Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

    31 83.78%
  • Berabere biter

    5 13.51%
  • Estonya kazanır

    1 2.70%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Selçuk oynamasın, yorulmasın. Önümüzde Antalya ve ManU deplasmanları var, o bize lazım. Abdullah Avcı da Galatasaray'ı düşünüyor herhalde, kendisine çok teşekkür etmemiz lazımken, abartıp, eleştiriyoruz. Kendimize gelmemiz lazım.

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Selçuk oynamasın, yorulmasın. Önümüzde Antalya ve ManU deplasmanları var, o bize lazım. Abdullah Avcı da Galatasaray'ı düşünüyor herhalde, kendisine çok teşekkür etmemiz lazımken, abartıp, eleştiriyoruz. Kendimize gelmemiz lazım.
    Şuna sadece güldüm.

  3. #3
    Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!
    Mesajlar
    1,917

    Default

    Abdullah Avcı ya genelde Galatasaraylılar öfkeli.
    Ama kendisi iyi bir Galatasaraylı.
    Eğer bir komplo teorisi oluşturacaksak uAburak89 un son yazdığı olabilir ancak
    Selcuk'u yormayıp sakatlanma riskini ortadan kaldırması.

    Bu da biraz Ahmet Çakar vari bir yaklaşım oluyor.

    Mehmet Topal'ı kesici özellikleri sebebiyle seçmiş olabilir, sonuçta kağıt üzerinde saldıracağız onlar ne verdiyse kapanacaklar, beklerimiz hucümcu sürekli gidecekler, bu ortamda rakip kontra ataklar bulabilecek bir takım.
    Olası bir süpriz gol ile işleri iyice içinden çıkılmaz hale sokmamak için bu tarz bir emniyet subabı koymak istemiş olabilir.

    Ha Emre oynamaz Selcuk oynayabilirdi hatta bence öle olması lazımdı.
    Tercih konusunda yanlışı bana göre burda yaptı onu da Emre yi kaptan, saha içi lider, press konusunda daha iştahlı bir oyuncu olduğu için seçmiş olabilir.
    Ayrıca Emre iyi durumda çok iyi bir kamp geçirdiğini söylemişti uzun yıllardır böyle sezon başı geçirmedim demişti onun fiziksel halini de beğeniyor olabilir maç oynamamış da olsa bu sezon.
    Yani Emre ve Selcuk her ikisi aynı kondisyon durumunda iken-öyle olduğunu varsayıyorum- Emre'nin seçilmesi çok çok büyük bir hata değildir bana göre.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •