Quote Originally Posted by Ateist Misyoner View Post

EKİBİ OLARAK KARİYERİNİZDE BAŞARILAR DİLERİZ...
Teşekkür ediyorum

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
Takım konuşmalarını sertleştimeni tavsiye ederim. Maç başı ve ortasında agresif, sert konuşmalar yap, "bu maçı alıcaz başka yolu yok!" falan Maç sonunda "olduğu kadar, sıkmayın canınızı" vs. deyip gönüllerini alırsın
Islak odunu göster ama vurma yani
Bazen soyunma odasında terör estirdiğim oluyo fakat adamların umrunda bile değil

Quote Originally Posted by cabir48 View Post
Aykut Kocaman'mı kulübün başında full beraberlik
Valla ne yaptıysam kazanamadım öne geçtim kazanamadım geriye düştüm kazanamadım olmadı bir türlü

Maçlarla devam arkadaşlar

Barclays Premier League 18.maç

Yorgun çıktığımız karlı Wolves deplasmanında Lamela'nın golünden sonra yatışa geçerek kazandık

Barclays Premier League 19.maç

İyi mücadele ettik Aston Villa'nın tecrübesiyle kazandığını düşünüyorum

Barclays Premier League 20.maç

10 kişi kaldık ve maç bitti

Barclays Premier League 21.maç

Puan cetvelinde altımızda olan Wigan'dan 3 puan almak hayati önem taşıyordu iyi oldu

Barclays Premier League 22.maç

Varlık gösteremediğimiz maçtan 1 fark yiyerek kurtuluyoruz

Barclays Premier League 23.maç

İlk maçtaki 7-0 lık yenilgi yüzünden bu maçı kazanmayı taraftar olarak futbolcular olarak çok istedik gücümüz yetmedi

FA Cup Third Round

FA Cup Third Round Rep

FA Cup Fourth Round

Kuralarda bir talihsizlik yaşamadık kolay ekipler geldi yorgun çıktığımız ilk Scunthorpe maçında turu zora soksak da sonunda turu geçtik kupada sıradaki rakibimiz Liverpool

23.Hafta Puan Durumu

Topladığımız 6 puan bizi rahatlattı yoksa şuan düşme potasındaydık.Önümde Arsenal-Liverpool-Stoke ve Liverpool ile kupa maçım var lig önemli değil kupada turu geçelim yeter