1 ile 30 arası toplam 1197 sonuç

Konu: FM 2012 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

2011/2012 sezonunda Bordeaux (2014'te ve 2016'da tekrar tekrar yükselip geri düştüler)
    2017/2018 sezonunda Lazio, Aston Villa, Socheaux, Montpellier

küme düştüler. Anlamadım gitti valla nasıl oluyor da özellikle Lazio küme düşüyor :/

Quote Originally Posted by playeray View Post
    2011/2012 sezonunda Bordeaux (2014'te ve 2016'da tekrar tekrar yükselip geri düştüler)

küme düştüler. Anlamadım gitti valla nasıl oluyor da özellikle Lazio küme düşüyor :/
    montpellier benim de bazı kariyerlerimde düştü. wolfsburg'un da düştüğünü gördüm. hatta lecce kariyerimde roma düşmüştü. resimde koymuştum hatta buraya

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by playeray View Post

O liglerde rekabet çok üst düzeyde, benim oyunumda ilk sezon Parma şampiyon, Napoli ikinci oldu. Seninki kabul edilebilinir bir durum.

Özellikle Fransa için çok mantıklı, Nantes şampiyon olduktan bir sezon sonra ligden düştü. İspanya'da Celta Vigo Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadığı yıl ligden düştü. Büyük liglerde böyle süprizler görülebiliniyor.

Türkiye'de Altay ile Bursa düşmez dediler, düştüler.

Mesaj Yetkileri