Sayfa 5 / 17 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 503 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Ön Sipariş Açıldı

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by berat27 View Post
    arkadaşlar bende siparişimi verdim herkese hayırlı uğurulu olsun.bi sorum var steam üzerine eklendi kütüphaneye Football MAnager 2013 Pre-Order diye ama bana kod gelmeyecekmiydi hotmailden.msn me sadece siparişin faturası geldi.yani ben key almadımmı almadıysam ney aldım
    berat27 daha oyun çıkmadı muhtemelen Kasım ayında çıkar. O zaman size KEY verecekler. Daha sonra STEAM üzerinden KEY'inizi kaydedip oyununuza sahip olacaksınız. Şu an ön sipariş verdiniz.

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    berat27 daha oyun çıkmadı muhtemelen Kasım ayında çıkar. O zaman size KEY verecekler. Daha sonra STEAM üzerinden KEY'inizi kaydedip oyununuza sahip olacaksınız. Şu an ön sipariş verdiniz.
    sağolasın..

Hepsiburada'da KDV dahil 60.99 TL'ye ön sipariş çıkmış durumda. Üstelik daha düşük fiyattan stoklara girmesi halinde ise, ön sipariş veren müşterilere teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde fiyat farkı ödenecekmiş; daha üst bir fiyattan girerse fiyat farkı alınmayacakmış. Güzel uygulama..

Şimdi D&R mı hızlı teslim eder Hepsiburada mı? Soru bu

http://www.hepsiburada.com/Liste/pro...=oyunarl011199

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kutulu, kutusuz, kartlı, kartsız hiçbir şekil farketmeden en ucuz nerede satılıyor şuan ?

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    Hepsiburada'da KDV dahil 60.99 TL'ye ön sipariş çıkmış durumda. Üstelik daha düşük fiyattan stoklara girmesi halinde ise, ön sipariş veren müşterilere teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde fiyat farkı ödenecekmiş; daha üst bir fiyattan girerse fiyat farkı alınmayacakmış. Güzel uygulama..

Şimdi D&R mı hızlı teslim eder Hepsiburada mı? Soru bu

http://www.hepsiburada.com/Liste/pro...=oyunarl011199
    Ben steam üzerinden ön sipariş vermiştim de şimdi kutulu oyuna sahip olanım geldi,geri iade oluyor mü acaba

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hepsiburada'nın D&R'dan önce teslim edebileceğini sanmıyorum.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

51 TL'den satış yapan hepsiburada sitesine helal olsun gerçekten. Kutulu mu acaba ?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Hepsiburada sitesinde şöyle bir not var yalnız.''Ürün 31.10.2012 tarihinde stoklarda olacaktır.''

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

60.99 TL yazıyor Hepsiburada.com'da. Ben mi yanlış yere bakıyorum yoksa.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    60.99 TL yazıyor Hepsiburada.com'da. Ben mi yanlış yere bakıyorum yoksa.
    İndirimli : 51,69 TL +KDV

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

+KDV olunca 60.99 oluyor herhalde.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

D&R dan alacağım eğer alırsam.Malum dershane başladı.Alsam bile sömestre kadar oynama imkanı bulamayacağım.Sömestr zamanı almamış olursam kesin alırım o zaman.Yani orjinal bu yıl farz
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    +KDV olunca 60.99 oluyor herhalde.
    Doğrudur 60.99 TL Bende ilk başta yanılmışım.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bir muhasebeci olarak olaya müdahil oluyorum kdv dahil 60,99TL oluyor.Alacaklar dikkat etsin 51TL değil.60,99'un %18kdvsi 51,69 oluyor.Bu arada tekrar hatırlatıyorum ordaki notu es geçmeyin ''Ürün 31.10.2012 tarihinde stoklarda olacaktır.''

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Ben Aral'dan ettiğim siparişi iptal ettirmeye çalışıyorum. 10 TL fazla vermemek için.

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bir muhasebeci olarak olaya müdahil oluyorum kdv dahil 60,99TL oluyor.Alacaklar dikkat etsin 51TL değil.60,99'un %18kdvsi 51,69 oluyor.Bu arada tekrar hatırlatıyorum ordaki notu es geçmeyin ''Ürün 31.10.2012 tarihinde stoklarda olacaktır.''
    D&R'ın daha önce temin edip/edemeyeceği de bilinmez. Zaten bence oyun en erken hepsiburada'nın belirttiği tarihte çıkar.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

KDV dahil 61 TL yapıyor hepsiburada.com
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    KDV dahil 61 TL yapıyor hepsiburada.com
    Şu an en ucuz site yanılmıyorsam hepsiburada.com

İndirimli : 52,45 TL +KDV

%12 | 8 TL KDV Dahil : 61,89 TL

Bu arada Football Manager 2012'nin fiyatı çok ilginç

KDV Dahil : 79,90 TL

Bu işte bir yanlışlık var yada bizim bilmediğimiz bir iş. Umarım oyunla ilgili bir sürprizle karşılaşmayız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

