1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Kupalara ambargo koyun!!!!

Hybrid View

evet arkadaşlar taktiği denemedim ama master ozzy döktürmüş valla(ilk sayfadan bahsediyorum.hoşuma gitti valla) çok pis gaza gelmiş yapmayın benim taktik seninkini geçer gibi şeyler ne o oyle en uzağa ben işerim gibi birbirinizi kırmayın taktik iyiyse iyidir kotuysede kotudur yada sorun sizdedir

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by notformoney
    evet arkadaşlar taktiği denemedim ama master ozzy döktürmüş valla(ilk sayfadan bahsediyorum.hoşuma gitti valla) çok pis gaza gelmiş yapmayın benim taktik seninkini geçer gibi şeyler ne o oyle en uzağa ben işerim gibi birbirinizi kırmayın taktik iyiyse iyidir kotuysede kotudur yada sorun sizdedir
    wala ben aslında kimseye ole laf atmam yada en iyisi bnm demem demedim de ama peluk arkadas aramızdaki gerginligi ilk baslatan kisidr bunu da kotu amaclı yazmıyoru zaten kendi konularım dısında msj yazmıcagımı soyledim sadece bana sorulan sorulara cvp veriorum durduk yere korner taktigi hakkında hiledir vs die konular acılıp bnm taktigim icin korner taktigi olmasa hicbir ise yaramaz manasında yazılar yazılmıstır buna ragmen ben o konularda kimseye sert msj yazmamıstım ama madem ole milletin taktigine laf sokmak milletin isi bende yorum yapayım dedim ama yine de bu yaptıgımın dogru bi se oldugunu gostermez kapanmıs konuları acmak istemiyorum peluk umarım yine tartısma cıkmaz sadece arkadasların soylediklerine cvp yazıorum

Mesaj Yetkileri