Toplu Sonuçlar
Puan Durumu
Toplu Sonuçlar
Puan Durumu
Last edited by Kaka Leite : 03.Eylül.2012 at 07:20
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Benitez varken Liverpool nasıl oynadığı belli bir takımdı. Benitez'den sonra gelen hocaların alayı dikiş tutturamadı. Benitez, bütün oyuncularını hazır tutarak rotasyonu en iyi şekilde yapıyordu. Sağlam kadrolarla şampiyonlar ligindeki başarıları ve ligde şampiyon olunmasa da takımı yarışın içinde tutuyordu. Oynattığı futbolla beğeni topluyordu. Boştayken Liverpool'u tekrar toparlayacak isimde Benitez bence.
Herkes bir Nuri'dir tutturmuş. Bir ben bir şey yaptığını görmedim bu adamın herhalde. Dortmund'dan sonra Real'de, Milli takımda katkısı sıfıra yakın hatta daha altında belki.
Nuri Şahin yerine Selçuk Şahin'i tercih ederim.![]()
Van Persie kaldığı yerden devam ediyor. Rooney'in de sakatlığı geçtiği zaman rakip defansların korkulu rüyası olur bu ikili. Liverpool'un da kaderinde orta sıra takımı olmak varmış demek, nerede o eski Liverpool ...
Canım FEDA olsun sana !
liverpool-arsenal macini izledim, bence nuri ciktiktan sonra liverpool dagildi. yerine shelvey ne hucumda ne de savunmada onun verdigini veremedi. belki dogrudan skora katkisi olmaz ama ortasahada her dakika topun oldugu bolgeye gitti, pas istedi. toptan korkmayan bir ortasaha, daha ne istersin. pozisyon almayi bilen ve takimini organize eden bir yapiya da sahip. cok kaliteli gercekten. yildizi parlar bence bu sezon liverpoolda ama takiminda is yok gibi. andy carrol bu takima girmeli, forvette cok etkisiz kaliyorlar. luis suarez forvet arkasi oynarsa cok daha etkili olurlar bence. gerrard da fenerbahcedeki alex sendromuna benzeyebilir, pek faydasini goremedim o macta. yaptigi pas hatasiyla arsenal kontrasi baslamisti ve 1-0 geriye dusmuslerdi.
Aytaç baba yanLış maçı izLedik herhaLde. Nuri oyundayken LiverpooL rakip kaLeye gidemedi. Ne zaman ki SheLvey girdi ondan sonra LiverpooL rakip kaLede daha baskıLı oynamaya başLadı. SheLvey hatta iki tane pozisyon biLe kaçırdı. Nuri top aLmaktan korkuyor. Top ona geLince de hemen ayağından çıkarmaya çaLışıyor. BöyLe oynarsa LiverpooL da 2-3 hafta sonra tamamen yedek kuLübesinde kaLır. Lucas Leiva da geLdikten sonra hatta daha da forma yüzü göremez. Biraz daha Gerrard a yardımcı oLması Lazım, sorumLuLuk aLması gerekiyor. SheLvey biLe korkusuzca oynarken Nuri ayarında bir adamın böyLe oynamaması gerek. Gerçi hoş ben Nuri yi oLdum oLası beğenmemişimdir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bana gore nuri varken daha derli topluydu liverpool, dengeliydi. hem nuri de hic gormedigim kadar ceza alanina girdi, bos kosular yapti ama hic gormediler onu. nuri ile liverpool daha olumlu gozuktu gozume. hem toptan korkan adam surekli topun oldugu bolgeye gider mi? hep pas istedi, genelde garanti oynadi ki ilk maci olmasindandir o da. ben nuriyi olumlu buldum seyirci de genelde nuriye destek oldu, bu onun icin iyi. yalniz gerrarda olan saygisindan dolayi o da nuriyi sevmis sanirim, mac genelinde nuriyi gordugu yerde hep atti pasinipas alisverislerini arttirirlarsa ortasahayi domine ederler ikisi birden. shelvey girince de etkili olamadi ayrica, net pozisyon hatirlamiyorum. suarez cok ezdi toplari, forvette cok etkisizdi liverpool. ya da arsenal cok iyi savunma yapti.
Kaynak|SporxTottenham'da transfer bitmez!
İngiltere Premier League'de mücadele eden Tottenham Hotspur'un Santos forması giyen Brezilyalı genç yıldız Ganso için şimdiden girişimlere başladığı yazıldı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Stoke - Manchester City maçı müthiş geçti. 90+2 de Javi Garcia kafayı vurdu kalecinin müdahalesiyle yön değiştiren top direğe çarptı ve son olarak Begovic' de kaldı. 90+ 3 de Dzeko' nun aşırtmasını son anda çizgiden kaptan Shawcross çıkardı.
Maç 1-1 berabere bitti.
Football is simple,but Football Manager is not
İddaa'da Man. City'e verdiğim için çok şaşırmadım maçın sonunu izlerken.
Her şey belliydi bence.Stoke'nin yenilmeyeceği çok açıktı.Stoke evinde yenilmiyor büyük takımlara karşı, her kim takım olursa olsun veya form durumu ne olursa olsun.Bu yüzden bu takımı çok seviyorum.
Turksat'ta Aztv'de Sunderland-Liverpool maçı var. 35. dakika geçildi, Liverpool 1-0 mağlup. Nuri Şahin yedekte.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
kalitesiz maç oldu. raheem sterling iyi oynadı ama.
ARSENAL ! Diriliyoruz, geliyoruz...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Yalnız Cazorla ve Podolski yaramış Arsenal'e. 2 isimde çok iyi oynuyor, özellikle de Cazorla. RVP gitti diye kan kaybedeceklerini düşünüyordum ama Arsenal pek aramayacak gibi onu. Wenger gene fazla para harcamadan çok iyi bir kadro kurmuş tebrik etmek lazım.
Canım FEDA olsun sana !
Toplu Sonuçlar
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sonuçların yanında puan durumunu da eklesen,pek bir makbule geçer.![]()
So what?
Saike
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Everton'ın 2 tane %100 golü verilmedi ve son dakikada gol yiyerek galibiyeti kaçırdılar, iki takıma da tamamen nötr olmama rağmen sinir oldum.
Everton'u hakem mahvetmiş bu maç ilerleyen maçlarda iyi oyununu sürdürür umarım Everton baya iyi başladılar bu sezon.Newcastle'ı biraz daha severim ayrı ama balına berabere bitmişEn azından özetten izlediğim kadarıyla durum bu
![]()
Nuri kesik yemeye devam ederse kariyeri zora girer.
Puan Durumu
Gol Krallığı
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
southampton'a yazık olacak gibi.
Esas, Liverpool'un durumuna bakar mısın? Küme düşme potasının sadece 1 basamak üstünde. O da averajla.
reading de geçer onları![]()
Gidip 3. sınıf adamları alırlarsa takıma bu hallerde olmaları çok normal. Son 5 yıldır yaptıkları hiçbir transferi beğenmiyorum şahsen, aradaki istisnalar haricinde. Gerrard da vefalı neyse ki, o da gitmiyor bir yere. Yoksa, takım ne halde olurdu acaba?
Southampton'a gerçekten yazık olcak gerçi ilk 4 haftada rakipleri Man.City , ManU ve Arsenaldi iyi bir takım Soton güveniyorum ben onlara.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Demiştim Southampton iyi bir takım özellikle hücum hatta iyi. Bugun de evlerinden Aston Villa'yı 1-0 geriden gelerek 4-1 yendiler![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz