Burak da atar 1 tane
Hic bir sey demiyorum.Selcuk gerekeni yapti.
alkışlar emreye
Kaptan Emre alkışlarla kenara geldi.Nuri giriyor oyuna.Büyük beklentim var ama kötü başladı malesef Nuri.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Nuri bu zamana kadar ne yapmış milli takımda ?
Rıdvan Dilmen yeter.Bu gereksiz vuruş,bu pas yanlış,sağa oynayacaktın.Her pozisyonu yorumluyor.Vallaha gına geldi.
Last edited by C h A o S : 11.Eylül.2012 at 23:46 Reason: ekleme
Ömer Toprak'I görünce gerçekten futbolu Türkiye'de öğrenmediğini ve Türkiye'deki stoperlerin nasıl futbolu öğrendiğini anlıyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Valla ben Milli Takımı beğenmedim yine, hala umutsuzum. Kazanmak güzel ama oyun yeterli mi tartışılır.
Tolga'ya iş düşmedi, Ömer iyiydi, Semih güven vermedi, aslan Gökhan, kaplan Hasan Ali, Örümcek Topal, dinamo Emre, Arda fena değil, Sercan gelecek vadediyor, Umut gol dışında sahada yok, Burak 2. lig topçusu. Abdullah Avcı süper taktisyen ve son olarak Şeytan Rıdvan.
Keşke kumandada "Yorumcunun sesini kapat" diye bir tuş olsa da bu eziyeti çekmesek.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
iyi o zamanbende selcuk'un kişiliğine yakıştıramazdım öyle bir olayı.çok profesyonel, efendi, kişiliği düzgün bir oyuncu.
milli takımı da çok faydası olacaktır.hocası ilerleyen maçlarda mutlaka daha fazla yararlanır.
Ama bugünkü emre-topal ortasahası da kesinlikle nasıl olur da bu adamlar oynar dedirtmedi.
Gayet iyiydiler.Demekki hocanın da bir bildiği olabiliyormuş veya tercihine saygı duymak gerekiyormuş.
Emre ile Selçuk arasında Emre tercihini kullandı Emre de mükemmel top oynadı.
Aykut hoca da izliyordur umarım![]()
Şu staddan erken çıkanlara da hastayım gerçekten..
hasan alide bi gökhan potansiyeli gördüm bu maç hareketleri felankolundaki beyaz bileklik
![]()
![]()
Selçuk'un sevinmemesinden ziyade, Abdullah Avcı'nın 3. goldeki hal ve hareketlerini irdelemenizi tavsiye ederim.
Sanıyorlarki erken çıkınca yoğunluğa yakalanmayacaklar.Halbuki otoparkta arabanda olsa,otobüsede binsen yine o yoğunluğu yaşayacaksın.Bari bekleyinde takımı alkışlayın.
Bu maç bir kıstas olmamalı.11 kişi kalsalarda bir şeyler yazabilirdik.Maç koptu çünkü orada.Sonuç olarak galibiyet almak güzel.Başlangıç olur inşallah.
Çok iyi bir milli takım izledik ve güzel bir skorla galibiyeti aldık. Tebrikler Türkiye.
Düşünülmesi gereken kırmızı karta olan ana kadar oyunumuz. Estonya bizden daha fazla pozisyon buldu. Özellikle Semih'in bireysel hataları buna sebep oldu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İlk gol geldikten sonra farkı açacağımız belliydi zaten ama ilk gole kadar zorlandık.Önümüzdeki maçlarda daha etkili hücum varyasyonlarına ihtiyacımız olacak.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Güzel maç oldu.Tebrikler Türkiyem.Dikkatimi çeken bir şey var.Hasan Ali ne kadar ileri çıksada gol hariç bütün topları etkisizdi.hiç hedefi bulan bir orta göremedim.Gol haricinde de çizgiye indiğini göremedim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Saraçoğlu'nda taraftarın kulüp ayırmaksızın derslik, güzel desteği, kaptanın hocasına sahip çıkması, Emre-Topal ikilisinin hem performansları hem görev paylaşımları, güzel mesajlar.
ilk yarıda dikkat edildiyse defanstan çıkarken yerin kayganlığından dolayı toplarımızı istediğimiz yere atamadık gerek tolga olsun gerek semih olsun ömer olsun çimin fazladan sulanmasının kurbanı oldu diyebilirim
tartışma çıkaracak yorumlar bunlar.
Son dakikaya kadar iyi götürdü taraftar, Burak Yılmaz'ın yuhalanması da nazar boncuğu olsun.
Bu arada maçta ki galibiyetden başka güzel olan bir şey varsa o da Arda'nın saçlarıydı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp