1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Şu 1 milyon üye beni çok heycanlandırıyor.
    Aziz Yıldırım bu tarz konuların altından kalkabilecek tecrübeye kesinlikle sahip.
    Liderliğini yapacaktır bunun.

1,200 milyar dolar Fenerbahçe'nin kasasına girmesi inanılmaz bir olay olur.
    Ve bunu aidatlar ile daimi hale getirmek..

Yalnız bunun sıkıntısı daha sonraki kongrelerde falan ortaya çıkabilir okullara seçim sandığı kurulur Fenerbahçe başkanlık seçimi için

Aziz Yıldırım'ın gücünü inancını azmini takdir ediyorum gerçekten bravo bu kadar darbe aldı hapis yattı.
    Hiç bir yorgunluk bıkkınlık yok helal olsun kendisine gerçekten helal olsun.

2.projede yıllık 200 300 milyon dolarlık bir gelir olacak diyor 1 2 aya duyrulacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Şu 1 milyon üye beni çok heycanlandırıyor.
    Aziz Yıldırım bu tarz konuların altından kalkabilecek tecrübeye kesinlikle sahip.
    Liderliğini yapacaktır bunun.

1,200 milyar dolar Fenerbahçe'nin kasasına girmesi inanılmaz bir olay olur.
    Ve bunu aidatlar ile daimi hale getirmek..

Yalnız bunun sıkıntısı daha sonraki kongrelerde falan ortaya çıkabilir okullara seçim sandığı kurulur Fenerbahçe başkanlık seçimi için

Aziz Yıldırım'ın gücünü inancını azmini takdir ediyorum gerçekten bravo bu kadar darbe aldı hapis yattı.
    Hiç bir yorgunluk bıkkınlık yok helal olsun kendisine gerçekten helal olsun.

2.projede yıllık 200 300 milyon dolarlık bir gelir olacak diyor 1 2 aya duyrulacak.
    Aziz Yıldırım üyelerin aidatını ödüyor bu arada , şu andaki durum bu.Ödemeyen üyelerin aidatları başkan tarafından karşılanıyor , daha bir kere çıkıp bunu söylediğini duymadım hiç bir yerde.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aziz Yıldırım üyelerin aidatını ödüyor bu arada , şu andaki durum bu.Ödemeyen üyelerin aidatları başkan tarafından karşılanıyor , daha bir kere çıkıp bunu söylediğini duymadım hiç bir yerde.
    Futbol konusunda tercihlerini bazen eleştiriyorum kendisinin.
    Ama gerçekten sevdası çok çok büyük.
    Anlatılacak gibi değil.
    Kendini adadı resmen bu klube.
    Ben hapisten sonra formdan düşer diye bekliyordum, sonuçta hapis yatıyorsun ailenden uzaksın özgürlüğünü feda ediyosun uğruna ama kendisi çok daha büyük arzu ve iştahla görevinin başında.
    Rakipler tarafından en ufak hatasının didiklenip hemen üstüne gidilmesi hiç sevilmemesi çok çok normal.
    Benimde rakibimde böyle güçlü, klubüne sevdalı takımı için herşeyini verecek zeki iş bitirici bir LİDER olsa bende kıskanırım istemem kendisini.

Çok klişe ama ''varlığı dosta güven düşmana korku veriyor'' deniliyor ya işte tam karşısına Aziz Yıldırım'ın resmi konmalı

Mesaj Yetkileri