Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Hollanda kazanır

26 63.41%
  • Berabere biter

8 19.51%
  • Türkiye kazanır

7 17.07%
Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 364 sonuç

Konu: Hollanda - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Sağ tarafa Gökhan'ı alsa ortada Hamit Arda Topal Selçuk 4lüsü oynasa önde Umut Burak olsa bundan daha kötü bir oyun sergilemezdik heralde en azından daha fazla pozisyonumuz olurdu. Önde Arda ve Umut tükendiler resmen. Sadece iki kişi basıyor böylece önde basmanın bi anlamı da kalmıyor.

Tolga - Gökhan, Ömer, Semih, Hasan Ali - Arda Selçuk Topal Hamit - Umut Burak 11'yle çıkmak çok mu zordu merak ediyorum açıkcası. Kusura bakmayın ama Abdullah Hoca takımın başına geldiğinden beri genç oyuncuları takıma çağıracağının dışında bir etki yaratmadı. Başarılı olacağımıza dair bir umut görmekte zorlanmaya başladım şahsen. Peşin hükümlü davranıyor olabilirim ama ne yazık ki benim açımdan böyle gözüküyor işler.
    Kendime ekleme yaparak devam ediyim bari.

Hiçbir şey oynamayan Hollanda'dan 2 tane gol yedik. Bir şeyler oynuyormuş gibi gözükmeye çalıştık, hiçbir şey oynamadık. Rakibin iyi olmaması sebebiyle çok pozisyonda vermedik. Hele 7 numaralı arkadaşın Robben'in önüne yollamadığı Hollanda kontrasında ben bile kanser oldum.

Arda maçın sonuna doğru bildiğimiz tükendi sırf hırsı, milliyetçi duyguları onu ayakta tutan şeydi. Kenarda Selçuk İnan dururken 1 senedir oynamayan Nuri oyuna girdi delirdim. Gördüğü sarı kart ve kullandığı bi tane duran top dışında adını duymadığımız Tunay 80 dakka sahada kaldı delirdim. Hamit resmen yem diye Robben'in önüne atıldı, Robben kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı Hamitle delirdim.

Hamit'e cidden laf ettirtmem bugün. Sağ taraftan sürekli bindirdi süreklide geri döndü savunma yapmaya çalıştı. Adamın elinden gelen bu kadar, savunma yetenekleri bu kadar. Üstüne birde Tunay'dan yardım gelmeyince bizim sağ kanat oldu koridor.

Umut'u tek forvet oynatmak nedir ? Umut'un tek forvetken yararlı olmadığını bilmek için tecrübeli TD olmak şartı falan mı aranıyor ya da Umut'un yarattığı boş alanları dolduramadığımızı görüp Burak'ı oyuna almak için böyle bir şart varda biz mi bilmiyoruz.

Daha sayabileceğim bir çok şey var ama yoruldum, gerçekten hayal kırıklığına uğramış durumdayım uzatmak istemiyorum daha fazla. Ama kısacası rahatça 3-4 atacağımız bi Hollanda bulmuşken karşımızda bedavadan 2-0 yenildik.

Abdullah Avcı: Selçuk değerli bir oyuncudur. Bu maçın taktiksel stratejisi buydu. Türk Milli Takımı, Selçuk'tan faydalanacak.

Abdullah Avcı: Planladığımız bütün aksiyonları uyguladık. Biz girdiğimiz pozisyonlarımızı atamadık, rakip attı.
    Bu sözlere ek olarak bir şey daha yazıyım. Böyle aksiyonlar planlıyorsan, taktiksel stratejin buysa şimdiden bırak takımı hoca gerçekten bırak bari 2014'e katılma şansımız olsun.

Abdullah Avcı'ya tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum ben milli takım havuzuna ve takıma kattığı oyuncular için ama alıntı yaptığım mesajda da dediğim gibi tünelin sonunda görmemiz gereken ışığı görememeye başladım ben. Umarım her şey tersine dönerde 2014 Brezilya'ya gideriz, başarılı olup döneriz.
    Screw you guys, I'm goin' home

abdullah avcı belediye'deki gibi mütevazi oyun oynamaya çalışıyor. sonuç bence normal, iyi bile. bence 5 - 6 yerdik bile.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kıristiyano Ronaldo ‏@apaci_ronaldo
    Barça'dan Selçuk İnan'ı izlemeye gelenlere gıcıklık olsun diye Selçuk'u ilk 11'de sahaya sürmeyen Abdullah Avcı'ya 10 kutu jöle gönderiyom.

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Selçuk'un taktiksel olarak oynamaması acayip saçma geliyor bana.Bu adam çok defansif veya çok ofansif bir adam değil.Emre'nin yapacaklarından daha az bir şey yapmazdı.Estonya maçında ilk 11 olacaktır Selçuk.Gökhan ve Burak'ı da ilk 11'de görebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

abartmayın beyler selçuk olayını sonuçta milli takım selçuk inan olmadan oynamaya alışmalı estonyaya saklıyor gizli silahımızı belli etmek istemiyor abdullah hoca

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

selçuk konusunda oyuna girmesi gereken arkadaşlara katılıyorum, emre - nuri şahin değişikliği ile oyun elden gitti.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İyi felan oynadığımızı düşünmüyorum. Karşıda adamlar yürüyerek geçiyorlar bizim oyuncuları. Hollanda kendini hiç zorlamadı. Hiç oyunda oynamadı. Berbat bir oyun oynadılar. Bizde yan pas geri pas derken her zamanki kısırlığımız ile iyi oynamış gibi göründük. Altı pastan kafa ile auta atarsan maç felan kazanamazsın.

Gökhan ve Selçuk'un oynamaması saçmalıktı. Her milli takım hocası saçma sapan işler yapıyor. Tunay seçimi de hatalıydı, sonradan Mevlüt'ü almak da.

Hamit'in rezilliği çıktı Robben karşısında, ama bunun sorumlusu Hamit değil, Abdullah Avcı. Sağ bekte Hamit'i oynatırsan olacağı bu. Ronaldo da o kanatta şov yapmıştı Hamit'e karşı. Türkiye'nin en iyi sağ beki elinde, sakat değil, oynat Gökhan'ı, o kadar savunma zaafiyeti verme. Emre çok kötüydü bugün, bu kadar kötü olacağını beklemiyordum. Selçuk kesinlikle formayı haketmişti. Umut seçimi doğru, adam daha ne yapsın oynamak için, Estonya karşısında da oynamalı.

İnşallah Estonya karşısında 4-4-2 oynarız:
    Gökhan-Semih-Ömer-Hasan Ali
    Hamit-Topal-Selçuk-Arda
    Umut-Burak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Avci bizi daha cok sasirtacak coooook Enteresan bir adam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4-4-2'yi gerçekten çok iyi oynayacak bir oyuncu topluluğu var elimizde ama biz her zamanki gibi Rakam-Rakam-Rakam oynadık.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Milli takımın başında keşke Mustafa Denizli olsa.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yalnız iyi oynadık diyen arkadaşlara şaşırıyorum hiddinkin zamanındaki berbat ötesi oyunun bu gün oynadığımız berbat oyunu iyi yapmaz bildiğin kenarda teknik direktör yokmuş gibi doğaçlama oynamaya çalıştılar oyuncular kaç kere kontra atak yapabilcek ken o pası atamadık hatta bi pozisyonda kontra atak yapıyoduk umut koşuyodu bildiğin topu ileri şişirdi tunay bi pozisyonda da kontra atakta gene arda yanılmıyosam tunaya vermişti(tam terside olabilir) ondan sonra topal sonrada stoperler kontra atak yaparken stoperlere dönebilen bi takımız daha bunun gibi sayabilceğim çok örnek var çok çok kötü oynadık bence

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Abdullah Avcı'yı bu kadar da yerden yere vurmayın yahu, biz nelere katlandık, ben yine de ümitliyim ya hayırlısı
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Milli takımın başında keşke Mustafa Denizli olsa.
    Fatih Hoca olsa daha iyi aslında. Hem G.Saray'ı hem milli takımı çalıştırıp çok başarılı bir takım yaratabilir. (Oğuz Çetin olmamak koşuluyla)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben de umutluyum daha. çabuk silmeyin , inşallah hollanda çabuk toparlanır da diğer takımlara puan vermez
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fatih Hoca olsa daha iyi aslında. Hem G.Saray'ı hem milli takımı çalıştırıp çok başarılı bir takım yaratabilir. (Oğuz Çetin olmamak koşuluyla)
    Bu durum ülkemize fazla, kulüp takımından Milli Takıma aldığı her oyuncu tartışılır, kayırmakla suçlanır. Zor o iş.

