Hakem maçı cidden katletti ve edecekte.Anlayamıyorum.bir ceza yayından frikik , bir de penaltı.Ahh ahh.
Hakem maçı cidden katletti ve edecekte.Anlayamıyorum.bir ceza yayından frikik , bir de penaltı.Ahh ahh.
faul yok bence.. carrick topa müdahale etmek isterken hamit onun ayagina vurup düsüyor.. abartmamak lazim.
Bence kötü oynamıyoruz, ilk 25 dakika ağır saçmaladı takım ama toparlandı. Skora yansır mı bu süpheli ama diğer maçlar için durum iyi gibi.
Galatasaray cesurca oynuyor buda yeterli. Biraz sans olsa gol gelecek
Faul var gibi gördüm, İngiliz spiker de Carrick ne yapıyor, bu faul dedi. Penaltı çalınabilirdi o pozisyona. Aklı çalışmadı o an Carrick'in.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Cluj braga deplasmanında 2-0 önde.Grup çok ilginç olacak.Bu oyunu izleyince çıkacağımıza dair inancım iyice arttı.
Bence takımın ilk 20-25 dakika afallamasının nedeni 4-3-3 sisteminde ilk kez oynuyor olmasıdır. Hamit daha fazla yere koşması gerektiğinin farkına çok sonra vardı. Savunmayı biraz daha öne çıkarmalıyız bence. Riskli fakat yapmalıyız yoksa orta sahamızı geçen tek topta adamlar çoğalabiliyorlar. Gayet iyi oynuyoruz Manu deplasmanı için. Bir şeyler yapmaya çabalıyoruz. Umarım iyi bir sonuc alabiliriz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
direklere ve hakeme rağmen dişe diş oynuyoruz en azından berabere kalabiliriz valenciayı ve kagawayı durdurmak çok zor gibi biri sakatlansa fena olmaz sanki![]()
Galatasaray ilk yarı iyi oynadı bence ancak şanssızdı. Direklere takıldı, hakem de cabası. 2. yarı gol ve goller bulur umarım.
Canım FEDA olsun sana !
Beklediğimden iyiyiz. İlk dakikalarda fena bocaladık cidden. Hiçbirşeyi doğru dürüst yapamadık. Ancak sonra toparlayabildik. Oyuna ortak olduk. Hatta ManU'dan fazla şutumuz var kaleye bildiğim kadarıyla. Verilmeyen penaltıyı da saymıyorum Hamit'e verilmeyen frikik de cabası bir de direkler. Tek sıkıntı yeterince iyi pozisyon bulamamamız. Defansta da beklediğimden iyiyiz ManU'nun da oh be iyi ki atamadı dedirtecek pozisyonu yok karamboller, ortalar dışında.
Valencia'yı durdurmalıyız nasıl yaparız bilmem ama o ortalardan biri başımıza iş açar.
İLK YARI İSTATİSTİKLERİ
topla oynama - mu 49 - gs 51
gol denemesi - mu 4 - gs 8
kaleyi bulan deneme - mu 2 - gs 3
korner - mu 3 gs 6
Ayrıca skysport yorumcuları da Umut'un pozisyonuna %100 penaltı diyorlar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Çok iyi oynuyoruz hadi kıralım zincirleri![]()
Şu İngiliz taraftarlara imrenmiyorum değil, tiyatroda maç izler gibi izlerler ama her hakem kararında inanılmaz bir baskı ortamı oluştururlar. Şu maç Tr'de olsa aynı kararlar ortaya çıkar mıydı ? Kim bilir.
...
Yemin ediyorum için acıdı yahu.Bu hakem için zaten tartışmalı diyorlardı.Karakterini yansıttı sahaya sağolsun.
Kicker dergisinde Almanya da en kötü hakem saçilmiş Sabri Ugan diyor bir maçtada da darp edilmiş![]()
yazık yazık verdiği penaltıya bak
yazıklar Olsun
helal olsun muslera ya !!!
Kurtardı beeee
Penaltıyla alakası yoktu ve çıkardı be Muslera !
Futbolcu Bilgileri
alman hakemleri bizim türk takimlarina takti kafayi bu aralar![]()
Elleri küçük elleri !
ingilizler kürt bayragi acmis bu arada yeni farkettim
offf gene direği sıyırdı be