Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Hollanda kazanır

26 63.41%
  • Berabere biter

8 19.51%
  • Türkiye kazanır

7 17.07%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Hollanda - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @chaos

bugune kadar hep en iyileri cagirdigimiz icin dunya birincisiyiz degil mi? o da bir bakis acisi tabi, saygi duyarim. ama at gozluklerini cikarmakta fayda var gibi geliyor. hep yazmayacam diyorum ama dayanamiyorum, en iyisi konuya hic bakmamak aslinda.
    Yav dostum neyin at gözlüğünü çıkarayım?

Ben orada neden iyi oyuncularımız oynamıyor diye eleştiriyorum.Acaba sende nasıl bir düşünce oluştu.Neyse sen mennunsan milli takımdan ve bu kadrodan bana bir şey demek düşmez.Ben şu anda memnun değilim ve Abdullah Avcı hiç iyi sinyaller vermedi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Yav dostum neyin at gözlüğünü çıkarayım?

Ben orada neden iyi oyuncularımız oynamıyor diye eleştiriyorum.Acaba sende nasıl bir düşünce oluştu.Neyse sen mennunsan milli takımdan ve bu kadrodan bana bir şey demek düşmez.Ben şu anda memnun değilim ve Abdullah Avcı hiç iyi sinyaller vermedi bana.
    avcinin tavrinin kamuoyuna karsi bir rest oldugunu dusundugunu, onumuzdeki macta yanlisindan donecegini belirtmissin. buna takildim ben, ayni aykut kocamandaki olay aslinda. sahaya cikacak 11i belirleyemeyeksen niye o isin basinda olasin ki. hersey en iyi oyunculari sahaya koymak degil, sadece rakibin hollandanin nasil ciktigina baksan yeter. bu acidandi elestrim, ama senin dusuncen oyleyse birsey diyemem.

ridvan dilmen de dahil cogu yorumcu pek mantikli konusmuyorlar, en cok arkalarinda durmalari gereken zamanda arkadan bicakliyorlar avciyi. pek yakismadi bu tavir onlara.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    avcinin tavrinin kamuoyuna karsi bir rest oldugunu dusundugunu, onumuzdeki macta yanlisindan donecegini belirtmissin. buna takildim ben, ayni aykut kocamandaki olay aslinda. sahaya cikacak 11i belirleyemeyeksen niye o isin basinda olasin ki. hersey en iyi oyunculari sahaya koymak degil, sadece rakibin hollandanin nasil ciktigina baksan yeter. bu acidandi elestrim, ama senin dusuncen oyleyse birsey diyemem.

ridvan dilmen de dahil cogu yorumcu pek mantikli konusmuyorlar, en cok arkalarinda durmalari gereken zamanda arkadan bicakliyorlar avciyi. pek yakismadi bu tavir onlara.
    Selçuk tamamen kişisel egolarına kurban olmuştur Abdullah Avcının bu çok bariz toplasan 1 maç etmicek kadar (taş çatlasa 120 dk - 90 dk arası eder ) denedi selçuku hazırlık maçları dahil bu adam kendini ispat etmemiş biri olsa tamam dicemde bu adam ligin en formda ve en iyi oyuncusu zambiya 1 . liginin değil senin sana oyuncu yetiştircek diye yabancı sayısını 5e düşürttürdüğün ligin en iyi oyuncusu ve sen bu adama taş çatlasa 90-120 dk arası bi süre vermişsin 8-9 maçta hayır bi teknik direktör -özellikle milli takım teknik direktörü- elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmalıdır bu adam elindeki malzemeyi (gökhan , selçuk, burak mevkilerinin tartışmasız en iyileri) neredeyse hiç kullanmayıp bide üstüne taktiksel - sistemsel bi tercihti dersen herkes seni eleştirir selçuk ya bu çift yönlü oyunu bu adamdan daha iyi oynayan bi ortasaha yoktur türkiyede dünyada bi çok ülke milli takımına koysan direk oynar hatta bazıları sistemini ona göre kurar sen gerekirse bu adamın üstüne sistem taktik yapıcaksın ki şart değil bu adam her taktik dizilişte gerek lider oyuncu - gerek görev adamı olarak oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abdullah Avcı ile Aykut Kocaman arasında fark görmüyorum. Oyun anlayışları ve oyuncu tercihleri aynı (gücü bölmeye dayalı), taktik anlayışları, varyasyonları, oyuncu değişiklikleri, kornerde alan savunması gibi direk rakibe gol kazandıran anlayış vs.

Koca Milli Maç, Uluslarası düzeyde oyuncular oynuyor ve bir takım kornerde ön direği, arka direği boş bırakıp rakibin antrenmanda bile atamayacağı derecede kolay gole sebebiyet veriyorsa, Hamit oynamış, Selçuk oynamamış Ali niye var Veli niye yok diye tartışmaya gerek kalmaz.

"Futbol basit bir oyundur zor olan basit oynamaktır" * Ne zaman basit oynamayı öğrenirsek o zaman skoru alan taraf olmayı da başarırız.

*Johan Cruyff
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri