Real Madrid ile Barcelona arasında ki puan farkı şimdiden 8 olmuş.Vay anam Madrid'in haline.Bu gidişle 20. haftada falan ligi koparır Barca.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Adam eLinde Kaka gibi bir adam varken CaLLejon gibi yetenek özürLü bir adamı aLıyor oyuna. RonaLdo desen tamamen bitmiş bir görüntüde. Hafta içi City karşısında aLınacak bir mağLubiyet herşeyi bitirir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hamit ve Nuri gibi bu takımı birarada tutan değerlerin ikisini birden yollayınca Real Madrid tabikide bir duraklama dönemine girdi. Ama toparlayacaklarına inanıyorum. (Tamam beyler sakin olun sadece şaka )
Birbirine alışmış bir ekip olduğu için bu yıl daha iyi olmalarını bekliyordum onlardan ama beklenmedik bir şekilde kötü başladılar.Ronaldodaki sorunlar takımı etkiliyor.Takımı ondan başka taşıyacak adam olmamasından dolayıda kötü durumdalar bence.Umarım Ronaldonun sorunu neyse bir an önce çözerler.Real Modric'in yanında parası neyse verip 1'de forvet almalıydı.
Maçtan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, "Şu anda benim bir takımım yok. İlk yarıda da ikinci yarıda da çok hata yaptık. Sevilla galibiyeti, Real Madrid'de mağlubiyeti kesinlikle hak etti. Sevilla'ya tebrikler çünkü kazanmak için her şeyi yaptılar ve bunu şüphesiz hak ettiler. Biz de bu korkunç maçta mağlubiyeti hak ettik. Bugünkü maç Getafe karşılaşmasından farklı değildi. Kazanmamızı bir kenara koyacak olursak Granada maçından da çok farklı sayılmazdı. Son iki haftaki dedikodulardan ziyade birlikte bir takım ruhu ortaya koyabilmemizde sorun var." şeklinde konuştu.
Mesut bitik, Ronaldo yok, Defansta sadece Pepe oynuyor canla başla, Di Maria desen bi öyle bi böyle.. Ben olsam 2. yarı Coentrao'yu alırdım Marcelonun önüne, Kaka'yı da Mesut'un yerine..
Ancak pek de şikayetçi değillim, Barcelona 8 puan farkı yakaladı bile.. Umarım daha da açılır..
Last edited by barahir : 17.Eylül.2012 at 00:57
Real Madrid'i bizim Kasımpaşa yener bu futbolla.Gelecek için umut vermiyorlar.
Canım FEDA olsun sana !
Kondogbia'yı Sevilla almış ya laKimi alacam şimdi FM'de orta sahaya ben. İyi topçu olur bu adam, bacaklar uzun iyi top kesiyor.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Arda atti![]()
4-0 dan 4-3 oldu maç şaka gibi.
Ne olursa olsun A. Madrid bu sezon zirveye oynayacak gibi.
Canım FEDA olsun sana !
Toplu Sonuçlar
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Puan Durumu
Gol Krallığı
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
barcelona da garip bi huzursuzluk var yav reyiz bugün çok sinirli ilk defa maç içinde kızdıgını görüyorum
Vallecano - Real Madrid maçı, bazı taraftarlar tarafından stad ışıklarının kabloları kesildiği için yarın aksam 21.00'a ertelendi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Toplu Sonuçlar
Puan Durumu
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
[YOUTUBE="iAEJR6tMYfM"]St. Bernabeu Kupası[/YOUTUBE]
Yavrum benim be yazmış 3 tane inanıyorum alacaksın sen o formayı..Real Madrid, St. Bernabeu Kupası'nda Konuk Ettiği Kolombiya Ekiperinden Millionarios'i Dostluk Maçında 8-0 Yendi. Galatasaray'in Gündemindeki Kaka Hatrick Yapti.
İlk 5 golü buldum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Barça maçı başladı![]()
FM Gazetesi
Sevilla 1-0 öne geçti
Edit: Tansiyonu yüksek bir maç oluyor. Top bir orada bir burada.
FM Gazetesi
Sevilla kontraya iyi çıkıyor. Barca bildiğimiz Barca görünümünde değil.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Şu ilk yarıyı atlatsın da Sevillaİkinci yarı yesin bi tane beni de sevindirsin
Negredo ikiyi atıyordu mükemmel bir plase çıkardı az farkla kaçtı.
Negredo bu sefer attı. Harika oynuyordu zaten , haketti ve attı.
2-1 oldu çok iyi maç oluyor. Fabregas attı.
Coşkuuuuuun![]()
FM Gazetesi
Bu maç döner![]()
Fabregas taktı
FM Gazetesi
1den 0 verdim benBi 15-20 dk gol olmasın mümkünse.
Fazla kapandılar.