Alex'e sorsak tabiki Gökmen Özdenak der![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben de diyorum kuytun daha bitirici olduğunu ama kuytta liverpoolda oynarken daha çok kanat rolünde oynuyordu krasice gelince juventusda üst düzey bir futbol oynamadığını belli sol taraftada performansı daha kötüye gider ve ben burda meirelesle baroniyi bir tutmadım sadece meireles gereksiz sonuçta avrupadan kazanacağın para çok az sadece bizim ligimizde para için oynayacaklar benim eleştirim ne fenerbahçeye ne de meireles benim eleştirim türk futbol yöneticilerine..
avrupadan elendikten sonra size iyi görünmek için yapılmış gösteriş transferleri bunlar edirneden öteye gidemeyince zerre kadar önemi yok benim için ister meireles gelsin ister portekizden naniyi moutinhoyu alsınlar umurumda değil sen avrupada yoksan başarın yok demektir sen boşa futbol için uğraşıyorsun demektir bu bizim ne kadar kötü olduğumuzu gösterir şahsen bu düşünce oldukça avrupada şampiyonumuz 1 ön elemeden daha fazlasını oynasın ki biraz futbol anlayışımız değişsin
sizin taraftarlık anlayışınız böyleyse bence taraftardan da başlamak gerekir düzelmeye
kuytun daha bitirici olduğunu vs bunları bilen biriyim ama krasici solda oynatacaksan oynamasın o derece kötü oynuyor
topal'ı yıllardır izleyen biriyim dardanelden geldiğinden beri tüm maçlarını izledim diyebilirim galatasarayda iyi bir görüntü gösterip valenciayaya gitmesinin sebebi teknik zeki bir oyuncu olduğu için değildi sadece hırslı toplara koşan savaşçı olduğu için gitti valenciada biraz topu oyuna sokmayı öğrendi daha düzgün şut atmayı öğrendi bir de ve valenciada ön plana çıkması yine galatasarayda ön plana çıktığı yönlerle aynı..Valenciadan neden gönderildiğini biliyor musunuz bilmiyorum ama eğer valencia-a.madrid maçını tekrar izlerseniz ordaki net hataları ve valenciayı uefa kupasından ettiğini görebilirsiniz
meireles yorumlarımda yine aynı yukardakilerle bebe ligimize para harcamaya gerek yok formayı koy en kötü fener 3.olur.
alex mc oynasın fikrime sonuna kadar katılıyorum 4-3-3 oynayacaksa bu takım alexi bırakamazsın baroniyle beraber oynar çok iyi de becerir alex attığı uzun toplarla krasice çok geniş alanlar açabilir kuytıda golle karşı karşıya bırakabilir bunları denemeden ne siz bilebilirsiniz ne biz aykut hoca korkaklığından denememiyor bunları..
son cümleniz çok çocukça olduğu da aşikar
krasic'le kuyt'un benzer tek özellikleri saç renkleri. krasic futbol hayatı boyunca üst düzey bir kanat oyuncusu oldu, geçen sene pek oynayamadığı ve futbol hayatı boyunca 31 lig golü attığı (avrupa ve kupa maçları hariç) için yabana atılmamalı. krasic delici ve asist özelliği olan bir kanat oyuncusu. kaldı ki her kanat oyuncusu messi ya da ronaldo olacak hali yok. bizde oynar oynamaz sakatlanması ve aykut kocaman'ın onu solda oynatması büyük talihsizlik.
ayrıca kuyt da golcülüğünü konuşturduğu dönemlerin çoğunda bildiğin santrafor oynadı. bayağı da penaltı attı.
Alex bu takımda MC denendi olmadı , alex ten forvet olur MC olmAz. Kuyt ve krasic hiç alakasız iki tarzda futbolcu. Biri süratli digeri mücadeleci bir adam. Kuyt ve krasic in ortak yönünü bulamıyorum. Fenerbahçe'nin bu seneki maclarını izleseydiniz ortasahanin nasıl döküldüğünü gorurdunuz . Belki de en kötüsü cristiandi. Siz onu oynatın diyorsunuzve ayrıca şampiyonlar liginden elendik diye Avrupa ligini boslayacak değiliz. Bu takım ligde şampiyon olmak ve Avrupa'da gidebildigi kadar gitmek istiyor. Bu da bu ortasahayla mümkün degildi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
resmi ilk gördüğümde gökmen özdenak'ın kafasında kalpak var sandım.
Meireles transferine tepki yağdı!
4 Eylül 2012 11:50 NTV Spor ve Ajanslar
Fenerbahçe’nin Raul Meireles transferi, Ada basınında geniş yer buldu. İngiliz taraftarlar da, Portekizli yıldızın Fenerbahçe’ye verilmesinin ardından Chelsea yönetimine büyük tepki gösterdi.
İNGİLİZ TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Chelsea taraftarı da, Meireles'in Fenerbahçe'ye transfer olması nedeniyle kulüplerine tepki gösterdi. Taraftarlar, Chelsea kulübünün resmi internet sitesinde yaptığı yorumlarda kullandıkları ifadelerin bazıları şöyle:
-Neden Obi Mikel değil de Meireles?
-Meireles'in gidişi nedeniyle sinirliyim.
-Çok kaliteli bir orta saha oyuncusunu kaybettik.
-Seni çok özleyeceğiz, hiçbir zaman unutmayacağız.
-Meireles'i satmak büyük hata!
-Bu kadar güçlü ve iyi bir futbolcuyu göndermek tamamen aptallık.
-Beklenmedik ve sinir bozucu bir transfer
-Lütfen şaka olduğunu söyleyin. Meireles'in yerini dolduracak bir futbolcumuz yok.
