Kadro beklediğim gibi olmuş. Sabah arkadaşlarla Stoch - Caner muhabbeti yapıyoduk. Dedim Caner oynar Stoch geriye yardıma gelmiyor, o kanat otoban olur kanat oyuncuları zenci çünküİnşallah Fenerbahçe kazanır. Tek farklı galibiyet olur gibi geliyor.
Kadro beklediğim gibi olmuş. Sabah arkadaşlarla Stoch - Caner muhabbeti yapıyoduk. Dedim Caner oynar Stoch geriye yardıma gelmiyor, o kanat otoban olur kanat oyuncuları zenci çünküİnşallah Fenerbahçe kazanır. Tek farklı galibiyet olur gibi geliyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Olmaz Alex o olmaz orada.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Çok fena geliyorlar top kayıpları çok basit gerçekten...
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Hasan Ali sahada yok resmen.
Etkili olduk mandanda çizgiden çıkardı gol olabilir ama .
Sizde de spikerin sesi boğuk boğuk geliyor mu ?
Dün olmadı ama inşallah bugün Fenerbahçe'miz yüzümüzü güldürecek.
golllllllllllllllllll gooooooooooooollllllllllllllllllllllll canerr
Caneeeeeer !
Belliydi zaten Hasan Ali o adamları geçti ya yemin ederim var bişey dedim.
Edit : Bu arada Meireles çok iyi adam yahu topu ayağına alınca daha anlıyosunuz bunu zaten, hele ki o pas atış şekline aşık oldum.
Adama top gelsede pas atsa istiyorum![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee be helal olsun.Haydi Fenerbahçe.
Maçın başından beri 3. hatası 2 tane pas bi tane saçma sapan top açma yapma Bekir ya..
Alex'de helal olsun ara ara çok iyi işler yapıyor.Belli yazacak bir tane
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Çok güzel, oyunda tempo şuan tam istediğimiz gibi. 1-0 olsun bizim olsun.
Fener defanstan yavaş çıkıyor, böyle olunca da baskı geliyor marsilya'nın hızlı forvetlerinden.Gereksiz top kayıpları çok oldu bu yüzden.Fenerbahçe umarım maç sonunda yüzümüzü güldürür.
Bekir tam bomba heran hata yapabilecek gibi oynuyor ki birkac hata yapti da.Skor lehimize ama geri cekilirsek golû yeriz.Koruma icgüdüsüne girmemek lazim.
Bekir ne yapıyon olum sen bugün ya![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Alex çok kızdı bekire yaptığı hata yüzünden.
Spiker ne kadar ruhsuz öyle.Hiç bir heyacan katmıyor maça.Ercan Taner'den başkası yalan.
Orta sahalar neden bu kadar boş?
Krasiç ve Egemen bu takımda olsa, şu maç bizimdir diyebilirdim; ama ikinci yarı dikkatli olmak lazım.9
bekir bugün baya kötü ikili müdahelelerde de hata yapıyor .. Ama allahdan yabo var![]()
Marsilya sağ kanadını çok etkili kullandı, ama futbolun cilvesi o kanadın bu maç için vasat altı isimleri Hasan ve Caner organizasyonu ile gol geldi. Fenerbahçe derli toplu bir futbol oynuyor, son paslarda biraz daha başarılı olsa 1 gol daha çıkabilirdi. Savunma da ilk 10 dakikadan sonra toparlanmış gözüküyor, bu maç 2-0 veya 3-0 biter.
Bu arada Volkan hakketen dünyanın 10 kalecisinden biri bence. Özellikle evlendikden sonra kendisini acayip geliştirdi eskisi gibi komik hatalarda yapmıyor. Artık kale konusunda kafam çok rahat. Maşallah diyelimde nazar değmesin![]()
bekirabi neyine güvenip uzun pas atıyorsun sen?
Fenerbahçe ileride çok etkisiz, buna bir çözüm bulması lazım. İleride hiç top tutamıyoruz. Ancak orta sahadan Meireles destek verirse 2-3 pas ekstra yapılıyor o gelmezse ileri Mehmet Topuz, Alex derken top ölüyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
napardık bilmem seni birgün görmesek sesini bile duymasak napardık bilmem
Bekir dısında herkes iyi oynuyor.Özellikle Yobo cidden kalitesini gösteriyor Volkan'ı hic zor durumda bırakmadı en iyi yerlere gönderiyor pasları baskı anında.Hasan Ali'den memnunum hucumlarda heyecanlandırıyor Ziegler'den sonra iyi geldi.Mehmet Topuz varla yok arası.Sow çok istekli gol bekliyorum ondan.
Yabo kalitesini belli ediyor. Mehmet Topuz çok kötü bugün 5-6 tane top kaptırdı şimdiye kadar.
mehmet topuz'un kanadında krasic'in eski halinin olduğunu düşünün bir de. nefis olurdu...
Çok net bir gol kaçtı şanslıyız gerçekten.