Tek tek rakipleri ANALİZ etmeye baslıyalım
FK MLADA BOLESLAV
Antrenör= Dusan UHRİN
VALERENGA IF
Su anda 14üncu haftası oynana NORVEC liginde cok formssuz bir grafikleri var 5 Galibiyet 4 Beraberlik 5 Maglubiyet 19 Puanlar 14 takımlı ligde 6ıncı sıradalar. Ligin baslaması ne kadar avantalarıysa formssuzlularıda o kadar dezavantajları. MLADA BOLESLAV ile oynadıkları ilk maçta ilk 18 dakikada 3 tane gol yediler ve dakika 67 ye kadar 3 farklı maglubdular buda formsuz olduklarının en iyi kanıtlarından biri.
Antrenör: KJETİL REKDAL (hertha'da oynadıgı zamanlardan biliyorum)
Bu sene atıkları ve yedikleri golleri izlemek isterseniz sizlere bir link:http://www.vif-fotball.no/article618580.ece
Aralarındaki İlk maç hakkında bilgi vermezsek olmaz.
Sıra FB'nin rakilerinde yalnız ben M.LİEPAJA'nın incelenmesine gerek duymuyorum nedeni kendi evindeki macta 4-1 yenilmesi yani onlarınr akip olmaları cok ama cok zor hatta mucizeninde ötesinde o yüzden DİNAMO KİEV'i incelicem sadece FB'li arkadaslarımdan umarım tepki almam.
DİNAMO KİEV
Aslına bakarsak bence bu kura için çok sanslı FENERBAHCE. Nedeni Eger DİNAMO baska bir ekiple eslesmis olsaydı muhtemelen FENERBAHCE LİVERPOOL'la eslesiyordu.
Neyse DİNAMO mazisi cok parlak bir ekip AVRUPA'daki basarıları bunu neden dedigimizi ortaya cıkarmaya yeterli gelir sanırım.
1974 ve 1985'de KUPA GALİPLERİ
1975 de SÜPER KUPA
KADROSUN'daki kayda deger oyuncular: (Benim açımdan)
REBROV (FB'yi tanıdıgı icin)
OLEXANDR ALİEV (En son MESSİ'nin parladıgı turnuvadaki en iyi oyunculardan birisiydi frikiklerine dikkat eger oynatılırsa)
MAXİM SHATSKİKH (Özbeklerin halk kahramanı diyebiliriz)
ARTEM MİLEVSKİY (uzun boylu ve cok etkili)
MARİS VERPAKOVSKİS (Bakınız TÜRKİYE-LETONYA macları)
RUSLAN ROTAN (sessiz derinden gidenlerden)
FLORİN CERNAT (hagi'nin veliahtım dedigi bir isim)
GORAN GAVRANCİC (ben cözemedim umarım FB cözer)
ANDRİY NESCHAMNYİ (solda baya etkili)
bu oyuncuları yazmam sizleri korkutmasın bence FB'deki yeteneklerin ucundan gecemezler ama sunu sölemem lazım D.KİEV FB'den daha iyi takım oyunu oynuyor malesef o yüzden bu isimleri tek tek ele almıyalım bir bütün olarak ele alalım.
ANTRENÖR: Anatoli DEMİANENKO
Kadrosu hakkında Güncel mi degilmi emin degilim Siteleri gercektende cok kötü nedeni ise RUSÇA olması hiçbir mana cıkaramıyorum malesef.
eger NATİONAL stadı secerlerse o daha iyi olur aslına bakılırsa birde onla ilgili görüntülere deginelim.
Dedigim gibi DİNAMO Kadrosu hakkında fazla kaynak bulamadım yada söyle diyim cok genis bir arastırma yapmadım hic bir ekip hakkında sadece ön izlenimleri sundum sizlere