Meireles ingiltere'de yılın oyuncusu seçildiği sene bir maçta ortalama 14 kilometre koşuyormuş. Oha çekilir buna. Yani bizim maçtan düştüğümüz anlarda bunu dengeleyecek,tekrar ayağa kalkmamızı sağlayan bir transfer oldu bu.
Alex bir daha zor oynar gibi geliyor bana özellikle sivastaki hareketinden sonra. Zaten çok da formsuz yürüyecek hali yok neredeyse.
Meireles'i Topal'ın yanına koyup,etkili hücumcularımızdan 3 tanesini sahaya sürdüğümüz her maç çok etkili oluruz,can yakarız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bende haberlerde Liverpool taraftarı arasında diye duydum.
ben yanılıyor olabilirim ama zaten önemli olan bu değildi cümlemde.fenerbahçe'de almadığı ödülü başarıyı ben neyleyim. Cümlenin öznesi "14 kilometre koşabiliyor olması" idi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yanlış anlaşılmasın böyle Meireles hakkında şeyler söylüyorum ama açık ve net Türkiye'ye gelen en iyi orta saha.Tabi performansını görmemiz lazım burada.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
evet, tüm lig taraftarlarının oylaması oluyor. sevilen bir adam yani.
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/909806/raul-meireles-named-espn-pfa-fans'-player-of-the-year?cc=5739
bi önceki yılın en iyi futbolcuları (taraftar ve oyuncular arasından seçilen) bale ve parker dı
http://en.wikipedia.org/wiki/FWA_Footballer_of_the_Year
http://en.wikipedia.org/wiki/PFA_Pla...er_of_the_Year
geçen sene 2sinide van persie almıştı mesela
Kaynak"Bu adamın hastasıyım.."
Bugün bir gazetede yer alan haber, Fenerbahçe'de ortalığı yeniden karıştıracak cinsten.. Haberde çeviri hatası var ama doğru tercümeye göre, Stoch da Aykut Kocaman'ı hedef almış gibi görünüyor..
Bugün bir gazetede yer alan küçük bir haber ortalığı karıştırdı. Fenerbahçe camiasının Alex ile Cristian krizini tartıştığı dönemde, son dönemde yedek kalan isimlerden Miroslav Stoch'un da sosyal medyada yazdığı iddia edilen bir mesaj, oldukça konuşulacak türden.
Slovak yıldızın BBM'de (BlackBerry Messenger'da) yazdığı öne sürülen bu mesaj, şimdiden taraftarlar arasında tartışılmaya başlandı.
Gazetede yer alan haberde Stoch'un Aykut Kocaman ile ilgili olarak "I'm sick of this guy" ifadesini kullandığı ileri sürüldü. Ancak haberde yer alan tercümede bir hata vardı ve bu cümlenin "Bu adamın hastasıyım" anlamına geldiği yazılmıştı. Ancak "I'm sick of this guy" cümlesi "Bu adamdan bıktım" anlamını taşıyordu.
Sonuçta bu haber; eğer ki bu BBM mesajı yazılmış ve Aykut Kocaman kastedilmişse, Miroslav Stoch'un da deneyimli teknik adamı hedef aldığını ortaya çıkarmış olacak. Ayrıca futbolcuların sosyal medya ortamlarında yazdıkları mesajların, sarı lacivertli ekipte yarattığı krizler de büyüyerek devam edecek.
HABER NASILDI?
Gazetede yer alan haber şöyle aktarılmıştı;
Fenerbahçe'de özellikle Brezilyalı oyuncuların hedefi haline gelen teknik direktör Aykut Kocaman için herkes aynı şeyleri düşünmüyor...
Bu isimlerden biri de Miroslav Stoch. Slovak yıldız son dönemlerde ilk on bire giremese de hocası için övgü dolu sözler sarf ediyor. Miroslav Stoch'un, BBM telefonlarının sohbet bölümündeki kişisel iletişim kısmına Aykut Kocaman ile ilgili olarak, I'm sick of this guy (Bu adamın hastasıyım) diye yazması dikkat çekti. (Ajansspor)
Yanlış çeviri ile sunulan haber;
![]()
@crazycat
LUTFEN HTSPORdan alinti yapmayalim. biktik artik bu gazetenin yalan haberlerinden, ayiptir!
aslında nedir benim bu adamdan çektiğim yazmış ama, nedir bizim bu medyadan çektiğimiz? akılları sıra yanlış çeviri yapıp kendilerince dalga geçiyorlar.
bu sabah ben farketmistim o haberiepeyde güldüm.. adamlarin amaci sirf fenere saldirmak baska birsey degil.
Takımla ilgili diye yazayım dedim. Her şeye rağmen Stoch ile Aykut Kocaman arasında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Krasic sakatlandığı halde takıma giremiyor, tabii ki antrenmanları Aykut Hoca izliyor da bu oyuncu geçen sene üst düzeyde performans sergilediği zamanlar oldu, şans verilmeyi hak ediyor bence.
yaptiklari ceviri ve dalga gecmeleri ne kadar seviyesiz olduklarini gosteriyor. bu kadar da belirgin bir bicimde yalan haber yapilmaz ki, hergun bir paragraf HT ye ayriliyor FB internet sitesinde yalanlama amacli. bence artik gormezden gelinebilir, HT spor servisi zivanadan cikti. volkan demireli savunmayacam ama milli takim kampinda yaptiklarini hakediyor bu adamlar, ayni spor servisinin sevgili meslektaslari. tiksindirici bir hal almaya basladi.
Başka birşey ima etmeye çalışmışlar bence o haberde.Tamamen seviyesizlik,terbiyesizlik
Fenerbahçe Avrupa Ligi kadrosu, Sezer yok;
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...uad/index.html
Salih'te yok sanırım göremedim.
göndermeye çalıştığı özgür'ün yerine alabilirdi salih'i...