Sayfa 251 / 447 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
7,501 ile 7,530 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    çok iyi ya

[YOUTUBE="c6qny1gew7M"]Selçuk Şahin[/YOUTUBE]

Ne çabuk unuttunuz.
    Selçuk Şahin'i insan olarak sevmeyen yoktur ama takım menfaati söz konusu olunca durum değişir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alex'e sorsak tabiki Gökmen Özdenak der
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Mümkünse daha futbol tartışmayalım.
    Kuyt ve Krasiç nasıl aynı futbolcu olur ? Biri kanat , biri forvet ; biri diğerinden daha süratli , biri diğerinden daha bitirici. Meireles ile Baroni'yi bir tutmak zaten ne kadar takip ettiğinizi gösteriyor.
    ben de diyorum kuytun daha bitirici olduğunu ama kuytta liverpoolda oynarken daha çok kanat rolünde oynuyordu krasice gelince juventusda üst düzey bir futbol oynamadığını belli sol taraftada performansı daha kötüye gider ve ben burda meirelesle baroniyi bir tutmadım sadece meireles gereksiz sonuçta avrupadan kazanacağın para çok az sadece bizim ligimizde para için oynayacaklar benim eleştirim ne fenerbahçeye ne de meireles benim eleştirim türk futbol yöneticilerine..

avrupadan elendikten sonra size iyi görünmek için yapılmış gösteriş transferleri bunlar edirneden öteye gidemeyince zerre kadar önemi yok benim için ister meireles gelsin ister portekizden naniyi moutinhoyu alsınlar umurumda değil sen avrupada yoksan başarın yok demektir sen boşa futbol için uğraşıyorsun demektir bu bizim ne kadar kötü olduğumuzu gösterir şahsen bu düşünce oldukça avrupada şampiyonumuz 1 ön elemeden daha fazlasını oynasın ki biraz futbol anlayışımız değişsin

sizin taraftarlık anlayışınız böyleyse bence taraftardan da başlamak gerekir düzelmeye

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kuyt ve krasic aynı , topal Selçuk'un bir gömlek üstü , cristian ve meireles aynı , alex MC oynasın ??? Biz seninle tartışmayalım ..
    kuytun daha bitirici olduğunu vs bunları bilen biriyim ama krasici solda oynatacaksan oynamasın o derece kötü oynuyor

topal'ı yıllardır izleyen biriyim dardanelden geldiğinden beri tüm maçlarını izledim diyebilirim galatasarayda iyi bir görüntü gösterip valenciayaya gitmesinin sebebi teknik zeki bir oyuncu olduğu için değildi sadece hırslı toplara koşan savaşçı olduğu için gitti valenciada biraz topu oyuna sokmayı öğrendi daha düzgün şut atmayı öğrendi bir de ve valenciada ön plana çıkması yine galatasarayda ön plana çıktığı yönlerle aynı..Valenciadan neden gönderildiğini biliyor musunuz bilmiyorum ama eğer valencia-a.madrid maçını tekrar izlerseniz ordaki net hataları ve valenciayı uefa kupasından ettiğini görebilirsiniz

meireles yorumlarımda yine aynı yukardakilerle bebe ligimize para harcamaya gerek yok formayı koy en kötü fener 3.olur.

alex mc oynasın fikrime sonuna kadar katılıyorum 4-3-3 oynayacaksa bu takım alexi bırakamazsın baroniyle beraber oynar çok iyi de becerir alex attığı uzun toplarla krasice çok geniş alanlar açabilir kuytıda golle karşı karşıya bırakabilir bunları denemeden ne siz bilebilirsiniz ne biz aykut hoca korkaklığından denememiyor bunları..