D&R'dan 63 liraya aldım.Hadi bakalım hayırlı olsun.Pek oynama şansı bulamayacağım bu yıl,ama en azından orjinal sayısında katkım olur
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Arkadaşlar bazı şeyleri yanlış hesap ediyorsunuz.Sanırım bir çok kişi internetten alışveriş yapmıyor Kdv olayını bile karıştırmışsınız.Hepsiburada kargo fiyatını eklerseniz 68 TL civarı bir fiyat çıkıyor.Ayrıca HB firması önsipariş olarak pek parlak firma değildir.
    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Foo...=0000000412388
    Dr 62,99 TL sanırım 50 tl üstü kargoda bedavaydı.Burdan almanız daha mantıklıdır

Oyuna en erken erişmek istiyorum ! diyenler ise sinir harbi olmamak için kutulu yerine digitali (steami) tercih etsinler bir çok kişiniN kargosu yapılmamışken oyunu oynarsınız

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aral gamede kdv yok sanırım hep aynı fiyat. Hatta havaleye bile taksit yapıyor adamlar . Hem world of warcraft hem de Football manager 2013 alacağım bu ay bana pahalıya patlıyacak gibi )).

Arkadaşlar D&R'da oyun linkinde diğer standart dilleri içermektedir yazısı konulmuş. Bilgisi olan var mı? Sanırım kutulu oyunda diğer diller de olacak ve Steam üzerinden sadece türkçe dağıtılacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by muztava View Post

Arkadaşlar D&R'da oyun linkinde diğer standart dilleri içermektedir yazısı konulmuş. Bilgisi olan var mı? Sanırım kutulu oyunda diğer diller de olacak ve Steam üzerinden sadece türkçe dağıtılacak.
    Evet öyle olacak galiba bende gördüm şimdi,tüm silleri içerecek galiba kutulu oyun

24. Default

arkadaşlar şu anda en uygun fiyat D&R da. hepsiburada dan altdığınızda 4,80 tl kargo istemektedir. D&R da kargo bedavaya 62,99 TL ye geliyor. ayrıca sitesinde de bütün dillerin sattıkları pakette olacağını belirtmişler.en avantajlı gene burası.
    Last edited by timsah83 : 13.Eylül.2012 at 11:00

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Aral gamede kdv yok sanırım hep aynı fiyat. Hatta havaleye bile taksit yapıyor adamlar . Hem world of warcraft hem de Football manager 2013 alacağım bu ay bana pahalıya patlıyacak gibi )).
    Kdv yok diye birşey olmaz.Aral game kdv dahil fiyatını yazıyor bütün sattığı ürünlerde.Hepsiburada'nın satış politikası farklı.İnsanların dikkatini çekmek için bir çok firmanın uyguladığı sistemi uyguluyorlar.Dikkatli olmak lazım

26. Default

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Kdv yok diye birşey olmaz.Aral game kdv dahil fiyatını yazıyor bütün sattığı ürünlerde.Hepsiburada'nın satış politikası farklı.İnsanların dikkatini çekmek için bir çok firmanın uyguladığı sistemi uyguluyorlar.Dikkatli olmak lazım
    evet hepsiburada da kargoyla pahalıya geliyo baya.kanmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Hepsiburadadan yıllardır alışveriş yaparım. Yine ordan alıcam steamden vazgeçtim. Fiyatı 61,89 kargoda 4 küsür lira bide buna 6 taksit ekledik mi dadından yenmez.

EDIT: Taksitlendirme yokmuş...ana sayfada var gösteriyor ama ödeme tamamlama bölümünde yok.

Üzüntü ve saygılarımla...
    Last edited by kasım akdemir : 13.Eylül.2012 at 11:42

Quote Originally Posted by timsah83 View Post
    arkadaşlar şu anda en uygun fiyat D&R da. hepsiburada dan altdığınızda 4,80 tl kargo istemektedir. D&R da kargo bedavaya 62,99 TL ye geliyor. ayrıca sitesinde de bütün dillerin sattıkları pakette olacağını belirtmişler.en avantajlı gene burası.
    evet aslında ben hepsiburada'ya konuyla ilgili bilgi almak için 2 defa mesaj gönderdim, ikisine de cevap gelmeyince siparişimi iptal edip, D&R sipariş ettim.. Bariz bir şekilde oyunun sunduğu tüm dilleri içereği ifade edilmiş; ayrıca arkadaşların da ön sipariş konusunda D&R en iyi olduğunu söylemeleri de beni D&R'dan siparişe yönlendirdi..

29. Default

bende D&R dan aldım. hep tam zamanında elime ulaşıyor. 62,99 TL kargo bedava word karta da 8 taksit 12 seçeneğide varda çok gelir o

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bu sene baya bir orjinal satış olacak gibi gözüküyor.Ön sipariş fiyatlarını daha fazla yerde duyurmamız lazım

Sayfa 5 / 17 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri