ben de diyorum kuytun daha bitirici olduğunu ama kuytta liverpoolda oynarken daha çok kanat rolünde oynuyordu krasice gelince juventusda üst düzey bir futbol oynamadığını belli sol taraftada performansı daha kötüye gider ve ben burda meirelesle baroniyi bir tutmadım sadece meireles gereksiz sonuçta avrupadan kazanacağın para çok az sadece bizim ligimizde para için oynayacaklar benim eleştirim ne fenerbahçeye ne de meireles benim eleştirim türk futbol yöneticilerine..
avrupadan elendikten sonra size iyi görünmek için yapılmış gösteriş transferleri bunlar edirneden öteye gidemeyince zerre kadar önemi yok benim için ister meireles gelsin ister portekizden naniyi moutinhoyu alsınlar umurumda değil sen avrupada yoksan başarın yok demektir sen boşa futbol için uğraşıyorsun demektir bu bizim ne kadar kötü olduğumuzu gösterir şahsen bu düşünce oldukça avrupada şampiyonumuz 1 ön elemeden daha fazlasını oynasın ki biraz futbol anlayışımız değişsin
sizin taraftarlık anlayışınız böyleyse bence taraftardan da başlamak gerekir düzelmeye
kuytun daha bitirici olduğunu vs bunları bilen biriyim ama krasici solda oynatacaksan oynamasın o derece kötü oynuyor
topal'ı yıllardır izleyen biriyim dardanelden geldiğinden beri tüm maçlarını izledim diyebilirim galatasarayda iyi bir görüntü gösterip valenciayaya gitmesinin sebebi teknik zeki bir oyuncu olduğu için değildi sadece hırslı toplara koşan savaşçı olduğu için gitti valenciada biraz topu oyuna sokmayı öğrendi daha düzgün şut atmayı öğrendi bir de ve valenciada ön plana çıkması yine galatasarayda ön plana çıktığı yönlerle aynı..Valenciadan neden gönderildiğini biliyor musunuz bilmiyorum ama eğer valencia-a.madrid maçını tekrar izlerseniz ordaki net hataları ve valenciayı uefa kupasından ettiğini görebilirsiniz
meireles yorumlarımda yine aynı yukardakilerle bebe ligimize para harcamaya gerek yok formayı koy en kötü fener 3.olur.
alex mc oynasın fikrime sonuna kadar katılıyorum 4-3-3 oynayacaksa bu takım alexi bırakamazsın baroniyle beraber oynar çok iyi de becerir alex attığı uzun toplarla krasice çok geniş alanlar açabilir kuytıda golle karşı karşıya bırakabilir bunları denemeden ne siz bilebilirsiniz ne biz aykut hoca korkaklığından denememiyor bunları..
son cümleniz çok çocukça olduğu da aşikar

Alıntılı Yanıtla