La yazıyım yazıyım diyorum sonra vazgeçiyorumValla daha demin destan yazdım sonra elim ''Cevabı Gönder''e gitmedi,sildim
Dün yazdıklarım yeter
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Selam genç arkadaşlar.
Elimde aile yadigarı bir ''Mızıka'' var değerli bişey yani nerde okuturuz bunu![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
1 şehidin sonradan kalbi çalışmış. Şehit sayısı 10 dan 9 a düştü.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kolay gelsin arkadaşlar...
Bir kaç foruma daha üyeliğim var "fekat" burda kendimi daha rahat hissediyorum. Sanırım burda olmaktan mutluyum. Arada bazılarınıza uyuz olsamda sinirlensemde. Böyle iyiyim ben ya...
NOT: Biran bunları yazasım geldi. Buda bu forumun bana daha samimi gelmesi ile alakalı olsa gerek.
İçtenlik ve Saygılarımla...
Last edited by Nedvedmania : 19.Eylül.2012 at 13:16 Reason: mesajlar birleştirildi
"olsam da sinirlensem de" da'lar de'ler ayrı.![]()
Pilotların son sözleri...
Boeing B-737 tipi yolcu uçağı pilotun kontrolünü kaybetmesi üzerine Mısır'ın Sharm el Şeyh şehri açıklarında Kızıldeniz'e çakıldı. Uçaktaki 148 kişinin tamamı hayatını kaybetti.
Pilot: "Şu uçağın yaptığına bak!"
25 Ocak 2010, Etiyopya Havayolları Beyrut'tan Addis Ababa'ya giden Boeing 737 tipi yolcu uçağı kalkıştan birkaç dakika sonra yanmaya başlayarak Akdeniz'e düştü. Kazada 90 kişinin öldüğü bildirildi.
Pilot: "Biz bittik, Allah bizi affetsin"
Washington Havalimanından kalkan uçak 14. St. köprüsüne çarptı ve Potomac nehrine düştü. Kazaya kabin ekibinin kalkış sırasında anti buzlanma sistemini kullanamaması sebep oldu. Motorun basınç ölçerlerinde oluşan buzlanma motor basınç ölçüm sisteminde hata oluşturdu. Uçakta bulunan 79 kişiden 74'ü hayatını kaybetti.
Kopilot: "Larry, düşüyoruz, Larry!"
Pilot: "Biliyorum"
Herkes edebiyatçı çıktı bu forumda![]()
Haahahhaha....kendimi kötü hissetmeye başladım. Hatta yazıp yazmama konusunda tereddüt bile yaşıyorum şuan.![]()
5 saatlik zaman farkından dolayı bu sene adam gibi maç izlemeyeceğim sanırım.Bari Beşiktaş'ın maçları sık sık Cuma,Cumartesi günleri olsun diyeceğim ama o da pek mümkün değil gibi.
So what?
Saike
Facebooktan video nasil iindirebiliriz.
İnternet Download manager programını kurarak. Sonra videoyu oynat indir yazacak otomatik.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tahmin yarışmasına Antalya maçını da yazdım ama geç kalmışım maç bitmiş. Zaten tahminim de yanlışmış![]()
FM Gazetesi
Allahım köy düğünündeyim şuan inanamıyorum abi nası geldim ben buraya yahu
Çok hareketli la bura![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hiçbir şey koymuyor da şu doğuda PKKlılara karşı yıllarca savaşmış eski - yüksek rütbeli askerlerimize terörist deniyor ya işte o fena koyuyor...
Yazıklar olsun be!
Football is simple,but Football Manager is not
Bu ülkede orta gelirli insanlar sadece DeFacto,Xside,Lc Waikiki vb. şeyler mi giymek zorunda yahu.Gerçi onlar bile şu sıralar uçmuş durumda.Gidiyim bir polar alıyım diyorsun 50 liradan aşağıya yok.Millet sıkıntıdan Adidas-Erkek Adidas-Bayan diye mağaza açıyor.Biz hala kıyafet bulma derdindeyiz.QuickSilver'da bir polar gördüm tam 150€ ,artık pazardan gidip alacağım o olacak.Çabuk yırtınsa da bu tür markalardan gidip 1 tane alacağıma Maltepe Pazarı'na gider 5 tane alırım.Birde mallarını Çin'de ucuza üretip inanılmaz cirolara satan Adidas ve Nike vb markalar yokmu onların ben ....Neyse sonuç olarak fakiriz,açlıktan ağzımız kokuyor.Millet gidip bir saate,parfüme 300-400 lira veriyor biz bir polara 50 lira veremiyoruz.Gerçi onlar harçlıklarıyla kıyafet almıyor.Ben böyle söylüyorum ama benden beterleri de var.Neyse milletimizin büyük sorunlarından birinden daha bahsedip, başka bir konuya atlayayım.Bugün ,AnkaMall'de Manisaspor kafilesini görüp kafilenin önünde ''Anaaa Kahe laaa'' diye bağırdım
Yüzüme bile bakmadılar
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
"Anaaa Kahe laaa" diye bağırırsan tabii yüzüne bile bakmazlarKıyafet konusuna gelirsek gerçekten aşırı pahalı. Ben 50 liraya şükür diyorum artık. Dümdüz t-shirte 150-200 lira fiyat çekenler var. Ne la bu örümcek ağından mı kumaşı nedir yani. Ama şöyle bir şey daha var Adidas'tan aldığım eşofmanı, hırkayı giyiyorum üstüne birde kardeşim giyiyor. Ayakkabı desen 1 sene boyunca yürüyüş ayakkabısıyla futbol oynadım zor yıprandı
Pahalı ama hakkını veriyor adamlar tabii hepsi değil.
Screw you guys, I'm goin' home