Kendime ekleme yaparak devam ediyim bari.
Hiçbir şey oynamayan Hollanda'dan 2 tane gol yedik. Bir şeyler oynuyormuş gibi gözükmeye çalıştık, hiçbir şey oynamadık. Rakibin iyi olmaması sebebiyle çok pozisyonda vermedik. Hele 7 numaralı arkadaşın Robben'in önüne yollamadığı Hollanda kontrasında ben bile kanser oldum.
Arda maçın sonuna doğru bildiğimiz tükendi sırf hırsı, milliyetçi duyguları onu ayakta tutan şeydi. Kenarda Selçuk İnan dururken 1 senedir oynamayan Nuri oyuna girdi delirdim. Gördüğü sarı kart ve kullandığı bi tane duran top dışında adını duymadığımız Tunay 80 dakka sahada kaldı delirdim. Hamit resmen yem diye Robben'in önüne atıldı, Robben kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı Hamitle delirdim.
Hamit'e cidden laf ettirtmem bugün. Sağ taraftan sürekli bindirdi süreklide geri döndü savunma yapmaya çalıştı. Adamın elinden gelen bu kadar, savunma yetenekleri bu kadar. Üstüne birde Tunay'dan yardım gelmeyince bizim sağ kanat oldu koridor.
Umut'u tek forvet oynatmak nedir ? Umut'un tek forvetken yararlı olmadığını bilmek için tecrübeli TD olmak şartı falan mı aranıyor ya da Umut'un yarattığı boş alanları dolduramadığımızı görüp Burak'ı oyuna almak için böyle bir şart varda biz mi bilmiyoruz.
Daha sayabileceğim bir çok şey var ama yoruldum, gerçekten hayal kırıklığına uğramış durumdayım uzatmak istemiyorum daha fazla. Ama kısacası rahatça 3-4 atacağımız bi Hollanda bulmuşken karşımızda bedavadan 2-0 yenildik.
Bu sözlere ek olarak bir şey daha yazıyım. Böyle aksiyonlar planlıyorsan, taktiksel stratejin buysa şimdiden bırak takımı hoca gerçekten bırak bari 2014'e katılma şansımız olsun.Abdullah Avcı: Selçuk değerli bir oyuncudur. Bu maçın taktiksel stratejisi buydu. Türk Milli Takımı, Selçuk'tan faydalanacak.
Abdullah Avcı: Planladığımız bütün aksiyonları uyguladık. Biz girdiğimiz pozisyonlarımızı atamadık, rakip attı.
Abdullah Avcı'ya tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum ben milli takım havuzuna ve takıma kattığı oyuncular için ama alıntı yaptığım mesajda da dediğim gibi tünelin sonunda görmemiz gereken ışığı görememeye başladım ben. Umarım her şey tersine dönerde 2014 Brezilya'ya gideriz, başarılı olup döneriz.