son cümleniz çok çocukça olduğu da aşikar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

krasic'le kuyt'un benzer tek özellikleri saç renkleri. krasic futbol hayatı boyunca üst düzey bir kanat oyuncusu oldu, geçen sene pek oynayamadığı ve futbol hayatı boyunca 31 lig golü attığı (avrupa ve kupa maçları hariç) için yabana atılmamalı. krasic delici ve asist özelliği olan bir kanat oyuncusu. kaldı ki her kanat oyuncusu messi ya da ronaldo olacak hali yok. bizde oynar oynamaz sakatlanması ve aykut kocaman'ın onu solda oynatması büyük talihsizlik.

ayrıca kuyt da golcülüğünü konuşturduğu dönemlerin çoğunda bildiğin santrafor oynadı. bayağı da penaltı attı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Alex bu takımda MC denendi olmadı , alex ten forvet olur MC olmAz. Kuyt ve krasic hiç alakasız iki tarzda futbolcu. Biri süratli digeri mücadeleci bir adam. Kuyt ve krasic in ortak yönünü bulamıyorum. Fenerbahçe'nin bu seneki maclarını izleseydiniz ortasahanin nasıl döküldüğünü gorurdunuz . Belki de en kötüsü cristiandi. Siz onu oynatın diyorsunuz ve ayrıca şampiyonlar liginden elendik diye Avrupa ligini boslayacak değiliz. Bu takım ligde şampiyon olmak ve Avrupa'da gidebildigi kadar gitmek istiyor. Bu da bu ortasahayla mümkün degildi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    işte türk futbolunun hali bu ortamda tabi başarı gelmez

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

resmi ilk gördüğümde gökmen özdenak'ın kafasında kalpak var sandım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Meireles transferine tepki yağdı!

4 Eylül 2012 11:50 NTV Spor ve Ajanslar
    Fenerbahçe’nin Raul Meireles transferi, Ada basınında geniş yer buldu. İngiliz taraftarlar da, Portekizli yıldızın Fenerbahçe’ye verilmesinin ardından Chelsea yönetimine büyük tepki gösterdi.

İNGİLİZ TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Chelsea taraftarı da, Meireles'in Fenerbahçe'ye transfer olması nedeniyle kulüplerine tepki gösterdi. Taraftarlar, Chelsea kulübünün resmi internet sitesinde yaptığı yorumlarda kullandıkları ifadelerin bazıları şöyle:
    -Neden Obi Mikel değil de Meireles?
    -Meireles'in gidişi nedeniyle sinirliyim.
    -Çok kaliteli bir orta saha oyuncusunu kaybettik.
    -Seni çok özleyeceğiz, hiçbir zaman unutmayacağız.
    -Meireles'i satmak büyük hata!
    -Bu kadar güçlü ve iyi bir futbolcuyu göndermek tamamen aptallık.
    -Beklenmedik ve sinir bozucu bir transfer
    -Lütfen şaka olduğunu söyleyin. Meireles'in yerini dolduracak bir futbolcumuz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Meireles ingiltere'de yılın oyuncusu seçildiği sene bir maçta ortalama 14 kilometre koşuyormuş. Oha çekilir buna. Yani bizim maçtan düştüğümüz anlarda bunu dengeleyecek,tekrar ayağa kalkmamızı sağlayan bir transfer oldu bu.

Alex bir daha zor oynar gibi geliyor bana özellikle sivastaki hareketinden sonra. Zaten çok da formsuz yürüyecek hali yok neredeyse.

Meireles'i Topal'ın yanına koyup,etkili hücumcularımızdan 3 tanesini sahaya sürdüğümüz her maç çok etkili oluruz,can yakarız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Meireles ingiltere'de yılın oyuncusu seçildiği sene bir maçta ortalama 14 kilometre koşuyormuş. Oha çekilir buna. Yani bizim maçtan düştüğümüz anlarda bunu dengeleyecek,tekrar ayağa kalkmamızı sağlayan bir transfer oldu bu.

Alex bir daha zor oynar gibi geliyor bana özellikle sivastaki hareketinden sonra. Zaten çok da formsuz yürüyecek hali yok neredeyse.

Meireles'i Topal'ın yanına koyup,etkili hücumcularımızdan 3 tanesini sahaya sürdüğümüz her maç çok etkili oluruz,can yakarız.
    İngiltere'de yılın oyuncusu seçildiğini hatırlamıyorum ama geçen sene Liverpool taraftarları tarafından yılın oyuncusu seçildi, kendi takımında.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İngiltere'de yılın oyuncusu seçildiğini hatırlamıyorum ama geçen sene Liverpool taraftarları tarafından yılın oyuncusu seçildi, kendi takımında.
    liverpool taraftarları arasında değil tüm lig taraftarları arasında seçilmiş sanırım. geçen sene de aynı ödülü van persie almış mesela.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende haberlerde Liverpool taraftarı arasında diye duydum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben yanılıyor olabilirim ama zaten önemli olan bu değildi cümlemde.fenerbahçe'de almadığı ödülü başarıyı ben neyleyim. Cümlenin öznesi "14 kilometre koşabiliyor olması" idi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yanlış anlaşılmasın böyle Meireles hakkında şeyler söylüyorum ama açık ve net Türkiye'ye gelen en iyi orta saha. Tabi performansını görmemiz lazım burada.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

evet, tüm lig taraftarlarının oylaması oluyor. sevilen bir adam yani.

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/909806/raul-meireles-named-espn-pfa-fans'-player-of-the-year?cc=5739

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yanlış anlaşılmasın böyle Meireles hakkında şeyler söylüyorum ama açık ve net Türkiye'ye gelen en iyi orta saha. Tabi performansını görmemiz lazım burada.
    bana portekizli bir orta saha alacaksınız seç deseler önceliğim manuel fernandes'te olurdu. Meireles ise aykut hoca'nın sistemine daha uygun. Çünkü hem çok koşuyor hem de ortalama üstü yetenekleri var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

liverpool taraftarları arasında değil tüm lig taraftarları arasında seçilmiş sanırım. geçen sene de aynı ödülü van persie almış mesela.
    bi önceki yılın en iyi futbolcuları (taraftar ve oyuncular arasından seçilen) bale ve parker dı

http://en.wikipedia.org/wiki/FWA_Footballer_of_the_Year
    http://en.wikipedia.org/wiki/PFA_Pla...er_of_the_Year

geçen sene 2sinide van persie almıştı mesela

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bi önceki yılın en iyi futbolcuları (taraftar ve oyuncular arasından seçilen) bale ve parker dı

http://en.wikipedia.org/wiki/FWA_Footballer_of_the_Year
    http://en.wikipedia.org/wiki/PFA_Pla...er_of_the_Year

geçen sene 2sinide van persie almıştı mesela
    bu wiki muhtesem birsey, onun sayesinde hepimiz cart diye koyuyoruz ortaya bilgiyi
    onceden cok cahil kaliyormusuz saka maka ne deseler yutuyorduk

Nesil
    2006

"Bu adamın hastasıyım.."
    Bugün bir gazetede yer alan haber, Fenerbahçe'de ortalığı yeniden karıştıracak cinsten.. Haberde çeviri hatası var ama doğru tercümeye göre, Stoch da Aykut Kocaman'ı hedef almış gibi görünüyor..

Bugün bir gazetede yer alan küçük bir haber ortalığı karıştırdı. Fenerbahçe camiasının Alex ile Cristian krizini tartıştığı dönemde, son dönemde yedek kalan isimlerden Miroslav Stoch'un da sosyal medyada yazdığı iddia edilen bir mesaj, oldukça konuşulacak türden.

Slovak yıldızın BBM'de (BlackBerry Messenger'da) yazdığı öne sürülen bu mesaj, şimdiden taraftarlar arasında tartışılmaya başlandı.

Gazetede yer alan haberde Stoch'un Aykut Kocaman ile ilgili olarak "I'm sick of this guy" ifadesini kullandığı ileri sürüldü. Ancak haberde yer alan tercümede bir hata vardı ve bu cümlenin "Bu adamın hastasıyım" anlamına geldiği yazılmıştı. Ancak "I'm sick of this guy" cümlesi "Bu adamdan bıktım" anlamını taşıyordu.

Sonuçta bu haber; eğer ki bu BBM mesajı yazılmış ve Aykut Kocaman kastedilmişse, Miroslav Stoch'un da deneyimli teknik adamı hedef aldığını ortaya çıkarmış olacak. Ayrıca futbolcuların sosyal medya ortamlarında yazdıkları mesajların, sarı lacivertli ekipte yarattığı krizler de büyüyerek devam edecek.

HABER NASILDI?
    Gazetede yer alan haber şöyle aktarılmıştı;

Fenerbahçe'de özellikle Brezilyalı oyuncuların hedefi haline gelen teknik direktör Aykut Kocaman için herkes aynı şeyleri düşünmüyor...

Bu isimlerden biri de Miroslav Stoch. Slovak yıldız son dönemlerde ilk on bire giremese de hocası için övgü dolu sözler sarf ediyor. Miroslav Stoch'un, BBM telefonlarının sohbet bölümündeki kişisel iletişim kısmına Aykut Kocaman ile ilgili olarak, I'm sick of this guy (Bu adamın hastasıyım) diye yazması dikkat çekti. (Ajansspor)
    Kaynak

Yanlış çeviri ile sunulan haber;

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@crazycat

LUTFEN HTSPORdan alinti yapmayalim. biktik artik bu gazetenin yalan haberlerinden, ayiptir!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aslında nedir benim bu adamdan çektiğim yazmış ama, nedir bizim bu medyadan çektiğimiz? akılları sıra yanlış çeviri yapıp kendilerince dalga geçiyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu sabah ben farketmistim o haberi epeyde güldüm.. adamlarin amaci sirf fenere saldirmak baska birsey degil.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @crazycat

LUTFEN HTSPORdan alinti yapmayalim. biktik artik bu gazetenin yalan haberlerinden, ayiptir!
    Takımla ilgili diye yazayım dedim. Her şeye rağmen Stoch ile Aykut Kocaman arasında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Krasic sakatlandığı halde takıma giremiyor, tabii ki antrenmanları Aykut Hoca izliyor da bu oyuncu geçen sene üst düzeyde performans sergilediği zamanlar oldu, şans verilmeyi hak ediyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    aslında nedir benim bu adamdan çektiğim yazmış ama, nedir bizim bu medyadan çektiğimiz? akılları sıra yanlış çeviri yapıp kendilerince dalga geçiyorlar.
    yaptiklari ceviri ve dalga gecmeleri ne kadar seviyesiz olduklarini gosteriyor. bu kadar da belirgin bir bicimde yalan haber yapilmaz ki, hergun bir paragraf HT ye ayriliyor FB internet sitesinde yalanlama amacli. bence artik gormezden gelinebilir, HT spor servisi zivanadan cikti. volkan demireli savunmayacam ama milli takim kampinda yaptiklarini hakediyor bu adamlar, ayni spor servisinin sevgili meslektaslari. tiksindirici bir hal almaya basladi.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Başka birşey ima etmeye çalışmışlar bence o haberde.Tamamen seviyesizlik,terbiyesizlik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe Avrupa Ligi kadrosu, Sezer yok;

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...uad/index.html

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Salih'te yok sanırım göremedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tr liginde zaten 14 km koşuyu kaldırabilecek oyuncu çok zor bulunur yada yoktur. Meireles ve onun gibi adamlar boşuna Premier Lig'de üst düzey oyuncu olmuyorlar. Premier Lig'den adam almanında bu gibi faydaları, sezon içinde bir çok maçta işimize yarayacaktır...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

göndermeye çalıştığı özgür'ün yerine alabilirdi salih'i...

Mesaj Yetkileri