Sayfa 709 / 896 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
21,241 ile 21,270 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Kuyt ile çok yakın arkadaşlarmış. Kuyt ikna etmiş, gelmesini sağlayan ana faktör Kuyt'mış. Başka türlü gelmesi çok zordu zaten.

Ayrıca, Wesley Sneijder ile de çok yakın Kuyt, onu da alsak ya

Andre Santos, Arsenal tarafından Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmamış. Büyük ihtimalle G.Saray ile imzalayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ziegler de alınmamış diyorlar. Galatasaray değil de biz alabiliriz ikisinden birini
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

son gün transferi gerekli bir transfer ama kadroya uyum sağlaması baya sorundur eplden tslye gelmek de baya zor olacağını düşünürsek zor alışır ama takıma uyum sağlarsa katkı sağlar

Raul Meireles dışında bir son dakika bombası daha patlayabilirmiş. Yedek yabancı stoper alsalar daha makbule geçerler. Yobo Afrika Kupası'na gittiği zaman Bekir oynadığında yine çok kahır çekeriz. Bekir'in oynadığı maçları hatırlayın, ne pozisyonlar veriyorduk. Yobo-Egemen ikilisi güven veriyor, ancak Yobo olmadığı zaman, yani Bekir veya Serdar olduğu zaman sıkıntıdayız. Yabancı, genç bir stoper alsalar aslında bence daha iyi olur. Sol bek lükse kaçar, Hasan Ali, Caner ve Özgür varken.

Ancak, Yobo-Egemen dışındaki diğer iki stoper Bekir ve Serdar, kesinlikle Yobo-Egemen ikilisinden hem fizik hem kalite olarak çok düşükler. Bekir'in ıskaları, rakibe pas vermeleri, bunların telafisi yok, çok adam kaçırıyor. Bir transfer daha yapılacaksa stoper alınmasından yanayım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hadi Santos tostumu yedim bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ülkemize gelen dünya çapında yıldızlara baktığımda, belki Anelka ama o da düşüş yaşadığı dönemden sonra geldi, belki Ortega ki o da o dönemin büyük oyuncularından olsa da avrupada zirve yapmamıştı, yaşı geçtikten sonra gelenleri saymıyorum ki faydalı olmuş olsalar da ve baktığımda hiçbiri Meireles gibi değil.

Meireles ne yaşı geçmiş bir oyuncu, ne yeniden çıkış yakalamak isteyen oyuncu ne önceki sezonlarda şans bulamamış bir oyuncu, o son ŞL şampiyonunun kadrosunda yer alan bir oyuncu. Ha baktığımızda vazgeçilmez bir oyuncusu muydu, hayır ama o kadrodaydı ve bence ülkemizde gerçekleştirilmiş en zirvede yer alan oyuncu olarak geliyor.

Çok büyük transfer, katkı verip vermeyeceği ayrı ama böyle bir transferi gerçekleştirebiliyor olmak, vizyon açısından, avrupanın bize bakışı açısından önemli.

Yapılan bu önemli transferlerle avrupa en azından sempati yaratabilirse takımlarımız, muhtemelen bu isimlerin arttığını görürüz.

Hala inanamıyorum böyle bir oyuncuyu kadromuza kattığımıza, emeği geçenlere çok çok teşekkürler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Meireles tamam ikinci isim için mi bekletiyorlar acaba?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Santos ismi geçiyor heryerde gelirse harika olur
    Ancak yabancı sınırlaması çok can sıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Chelsea Futbol Kulübü oyuncusu Raul Meireles'in Kulübümüze transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre Chelsea Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 10.000.000 Euro,

4 yıllık sözleşme çerçevesinde oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücret aşağıda gösterildiği gibidir ;

2012-2013 SEZONU iÇİN
    3.000.000,- Euro Garanti Ücret 10.000,- Euro Maçbaşı Ücreti

2013-2014 SEZONU iÇİN
    2.500.000,- Euro Garanti Ücret 10.000,- Euro Maçbaşı Ücreti

2014-2015 SEZONU iÇİN
    2.500.000,- Euro Garanti Ücret 10.000,- Euro Maçbaşı Ücreti

2015-2016 SEZONU iÇİN
    2.000.000,- Euro Garanti Ücret 10.000,- Euro Maçbaşı Ücreti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Meireles FB TV'de...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tipini yesinler apaçi
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yıllık ücret çok sağlam olmuş beklediğimden az geldi doğrusu fakat bonservis çok gibi sanki he ne diyorsunuz?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bonservisi de, yıllık ücreti de dengeli. baroni 7 milyona gelmişti...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ücretler yerinde ne fazla ne de az.Giderek azalması da çok yerinde yıllık ücretinin.
    Meireles gibi bir adamı bundan ucuza mal etmek biraz hayalcilik olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

böylelikle fbde bi tercüman daha varmış onu da öğrenmiş olduk

Bonservis olarak da en az 10 milyon Euro vermişizdir. Oyuncuya da yıllık 3.5 milyon Euro verilmiştir. Artı 25 bin Euro maç başı. 4 senelik kontrat.
    Yazmıştım öğlen saatlerinde.

