Kadıköy Selçuk Selçuk diye inledi kısa bir süre![]()
Kadıköy Selçuk Selçuk diye inledi kısa bir süre![]()
Ne faulü be. Adam bile itiraz etmiyor. Yediler golümüzü.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
top çizgiyi geçtimi görmedim ama itme falan yok o pozisyonda eğer geçmişse yazık olmuş
Gooooollll!!! Emreee !!!
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Hele şükür be arkadaş!
Emre attı![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Selçuk'un ısınması bile yetti![]()
emre attı 1-0
emre yazdı, avcı nın tercihleri sonuç aldı
Gol be ! Buda mı gol değil
Emre kime bağırıyor acaba golden sonra ?
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sonunda golü bulduk, 1-0 !
Canım FEDA olsun sana !
Burak'ın golü de yediler az önce. Faul falan hikaye. Temizdi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Macarlar 1-1 Hollanda ile
İnşallah Selçuk felan değildir o klübede durupta sevinmeyen.
Arda harika top oynuyor![]()
ilk yarı bitti gökhan sağ dışla vursa goldü de şaşırdım hiç mi yok sol ayağı
Semih çok kötü, Burak berbat, Umut sahada yok.
Gökhan Gönül muhteşem, Topal efsane, Emre harika.
Milli takımı izlemek büyük keyif, 11e11 oynanırken dahi ezdik, heyecandan yerimde duramadım maçı izlerken. Abdullah Avcı'yı eleştirmekle büyük hata ettik, 2014 dünya kupasında fırtına gibi eseceğiz doğru tercihleriyle.
Ben de çok merak ettim kulübedeki kişiyi
Football is simple,but Football Manager is not
Gökhan Gönül çok rahat atabileceği bir golü ters ayağına geldiği için atamadı. İlk yarı sonucu 1-0. 2. yarı fark açılır, bu kadar pozisyona girmeye devam edersek.
Herkesin sevinmesini istedi sadece Emre, hoşuma gitti.Kulübede ki de Selçuk değildir umarım, hoş olmuyor böyle şeyler.
bu kadar sulanan bir futbol sahası görmedim eğer bu dakikadan sonra gol yersek kesinlikle sulayanların suçudur defansımız ayağından kayıyor top açık ve net şekilde
O sevinç yumağında birtek Selçuk eksik.
Yayını geri alıp 3-4 kere izledim ağzından "Selçuk" lafı çıkıyormu diye ama demiyor. Gel gel diye bağırıyor sonra klübenin orada başka birşey diyor. Selçuk demiyor ama.
20. dakikadan itibaren izlemeye başladım maçı, orta ikilimiz Mehmet ve Emre kusursuza yakın oyun çıkardılar bu dakikaya kadar. Arda istekli, arzulu hücumda hareket katıyor takıma ancak diğer üç oyuncu Sercan, Burak ve Umut'tan beklediğimi göremedim henüz. Savunmada da Semih pek güven vermedi bana, iki-üç pozisyonda gereksiz yere rakibe fazla yaklaştı ve pozisyonunu kaybetti. Daha basit, daha sakin oynamalı.
Çok güzel zamanda geldi gol, ikinci yarıda işimiz çok daha kolay olacak. 1-0'da kalmaz bu maç.
Eğer Selçuk sevinmediyse çok büyük yanlış yapmış.Avcı'nın onu oynatmamasından daha büyük bir hata.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
umut bulut kankisi burakla forvette ne yapıyor acaba sahada yoklar![]()
topal ve emre bu maçla efsane olurlar![]()
hasan , gökhan , arda , sercan çok iyi oynuyorlar
Hamit merak ettiğiniz isim.