A.C Milan Hazırlık Turnuvası - Avusturya

Şöyle söyleyeyim, bu yaz her şey ama her şey planladığım gibi gitti. Bunu sadece maçlar olarak da değerlendirmiyorum. İlk resmi maçımız 10 Ağustos'ta Inter ile İtalya Süper Kupası. Bu yüzden, Nisan'da yaptığım transfer listesinin en başındaki oyuncuları almak için kendime en geç süre olarak 10 Temmuz'u koymuştum. Alternatif bir orta saha dışında tüm transferlerim 1 Temmuz'da bitmişti, kalan 9 günde de Diarra'yı getirip, sezonun ilk resmi maçından tam 1 ay önce tüm transferlerimi bitirdim. Takım 12 Temmuz'da toplandı, 1 hafta İtalya'da çalışıp 19 Temmuz'da Avusturya'ya gidip 3 hazırlık maçı oynadık. Ardından 28 Temmuz'da İtalya'ya dönüp, tam 1 hafta sonra 5 Ağustos'ta Juventus ile bir hazırlık maçı yaptık. Artık sezonun ilk resmi maçına hazırız.

Takım olarak yeni bir taktiğe geçmeye doğru gidiyoruz, taktiğimizi ilk olarak bu maçta denedik. Young ve Danny'nin ilk maçlarında gol atması güzel oldu.

Aslında ilk maçtan daha iyi oynadık ancak 20 yaşındaki genç kalecisini geçemedik Salzburg'un. Skor değil, oyun önemli zaten benim için.Güzel bir prova daha.

İyi oynamaya ve iyi sonuçlar almaya aynen devam ediyoruz, bu maçla Avusturya turumuzu noktalıyoruz. Yeni transferlerin takıma alışması ve yeni taktiğimizin takıma oturması bakımından gayet iyi bir kamp geçirdik.

Milan - Juve | Kazanan Yine Milan!

3 sezondur sezon başında Juve ile hazırlık maçı yapıyoruz , hepsinde kazanıyoruz. Yine kolay bir galibiyet , yeni transferlerden 2 gol.