ya dostum bunu keske yukarı yazsaydın
o kadar cok acıldı ki bu tip konular
artık bunu sabit başlıga yazsanız daha ii olur
kadro için az sonra bi sürü klşe isim veren olur sen meraketme
ama takım ne olursa olsun benim taktiği kullan
aşağıda linki ve konu baslıgını verdim
yorum yapmanı rica ederim benim yaktik hakkında
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
sağol kardeşim gerçekten de güzel![]()
Kardeş şimdi peluk kardeşin de dediği gibi her kafadan bi ses çıkacak.Ama taktik olarak 4-4-2 wings kullan
Originally Posted by sanalkardes
İnsanlar yorum yapsın diye adam konu açıyor cevap vermek için cevap vermeyin.Originally Posted by peluk
![]()
Karde$ ßana kaLırsa Hic Oyuncu Transferine qerek yOk hİc Oyuncu aLmadan iLk Sezon Cok kolay Avrupaya qidebiLirsin..(UEFA & CL) eer iLLa Transfer Yapcam diOsan Bence İbagaza, Colsa, Luccin Sat Mascherano + Thomas HitzLperger aL Patates et .. Forvettede Sorunun yOk.. Torres ve Kezman Mükemmel bi ikiLi e$antiyOn oLarak bi futboLcu İstersen Pazziniyi Kadrona Katmaya Bak İstersen Torres-Pazzini $ekLinde Süper Bi Verim aLabiLirsin Benden bu Kadar SelametLe![]()
bende at.madrid ıLe oynuom su an
roberto batres,caLwo,borja we regalan'u sat
moLinero---venden borre----pabLo------antınıo Lopez
coLsa (defansın onunde)
maxi rodrıgez(en sagda) petrow(en soLda)
gaLLettı(forwetın arkası)
kezman torres
bu taktıkLe oyna bence
ben bu kadroyLa 3 sezondur sampıon oLuom sampıonLar lıgınde basarıLıyım yarı fınaLe kadar geLıom yada fınal oynuom transferım 2-3 tane o kadar transfere gerek yoq fazLa
vanden borreyı al
kezman-torres ıkıLısını hıc ayırma fm'nin en ii ikiLisi
haklısın olabilirOriginally Posted by Atakan38
Hiçkimseyi alma mevcut kadroyla şampiyon olabilirsin. (Şu an Atl Madrid'le oynuyorum ilk sezon transfersiz şampiyon oldum) Taktik olarak da 4-4-2 kullan. MC lerden soldakinden DM ye, sağdakinden AM'ye ok çıkart. MR ve ML full atak olsun. Petrov'u ister ST olarak ister Ml olarak oynat süper verim alırsın. Torres'i forvetin solnua koy.