Selçuk oynamasın, yorulmasın. Önümüzde Antalya ve ManU deplasmanları var, o bize lazım. Abdullah Avcı da Galatasaray'ı düşünüyor herhalde, kendisine çok teşekkür etmemiz lazımken, abartıp, eleştiriyoruz. Kendimize gelmemiz lazım.
Selçuk oynamasın, yorulmasın. Önümüzde Antalya ve ManU deplasmanları var, o bize lazım. Abdullah Avcı da Galatasaray'ı düşünüyor herhalde, kendisine çok teşekkür etmemiz lazımken, abartıp, eleştiriyoruz. Kendimize gelmemiz lazım.
Abdullah Avcı ya genelde Galatasaraylılar öfkeli.
Ama kendisi iyi bir Galatasaraylı.
Eğer bir komplo teorisi oluşturacaksak uAburak89 un son yazdığı olabilir ancak
Selcuk'u yormayıp sakatlanma riskini ortadan kaldırması.
Bu da biraz Ahmet Çakar vari bir yaklaşım oluyor.
Mehmet Topal'ı kesici özellikleri sebebiyle seçmiş olabilir, sonuçta kağıt üzerinde saldıracağız onlar ne verdiyse kapanacaklar, beklerimiz hucümcu sürekli gidecekler, bu ortamda rakip kontra ataklar bulabilecek bir takım.
Olası bir süpriz gol ile işleri iyice içinden çıkılmaz hale sokmamak için bu tarz bir emniyet subabı koymak istemiş olabilir.
Ha Emre oynamaz Selcuk oynayabilirdi hatta bence öle olması lazımdı.
Tercih konusunda yanlışı bana göre burda yaptı onu da Emre yi kaptan, saha içi lider, press konusunda daha iştahlı bir oyuncu olduğu için seçmiş olabilir.
Ayrıca Emre iyi durumda çok iyi bir kamp geçirdiğini söylemişti uzun yıllardır böyle sezon başı geçirmedim demişti onun fiziksel halini de beğeniyor olabilir maç oynamamış da olsa bu sezon.
Yani Emre ve Selcuk her ikisi aynı kondisyon durumunda iken-öyle olduğunu varsayıyorum- Emre'nin seçilmesi çok çok büyük bir hata değildir bana göre.