Bonservis konusu tam isabet. Sözleşme süresi de tam isabet. Yıllık ücret olarak ise 500 bin Euro, maç başında da 15 bin Euro fazla söylemişim.

2.800 barajı var diyorlardı, Kuyt için böyle bir baraj var deniliyordu, koca bir yalan olduğu ortaya çıktı. Zaten mantıksızdı. Futbolcular mı belirleyecek maaşı? "Ona 3 veriyorsun, bana 5 ver" mi diyecek? Bu zaten saçma bir teoriydi.

Beklenildiği gibi ücretler. Ancak sorun şu, tekrar altını çizmekte fayda var:

10 milyon Euro gibi ciddi bir bedel veriyorsun, ancak Şampiyonlar Ligi'nde yoksun. Bu ciddi bir basiretsizliktir. Aynı ücreti 20 gün önce verip oyuncuyu renklerine bağlasan, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek parayla oyuncu bedavaya geliyor gibi olacaktı.

Kuyt=1 milyon Euro
    M.Topal=4.5 milyon Euro
    Hasan Ali=3.75 milyon Euro
    Krasic=7 milyon Euro
    Salih=1.75 milyon Euro
    Yobo=2.5 milyon Euro
    Raul Meireles=10 milyon Euro

Toplam: 30.5 milyon Euro

Maaşları falan hiç saymıyorum. Sadece bonservis için 30.5 milyon Euro bedel ödendi.

Çok uçuk bir bedel. İnşallah bu kadar verilen para boşa gitmez, sezon sonu şampiyonluk gelir. Şampiyonluğun kaybedilmesi hiçbir bahaneye bağlanamaz. Bu kadar para harcıyorsan yerel liginde şampiyon olmak zorundasın, başka yolu yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Meireles iyide kreması eksik gibi...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Dirk Kuyt'un limit maas oldugunu bir kac yerden okudum mantiksizda degil.buradada yazdim.Adam 2.8M den fazla istemis klupte bu kadar verebiliyoruz fazlasida kimseye vermicez diye soz vermis.Kuyt ile konusmus olabilirler ,sponsor ise girmis olabilir veya koca bir yalan olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kuyt, Krasic, Meireles ... Ben Fenerbahçe'nin bu kadar iyi transfer yaptığı bir sene daha hatırlamıyorum. Eğer bu takım oynamazsa Aykut Kocaman'ın söyleyecek birşeyi olmamalı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meireles çok iyi transfer.Meireles bu yılın flaş transferi oldu.
    Aykut Kocaman, Meireles transferi ile birlikte takım için belli bir şablon ve oyun kalitesi getirmezse Meireles üzerinden çok eleştirilir.Bu yüzden olayın birde bu yanı var.Bakalım Aykut Kocaman onu nasıl kullanacak.
    Bilmiyorum katılıyormusunuz ancak Meireles'in yanında oynayacak Topal,Selçuk yada Baroni onun 4-5 gömlek altında.Onun ritmine uyucak adam lazım.Yoksa tek başına bir anlam ifade etmez.Yada yanında oynayacak oyuncu ona ayak uyduracak.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yazmıştım öğlen saatlerinde.

Bonservis konusu tam isabet. Sözleşme süresi de tam isabet. Yıllık ücret olarak ise 500 bin Euro, maç başında da 15 bin Euro fazla söylemişim.

2.800 barajı var diyorlardı, Kuyt için böyle bir baraj var deniliyordu, koca bir yalan olduğu ortaya çıktı. Zaten mantıksızdı. Futbolcular mı belirleyecek maaşı? "Ona 3 veriyorsun, bana 5 ver" mi diyecek? Bu zaten saçma bir teoriydi.

Beklenildiği gibi ücretler. Ancak sorun şu, tekrar altını çizmekte fayda var:

10 milyon Euro gibi ciddi bir bedel veriyorsun, ancak Şampiyonlar Ligi'nde yoksun. Bu ciddi bir basiretsizliktir. Aynı ücreti 20 gün önce verip oyuncuyu renklerine bağlasan, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek parayla oyuncu bedavaya geliyor gibi olacaktı.

