeli ve aradığımız sertliği sağlayabilecek bir oyuncu. Bu sezon bize katkı verir umarım, sezon sonu nasıl olsa yeni bir stoper alacağız.

Cruzeiro'nun 2003 kadrosunu gördüm NTV Spor'da Cidden çok enteresan kadroymuş. O kadroda yer alan isimler:

Alex de Souza (Cruzeiro kaptanı - F.Bahçe)
    Maldonado (F.Bahçe)
    Felipe Melo (G.Saray)
    Marcio Nobre (F.Bahçe - Beşiktaş)
    Deivid de Souza (F.Bahçe)
    Edu Dracena (F.Bahçe)
    Ve son olarak: Cris (G.Saray)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu hızlı olmasa ne olur.Hızlı olmadan başarılı olabilen sayısız stoper var.Gerçi asıl gereken hız değil,oyuncunun çevikliği,Servet gibi bir kalas olursa işimiz iştir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Cris çok teknik bir stoper. Ayağını iyi kullanan iyi pas atan güçlü zeki bir oyuncu. Tek dezavantajı hızı onuda izlerken görücez bakalım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yalniz gercekten de para fenerdeymis, transferleri gordukten sonra buna karar verdim. dogrudan CL ye katilmis olsaydik kimleri alirdik kimbilir dusunemiyorum. GS yine mutevazi bir kadro kurdu. umarim basarili olurlar.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

günü kurtarmak için yapılan üst düzey bir transfer bence duran toplarda çok işimize yarayacak hem defansif hem ofansif yönde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cok seyretmedim son zamanlarda ama liderlik yapabilecek bir oyuncu ise takimi cekip cevirir.ihtiyacimiz bu zaten.kisa surede bu oldu demek ki.hayirlisi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hesapta olmayan ve alelacele yapılmış bir transfer olduğu için anlaşılabilir bir durum Cris'in transferi; fakat parası çok geldi bana. Ayrıca 25 maç oynarsa sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacakmış. Bu maddeye de gerek yoktu, sezon sonunda 36 yaşına gelecek bir futbolcu için.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Defansta hata yapıp maç kaybedildiği zaman atılacak manşetler belli
    defansta cris var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bir transfer daha yapsak iyi olur aslında

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Hesapta olmayan ve alelacele yapılmış bir transfer olduğu için anlaşılabilir bir durum Cris'in transferi; fakat parası çok geldi bana. Ayrıca 25 maç oynarsa sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacakmış. Bu maddeye de gerek yoktu, sezon sonunda 36 yaşına gelecek bir futbolcu için.
    sezonun son haftasina 24 macla girerse oynatir mi acaba terim onu

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bir transfer daha yapsak iyi olur aslında
    Bir de sol bek olsaydı. Hakan Balta gerçekten 2 maçtır güven vermiyor, en azından bana.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

sezonun son haftasina 24 macla girerse oynatir mi acaba terim onu
    O, Terim'in sorunu. Eğer, bugünkü durum gibi mecbur kalırsa oynatır bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Laf için adam almayacağız demişti yönetim ama laf olsun diye alınmış bir adam..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bir de sol bek olsaydı. Hakan Balta gerçekten 2 maçtır güven vermiyor, en azından bana.
    Sadece 2 maçtır mı ? Ben kendimi bildim bileli sıkıntı var Hakan'da

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sadece 2 maçtır mı ? Ben kendimi bildim bileli sıkıntı var Hakan'da
    Geçen sezon iyiydi bence, ama artık olmuyor. Bir sol bek lazımdı en azından bu sezon cl için.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Laf için adam almayacağız demişti yönetim ama laf olsun diye alınmış bir adam..
    Nerden biliyorsun ? FM oynamıyoruz burda. "Hadi bunu alalım yea" dememişlerdir heralde Adamlar uzun uzun inceledi ve en yararlısının bu olduğuna karar verdiler demekki. İsteselerdi Eskişehirden Diego'yu da alabilirlerdi. Demek ki bunu uygun görmüşler.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Nerden biliyorsun ? FM oynamıyoruz burda. "Hadi bunu alalım yea" dememişlerdir heralde Adamlar uzun uzun inceledi ve en yararlısının bu olduğuna karar verdiler demekki. İsteselerdi Eskişehirden Diego'yu da alabilirlerdi. Demek ki bunu uygun görmüşler.
    Keşke ''Diego'' alınsaydı neyi izledirler 3 sene önce bize attığı golü mü ? Yada Manu'ya neyi izlediler yani ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Diego kim ya

Bu yorumları görmek güzel, en çok para harcayan değiliz artık. Süper takımdık, harika kadromuz vardı, Fenerbahçe Meireles'i alınca gaza geldi, Galatasaray'da Cris'i alınca mütevazi takım oldu. Tek korkum vardı oyuncuların şımarması, bunun olması artık zor.

Unutmayın, teknik direktörler hala aynı. Hem bu sene de şampiyon olduktan sonra, zaten en çok parayı siz harcadınız denmesi yerine, mütevazi kadrolarına rağmen şampiyonluğu aldılar denmesi daha güzel olur bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Keşke ''Diego'' alınsaydı neyi izledirler 3 sene önce bize attığı golü mü ? Yada Manu'ya neyi izlediler yani ?
    Olm hiç bir bilgiye sahip değilsin (değiliz) neden alındığı konusunda. O yüzden laf için alınmış deme rütbesine sahip değilsin. Yönetim kadrosu hariç kimse bilmiyor neden alındığını. Ama bir veya birden çok sebep var ki transfer edildi adam. Burada anadolu takımı yönetilmiyor. Türkiyenin en başarılı klüplerinden biri yönetiliyor. Üstelik yöneten kişi Fatih Terim yani İllaki ilerleyen günlerde açıklama yapılır o zaman anlaşılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yalniz gercekten de para fenerdeymis, transferleri gordukten sonra buna karar verdim. dogrudan CL ye katilmis olsaydik kimleri alirdik kimbilir dusunemiyorum. GS yine mutevazi bir kadro kurdu. umarim basarili olurlar.
    Bu sene Galatasaray,Fenerbahçe'den daha çok bonservis bedeli ödemiştir.Meireles gelince bu sefer Fenerbahçe bizden 4 milyon euro felan daha fazla ödedi.Parasızlıktan Cris getirilmedi.2-3 günde ancak bu olabiliyor.
    Ayrıca mütevazi kadro derken ŞL için doğrudur ancak lig için üst düzey bir kadromuz var.Cris transferine göre bu yorumları yapman ilginç.

Mesaj Yetkileri