http://www.youtube.com/watch?v=f9D0uRlvmTg
Nasıl yoktu yahu maçın özetini izlediğim kadarıyla %100 beş net pozisyon kaçmış.
http://www.youtube.com/watch?v=f9D0uRlvmTg
Nasıl yoktu yahu maçın özetini izlediğim kadarıyla %100 beş net pozisyon kaçmış.
Pozisyon bazında yanlış hatırlamışım demekki ama bu maçı çok net hatırlıyorum kanser olmuştum 90 dakika. Pozisyon olarak da %100 diyebileceğimiz 3 tane var bence ve 90 dakikada kıt kanaat girdik o pozisyonlara. Hilbert , Pektemek ve son dakikada Holosko sayılabilir bunlara. Bolu'nun pozisyonları pek yansıtılmamış özete
Neyse artık geçti gitti. Evet resmi bir maçla hazırlık maçını kıyaslamak elbette çok sağlıklı değil ama arada bariz bir istek , azim farkı olduğu aşikar. Bunu yine geçen sene kazanmamız gereken ve ilk yarısını zannedersem tek şutla kapattığımız ve tabii ki yenemediğimiz Karabük maçından da görebiliriz. Geçen haftaki maç yarım saatte bitti.
Gürkan Aksu 17059 @AksuGurkan
Denetim raporu bu gun yonetim kuruluna teslim edildi incelendikten sonra aciklama bekliyoruz kisa bir surede
@erginaslan
Denetim raporu kulübe teslim edildi. Top kulüpte..
9-10 arası rıdvan simsek tanju kayhan burak kaplan ve emre ozkan abimle halisahadaydim. Kulübe küsmüş gibiler sanki. Bilemiyorum işlerini iyi yapmadiklarindan mi yoksa emeklerinin karşılığını alamadklarindan mi..
Valla bi tek emre abim bizdeydi 3 tane topcuya karşı savastik direndik berabere bitti![]()
Boluspor maçinin golleri:
http://www.youtube.com/watch?v=l1Y4-Jbdnjk
Batuhan'ın golü güzelmiş.
Yalanlandı
Beşiktaş davayı kaybetti! Büyük zarar!
Beşiktaş Kulübü'nün 2006 yılından bu yana devam eden bir davası sonuçlandı. Siyah-beyazlıların çıkar neticesinde ciddi bir rakam ödemesine karar verildi.
13 Eylül 2012 Perşembe - 18:07
DHA
Beşiktaş Kulübü'nün 2006 yılından bu yana devam Aktif Yatırım şirketi ile ilgili davası sonuçlandı.
Siyah Beyazlı kulübün dava sonucunda Aktif Yatırım'a 6.095.874,40 Dolar ve bu bedelin 10 Kasım 2006 yani 6 yıllık faizini ödemesi kararlaştırıldı.
Konu ile ilgili Beşiktaş Kulübü şu açıklamayı yaptı:
"Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş.'den KAP'a özel durum açıklaması şöyledir:
Aktif Tanıtım'la (Aktif) Şirketimiz arasındaki davanın bugün yapılan karar duruşmasında, Şirketimiz aleyhine açılan davanın kısmen kabulüne, Davacı Aktif'in 6.095.874,40 USD tutarındaki müspet zararının dava tarihinden itibaren (10 Kasım 2006) 3095 sayılı kanunun 4.a maddesi uyarınca işleyecek faizi ile birlikte Davalı Şirketimizden tahsiline fazlaya ilişkin taleplerin reddine, Şirketimizin açtığı karşı davanın ve birleşen davanın Şirketimiz açısından reddine karar verilmiştir. Şirketimiz karara karşı temyiz yoluyla Yargıta'ya başvuru yapacaktır.
31.05.2012 tarihli mali tablolarımızda söz konusu davaya ilişkin toplam 11.228.933,93 USD karşılık ayrılmıştır."
rakamı gördüğümde tek kelime dedim.. ufff
Bir kişi bir kurumu bu kadar mı zarara sokabilir ya ? Yahu nasıl oluyorda bu kadar başarısız, beceriksiz bir adam futbolun başında duruyor anlamak mümkün değil.
Canım FEDA olsun sana !
Halının altından pislikler çıkıyor.
FM Gazetesi
Amanın paraya bak..
Beşiktaş:5 Beylerbeyi:0
Futbol Takımımız, hazırlık maçında Beylerbeyi’ni 5-0 yendi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız, Cenk, Escude, Ersan, Koray Yıldız, M. Demirci, Kadir Arı, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Hasan Türk, Almeida, M. Himmet Ertürk onbiriyle başladı.
İlk ciddi pozisyonunu 8. dakikada Almeida ile yakalayan ekibimiz, baskılı oynadığı mücadelede Portekizli golcüyle 23. dakikada öne geçti. Erkan Kaş’ın soldan getirdiği topa son dokunan isim Almeida oldu (1-0). 33. dakikada havadan gelen topu ceza sahası içinde kafayla indiren Almeida’nın topuna Mert Aktaş sert vurdu ve ilk yarı 2-0 üstünlüğümüzle sona erdi.
İkinci 45 dakikada da baskılı oyununu sürdüren takımımız, 52. dakikada Olcay’ın taşıdığı topa dokunan Almeida ile durumu 3-0 yaptı. Muhammed Demirci’nin pasına hareketlenen Oğuzhan’ın ara pasına hareketlenen Holosko 65. dakikada skoru 4-0’a taşıdı. 82. dakikada Hilbert’in ortaladığı topu filelere gönderen Olcay karşılaşmanın skorunu ilan etti (5-0).
Yıldırım Demirören'in yatacak yeri yok. Bide ülke futbolunun başında bu adam var. Şaka gibi.
pele96
Yıldırım Demirören ile bir akrabalığın var mı ?
Bugün futbolcularımızdan Tomas Sivok'un doğum günü. Kendisi 29 yaşına girdi.
Canım FEDA olsun sana !
Veli ve Sivok antremanda atismis.
Quaresma'ya talip çıkmış ne kadar doğru bilmiyorum ama...
FM Gazetesi
Bende duydum 6M € teklif etmisler
İnsanın inanası geliyor işte![]()
FM Gazetesi
Parasini bol verirseler Q7 gider. 1 sene oynamakla birsey gitmez fazladan emeklilik parasina katki yapar.