Kuyt=1 milyon Euro
    M.Topal=4.5 milyon Euro
    Hasan Ali=3.75 milyon Euro
    Krasic=7 milyon Euro
    Salih=1.75 milyon Euro
    Yobo=2.5 milyon Euro
    Raul Meireles=10 milyon Euro

Toplam: 30.5 milyon Euro

Maaşları falan hiç saymıyorum. Sadece bonservis için 30.5 milyon Euro bedel ödendi.

Çok uçuk bir bedel. İnşallah bu kadar verilen para boşa gitmez, sezon sonu şampiyonluk gelir. Şampiyonluğun kaybedilmesi hiçbir bahaneye bağlanamaz. Bu kadar para harcıyorsan yerel liginde şampiyon olmak zorundasın, başka yolu yok.
    fener rulet oynuyor şampiyonlar ligi yok bence şampiyonda olamayacaklar beşiktaş gibi olmasında

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten adamı Kuyt'un ikna ettiği söyleniyor. Gelmesi için 200.000 € fazla verilmiş olması Kuyt'un da zoruna gitmez. Zaten ona da belirtilmiştir. Bu kadar abartılacak bir durum yok. Mali açıdan da çok iyi iş çıkarılmış. Fırat Pen'de 200/6000 ebatındaki boru bile 187 TL iken Chelsea'da 40 küsür maç oynayan adamda bu fiyata makuldür.

Ha FıratPen'den 55.000 tane 200/6000 boruyu tercih ederim diyen varsa da orası ayrı bir konudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Meireles çok iyi transfer.Meireles bu yılın flaş transferi oldu.
    Aykut Kocaman, Meireles transferi ile birlikte takım için belli bir şablon ve oyun kalitesi getirmezse Meireles üzerinden çok eleştirilir.Bu yüzden olayın birde bu yanı var.Bakalım Aykut Kocaman onu nasıl kullanacak.
    Bilmiyorum katılıyormusunuz ancak Meireles'in yanında oynayacak Topal,Selçuk yada Baroni onun 4-5 gömlek altında.Onun ritmine uyucak adam lazım.Yoksa tek başına bir anlam ifade etmez.Yada yanında oynayacak oyuncu ona ayak uyduracak.

orta saha iyi oraya iyi bi adam lazım
    adam iyi de ona ayak uyduracak biri daha lazım
    ya bide bunları taşıyacak ağlam bi oyuncu ola
    bide ronaldoyu getirebilsek
    çilek o da messi olsun bari

kadro iyi kullanabilene

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

kadro iyi kullanabilene
    guzel demissin, ronaldoyu mu getirelim daha ne yapalim anlamadim ki turkiye sartlarinda cilek diye buna denir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

kadro iyi kullanabilene
    Bunda gülünecek yada dalga geçilecek bir durum yok.

Meireles orta sahada yanında Selçuk Şahin var.Sence ne kadar uyumlu olabilirler.Yada Mehmet Topal.Bu adamın yanında birde Lassana Diarra felan olsa uçurur takımı.O yüzden dedim.
    Seneye Alper Potuk hamlesi gelebilir.Mutlaka yerli oyuncusunuda orta sahada fark yaratacak birisi olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mehmet topal 4-5 gömlek altı ? valencia'dayken çıldırıyordunuz bu adam için , Allah sen sabır ver.Hani 1 gömlek altı falan dersin tamam da abarttıkça abartıyorsunuz.

Ayrıca @zeck17 merak etme biz 100 yılın en zor senesinde bile sow'u getirmiş bir takımız , ekonomik olarak çok şükür bir sıkıntımız olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

mehmet topal meireles ikilisi götürür takimi.. emre meireles olsaydi bambaska olurdu takimi ucururdu ikisi ne yapalim artik topal la yetinecegiz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bunda gülünecek yada dalga geçilecek bir durum yok.

Meireles orta sahada yanında Selçuk Şahin var.Sence ne kadar uyumlu olabilirler.Yada Mehmet Topal.Bu adamın yanında birde Lassana Diarra felan olsa uçurur takımı.O yüzden dedim.
    Seneye Alper Potuk hamlesi gelebilir.Mutlaka yerli oyuncusunuda orta sahada fark yaratacak birisi olması lazım.
    zaten lass da gelseydi kagit ustunde avrupa ligi cepteydi ama sonra feda kampanyasi baslardi obur sene
    bu haliyle bile cok masrafli bir kadro oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Emre olacaktı bu takımda.
    O zaman Şampiyonlar liginde çeyrek final yarı final uefa da final kupa uzakta olmazdı.
    Hoş bu haliyle bile kadronun uefa da finale göz dikmesi gerek
    Ancak hoca faktörü çok önemli nasıl bir etkisi olacak takıma izleyeceğiz.
    Şuana kadar pek ümit vermedi.

Mesaj Yetkileri