1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sabancı ailesinin ve Ali Sabancı'nın mali problemi yok. Her bir uçak en az 1M USD zaten. Karıştırmayın hiç Pegasus'u. Sabancı desteği var, hiç kaçınmazlar yatırımdan.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sabancı ailesinin ve Ali Sabancı'nın mali problemi yok. Her bir uçak en az 1M USD zaten. Karıştırmayın hiç Pegasus'u. Sabancı desteği var, hiç kaçınmazlar yatırımdan.
    1 milyon usd bir uçak mı
    ne uçağı bunlar vecihinin uçağını alırsın o paraya ancak

geçen seneden bir haber.

http://www.airnewstimes.com/pegasus-...55-haberi.html

ali sabancı o bonservise tepki koymak için laf gelişi vermiştir diye düşünüyorum o demeci.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    1 milyon usd bir uçak mı
    ne uçağı bunlar vecihinin uçağını alırsın o paraya ancak

geçen seneden bir haber.

http://www.airnewstimes.com/pegasus-...55-haberi.html

ali sabancı o bonservise tepki koymak için laf gelişi vermiştir diye düşünüyorum o demeci.
    Tabi kuruldu dedim ama şunu unuttuk, Pegasus dün kurulmadı 1990 yılında faaliyete geçmiş.. ki bu rakamda normal olmuş oluyor..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tabi kuruldu dedim ama şunu unuttuk, Pegasus dün kurulmadı 1990 yılında faaliyete geçmiş.. ki bu rakamda normal olmuş oluyor..
    valla ben o demecin sallapati olduğunu düşünüyorum 90 da euro yoktu ha dolar olsa tabi bu zamanın parası o zamanla bir değil.o zaman 10 15 milyon dolar büyük günümüzden büyük paralar idi.

uçak paralarının peşin ödenmeyeceğini az cok herkes tahmin edebilir zaten böyle yatırımları kim peşin yapıyor ki
    ancak bu uçakları sipariş ediyorsanız teminat almak durumundalar bunların şirketin öz kaynağı olması gerekir bunları falan dahil etmediyse kişisel servetinden gösterdiyse sabiha gökçenin kuruluşuna, teknik ekip altyapı kurulumuna ayırdıysa bu paraları o zaman normaldir tabi

bu konunun çok üstünde durdum gibi oldu ama bugün öyle bir havayolu şirketi kurmak bizim klubün altından kalkabileceği birşey değil bana göre.
    90 da biraz daha kolay olması olası.
    Biz proje ortaya koyacaksak Fenerbahçe adından yararlanacağız havayolu işi çok yüklü sermaye isteyen bir iş yılda bize 200 milyon dolar kar getirecek proje bu değildir karşılayamayız

Mesaj Yetkileri