Hamit konusunda ekleme yapmak istediğim bir şey var, adam sorumluluk aldı hücuma çıktı şut çekti, mevkisi sağ bekti ama komple kullanmaya çalıştı kanadı. Hasan Ali bi kere bindirme yaptı mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fatih terim milli takımı da çalıştırsa keşke yahu... iki takım birden

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre çok kötüydü, tam toparlandı, güzel toplar atmaya başladı, hoca gitti onu çıkardı Nuri'yi aldı. Oyun Hollanda'ya döndü direk

Hamit tel tel döküldü Robben karşısında. Gökhan'la başlaması gerekiyordu.

Tunay tercihini de anlamadım. Selçuk İnan oynamalıydı.

Ömer Toprak çok iyi stoper yalnız. Tekrar belli etti kendini. Uzun zamandır Milli takımda göremediğimiz cinsten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

benden çok yaşayacaksın hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim ile Bosna'nın ardından 3. olmadık mı? Az sabır.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

hamit-emre değişikliği olmalı.Emre yerine selçuk, hamit yerine gökhan oynamalı.Arda forvet arkası değil kanat oyuncusu olmalı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    fatih terim milli takımı da çalıştırsa keşke yahu... iki takım birden
    Ya Galatasaray gider elden Turkiye

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bence ideal kadro
    Tolga-GokhanG-Omer-Semih-HasanAli-Selcuk-Emre-Hamit-Arda-Burak-Umut

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Abdullah Avcı'dan umutluyum tabii hatalarının farkına varıp bunları çözebilirse

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre'yi çıkartıp futbol oynamayı unutmuş Nuri'yi alıyorsun, Hamit'i sağ bek oynatıyorsun ... Şuan da Türkiye'nin en formda futbolcusu Selçuk İnan yanında oturuyor ve sen onu oyuna sokmuyorsun, anlamak mümkün değil. Kısacası Hollanda'ya değil, Abdullah Avcı'ya yenildik biz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu durum ülkemize fazla, kulüp takımından Milli Takıma aldığı her oyuncu tartışılır, kayırmakla suçlanır. Zor o iş.
    zamanında milli takıma 9 gs'li futbolcu alınıyordu. kimse vay efendim niye çoğunlukla galatasaraylılar oynuyor demedi. şimdi her fenerli futbolcuya karşı bir kin olduğu için fener'den kim oynarsa oynansın fb lobisi yüzünden oynuyor oluyor söylediğin sadece fb'li oyunculara karşı var. oğuz çetin yüzünden. şimdi abdullah avcı var, adam fenerbahçeli bile değildir muhtemelen; ancak hala fenerbahçelilerin kayrıldığı düşünülüyor; vay efendim mert nasıl oynar, egemen adam değil, topal formsuz, bla bla... olay fenerbahçe nefreti, başka bir şeyle açıklanamaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hollandayi evimizde yenebilecegimizi dusunup Averaji arttirmak icin Estonyaya saklanmis olabilirmi acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Hollandayi evimizde yenebilecegimizi dusunup Averaji arttirmak icin Estonyaya saklanmis olabilirmi acaba?
    tabi canım o kadar dünya üzerinde bir takımız ki biz de
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabonspor'la birlikte Şenol hoca iyiykende herkes Şenol hoca hem Milli takımı hemde Trabzonspor'u çalıştırsa deniyordu şimdi yüzüne bakılmıyor ibre Fatih Terime kaydı.3,4 yıl önce o vardı sanki milli takımın başında.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim falan deniliyor ya garip yahu. Daha 3 yıl önce başında değil miydi takımın, Bosna'nın bile gerisinde kaldık onunla.

Ne kadar tezcanlı bir milletiz. Abdullah Avcı'nın takımın başında ilk önemli sınavı ve 1-2 oyuncu tercihi yüzünden adamın biletini kestik hemen. Durun hele bi Estonya maçını oynayalım, diğer takımlarıla maç yapalım. Neredeyse puan alıyorduk Hollanda'dan. Bu zamana kadar hangi büyük takımı yendikki bu kadar eleştiri yapıyorsunuz. Bizim için önemli olan maçlar kendi seviyemizin altındaki takımlarla oynayacağımız maçlar. Ha Estonya'ya,Andorra'ya puan kaybedelim o zaman en ağır eleştirileri yapmaya hakkımız var.

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri