1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

benim eleştirim ; Türkiye'de daha bu yaştaki çocuğu oynatan takım olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin oynatmaması nedeniyle bu kadar çok eleştirilmesi. Anadolu kulüpleri ve Beşiktaş'ın bu sezonki maddi durumundan dolayı oynatmasını saymıyorum. Galatasaray'da Beşiktaş'ta ne olacağını bilemeyiz tabii ki de.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    benim eleştirim ; Türkiye'de daha bu yaştaki çocuğu oynatan takım olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin oynatmaması nedeniyle bu kadar çok eleştirilmesi. Anadolu kulüpleri ve Beşiktaş'ın bu sezonki maddi durumundan dolayı oynatmasını saymıyorum. Galatasaray'da Beşiktaş'ta ne olacağını bilemeyiz tabii ki de.
    Ona ben de katılıyorum. 17-18 yaşındaki oyuncuyu oynatmak büyük cesaret ister. Bu kadar büyük baskı altında imkansıza yakındır. Taraftar Aykut Kocaman' ın iyi bir taktiksel zekaya sahip olmadığını düşünüyor ve Kocaman' da bunu biliyordur. Ama şuan Fatih Terim ne yaparsa yapsın tüm taraftarlar o taktiksel hamleye saygı duyar. Bir bildiği vardır der.

Tabi ki tek suç Aykut Kocaman' da değil. Recep çok teknikdir hızlıdır tamam ama o vücut ile o adamı sahada ezer geçerler. Biraz kendine dikkat edip cüssesini geliştirmesi lazım. Yoksa bana forma şansı versinler diye bakar durur.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri