Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

31 83.78%
  • Berabere biter

5 13.51%
  • Estonya kazanır

1 2.70%
Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 364 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Çok güzel bir gol attık Arda Hasan Burak Selçuk.Güzel bir organizasyon oldu.
    Selçuk umarım Abdullah hocaya küsmez çok fayda alınacak bir oyuncu biraz yüzü düşük gibi çünkü
    Selçuk'un hep böyle yüzü.Galatasaray'da penaltı gollerinden sonrada pek sevinmiyor.Avcı'ya bir tepkisinin olucağını sanmıyorum.

Bekler çok iyi bu maçta.Hasan Ali'yi beğendim.Hep bu katkıyı verise veya bunun altına düşmezse göz önünde olur hep.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hasan nasıl iyi ya ilk defa bi ortası , pası isabetliydi bence en zayıf halka bu gün hasandı bu arada tunayı halısahada oynatmam yetenek olarakta fizik olarakta yetersiz
    hasan a orda iyi maçın adamı mı dedim de haberim yok
    golün hazırlanaşı güzeldi, arda hasan burak katkısı ile oluştu gol ona güzel dedim.

Burak da atar 1 tane

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Çok güzel bir gol attık Arda Hasan Burak Selçuk.Güzel bir organizasyon oldu.
    Selçuk umarım Abdullah hocaya küsmez çok fayda alınacak bir oyuncu biraz yüzü düşük gibi çünkü
    selçuk hocasıyla tartışmaya girecek bir oyuncu değil ondan bunun ihtimali yok gibi şimdi basının abdullah avcının kararlarına saygı duyarsa hiç sorun olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hic bir sey demiyorum.Selcuk gerekeni yapti.

alkışlar emreye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaptan Emre alkışlarla kenara geldi.Nuri giriyor oyuna.Büyük beklentim var ama kötü başladı malesef Nuri.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nuri bu zamana kadar ne yapmış milli takımda ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hasan a orda iyi maçın adamı mı dedim de haberim yok
    golün hazırlanaşı güzeldi, arda hasan burak katkısı ile oluştu gol ona güzel dedim.
    anladım dostum tamamını okumamıştım o yüzden hata yapmışım bu arada selçuk sadece skoru çevirdiği gollerde aşırı seviniyo zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen yeter.Bu gereksiz vuruş,bu pas yanlış,sağa oynayacaktın.Her pozisyonu yorumluyor.Vallaha gına geldi.
    Last edited by C h A o S : 11.Eylül.2012 at 23:46 Reason: ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ömer Toprak'I görünce gerçekten futbolu Türkiye'de öğrenmediğini ve Türkiye'deki stoperlerin nasıl futbolu öğrendiğini anlıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla ben Milli Takımı beğenmedim yine, hala umutsuzum. Kazanmak güzel ama oyun yeterli mi tartışılır.

Tolga'ya iş düşmedi, Ömer iyiydi, Semih güven vermedi, aslan Gökhan, kaplan Hasan Ali, Örümcek Topal, dinamo Emre, Arda fena değil, Sercan gelecek vadediyor, Umut gol dışında sahada yok, Burak 2. lig topçusu. Abdullah Avcı süper taktisyen ve son olarak Şeytan Rıdvan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keşke kumandada "Yorumcunun sesini kapat" diye bir tuş olsa da bu eziyeti çekmesek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

iyi o zaman bende selcuk'un kişiliğine yakıştıramazdım öyle bir olayı.çok profesyonel, efendi, kişiliği düzgün bir oyuncu.
    milli takımı da çok faydası olacaktır.hocası ilerleyen maçlarda mutlaka daha fazla yararlanır.

Ama bugünkü emre-topal ortasahası da kesinlikle nasıl olur da bu adamlar oynar dedirtmedi.
    Gayet iyiydiler.Demekki hocanın da bir bildiği olabiliyormuş veya tercihine saygı duymak gerekiyormuş.
    Emre ile Selçuk arasında Emre tercihini kullandı Emre de mükemmel top oynadı.
    Aykut hoca da izliyordur umarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu staddan erken çıkanlara da hastayım gerçekten..

hasan alide bi gökhan potansiyeli gördüm bu maç hareketleri felan kolundaki beyaz bileklik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selçuk'un sevinmemesinden ziyade, Abdullah Avcı'nın 3. goldeki hal ve hareketlerini irdelemenizi tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şu staddan erken çıkanlara da hastayım gerçekten..
    Sanıyorlarki erken çıkınca yoğunluğa yakalanmayacaklar.Halbuki otoparkta arabanda olsa,otobüsede binsen yine o yoğunluğu yaşayacaksın.Bari bekleyinde takımı alkışlayın.

Bu maç bir kıstas olmamalı.11 kişi kalsalarda bir şeyler yazabilirdik.Maç koptu çünkü orada.Sonuç olarak galibiyet almak güzel.Başlangıç olur inşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok iyi bir milli takım izledik ve güzel bir skorla galibiyeti aldık. Tebrikler Türkiye.

Nesil
    2006

Düşünülmesi gereken kırmızı karta olan ana kadar oyunumuz. Estonya bizden daha fazla pozisyon buldu. Özellikle Semih'in bireysel hataları buna sebep oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dediğim gibi 3-0 bitti. İyi oldu bu galibiyet. Tebrikler herkese

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Sanıyorlarki erken çıkınca yoğunluğa yakalanmayacaklar.Halbuki otoparkta arabanda olsa,otobüsede binsen yine o yoğunluğu yaşayacaksın.Bari bekleyinde takımı alkışlayın.
    Aynen. Son 10 dk içinde çıkınca pek bi farkı olmuyor. Ben genelde maç sonu + 10 dk bekleyenlerdenim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk gol geldikten sonra farkı açacağımız belliydi zaten ama ilk gole kadar zorlandık.Önümüzdeki maçlarda daha etkili hücum varyasyonlarına ihtiyacımız olacak.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Selçuk'un sevinmemesinden ziyade, Abdullah Avcı'nın 3. goldeki hal ve hareketlerini irdelemenizi tavsiye ederim.
    Dostum ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamıyorum söyle ne yapsın bu takımda bizde bi rahat edelim artık
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Güzel maç oldu.Tebrikler Türkiyem.Dikkatimi çeken bir şey var.Hasan Ali ne kadar ileri çıksada gol hariç bütün topları etkisizdi.hiç hedefi bulan bir orta göremedim.Gol haricinde de çizgiye indiğini göremedim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Dostum ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamıyorum söyle ne yapsın bu takımda bizde bi rahat edelim artık
    Gördüğümü yazıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saraçoğlu'nda taraftarın kulüp ayırmaksızın derslik, güzel desteği, kaptanın hocasına sahip çıkması, Emre-Topal ikilisinin hem performansları hem görev paylaşımları, güzel mesajlar.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Düşünülmesi gereken kırmızı karta olan ana kadar oyunumuz. Estonya bizden daha fazla pozisyon buldu. Özellikle Semih'in bireysel hataları buna sebep oldu.
    ilk yarıda dikkat edildiyse defanstan çıkarken yerin kayganlığından dolayı toplarımızı istediğimiz yere atamadık gerek tolga olsun gerek semih olsun ömer olsun çimin fazladan sulanmasının kurbanı oldu diyebilirim

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Saraçoğlu'nda taraftarın kulüp ayırmaksızın derslik, güzel desteği, kaptanın hocasına sahip çıkması, Emre-Topal ikilisinin hem performansları hem görev paylaşımları, güzel mesajlar.
    tartışma çıkaracak yorumlar bunlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gördüğümü yazıyorum.
    Abartıyosun biraz bence
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Son dakikaya kadar iyi götürdü taraftar, Burak Yılmaz'ın yuhalanması da nazar boncuğu olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada maçta ki galibiyetden başka güzel olan bir şey varsa o da Arda'nın saçlarıydı
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri