Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 45.45%
  • Berabere biter

11 25.00%
  • Marsilya kazanır

13 29.55%
Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 327 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Marsilya | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu dakikalarda sans yanimizda

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

alexxxx attiii

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Alex Alex Alex 2-0 Helal olsun Fenerbahçe...
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bekir ona yakışmayanı yaptı.Volkanın yanında küfür etti söyle şuna sussun tarzında bişey de dedi.

Yazık diyecek bişeyim yok, hiç bişey söylenmeyecek zaten sana yapıcan hataları herkes yoluna bakacak..

Bu arada bence gayet iyi oynuyoruz.Hadi çocuklar böyle devam Alex yazacak dedim geçen sayfada yazdı, tebrikler kaptan..
    Meireles atacak gibime geliyo ama bakalım

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

alexin golünü atabilirmisiniz.. kacirdim da

Nesil
    2011
    Yer
    adana

ilk yarıyı izlemedim de öyle çok zevkli değil 2.yarı nedense fenerbahçe çıkarken hatalar yapıyor yapmasa kontradan gollere devam edecekti.Ve maçı anlatan Murat Kosova değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Volkan bu takimin herseyi kesinlikle.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bekir ve Bienvenu süper lig seviyesinde bile değiller, Fenerbahçe'de oynuyorlar. İlginç.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

son dakika yenirmi lan bu gol yenirmi allahım yarabbim deli olucam bu bienvunü ne ayak abi neden alır bunu oyuna
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

allahım allahım ya bu ne amatörlüktür ya fenerbahçe niye hep bunu yapıyor gol attıktan sonra oyunu rakibe veriyor

alex ve sow 'u çıkaran zihniyeti ayakta alkışlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aykut Kocaman yaptığı değişikliklerle maçı verdi helal olsun ne diyim.Uzun zaman sonra bu kadar iyi Fenerbahçe görüyordum ama Alex'in çıkması ve daha sonra Bienvenu'nün girmesi her şeyi alt üst etti.Yazık oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Allah kahretsin lanet olsun başka bişey demiyorum yazık gerçekten yazık. Aykut Kocamanı anlamak zor gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu Avrupa'da bir türlü futbol oynamayı öğrenemedik ya ona yanıyorum. Klasik Türk hastalığımız tuttu yine, son dakika, duran top ve hayaller yıkılıyor...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ya o kadar söylenecek şey var ki neyse diyorum susuyorum.

Ancak şu bir gerçek ki 2-0'dan ve şu dakikadan bir maçı veriyorsan sen ben bunu oyunculara değil başımızdaki teknik adama yüklerim.Çünkü seçimler berbat ötesi...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

belliydi böyle olacagi.. yine aykut kocamanin yüzünden 3 puan gitti.. sanki mac bitmis gibi 2 kilit ismi birdne oyundan alirsan olacagi budur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tamam oldu ozaman..BU NEDİR ARKADAS!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ya inanılmaz sinir oldum, sesim gitti arkadaş göz göre göre gitti 2 puan, son 20 dakika bağıra bağıra geldi adamlar olacak iş mi bu, şaka gibi şaka.

Nesil
    2006

Hep dedim 90+4 de yiyeceğiz diye oda oldu...

Bienvenu nasıl böyle bir maçta oyuna girer ya, Recep Niyaz'ı al onu alma.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Baroni ve Bienvenu girince ne yaptılar Allah aşkına söyleyin ya ne işe yaradılar oyunda soruyorum size ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

son dakikada kaçan şampiyonluklar bu kadar koymamıştı be.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sinirden elim ayagım titriyor bu saatten sonra Bienvenu'yu futbolcudan saymam ben.72. dakikaya kadar gayet iyi bir maç cıkartıyorduk futbolcu musvettesi girdi oyuna futbolun icine etti.Alex ve Sow yüzleri asık cıktı oyundan yani yorgun filan degillerdi ne gerek var adamları çıkarmaya gayet iyi oynarlarken.Sanki Sow'un yerine onun kadar kaliteli bir forvet alıyor.5. lig futbolcusu Bienvenu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Aykut hoca ayıp ediyor artık. Öne geçtikten sonra verdiğimiz kaçıncı maç bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Artık kelimeler kifayetsiz.. Bienvenu sen nasıl bir topçusun.. Saat satmaktan futbolu unutmuş.. Baroni girdiğinde eyvah demiştim zaten.. Tabi rakip MİY değil ki.. Yazık çok yazık..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sinirden elim ayagım titriyor bu saatten sonra Bienvenu'yu futbolcudan saymam ben.72. dakikaya kadar gayet iyi bir maç cıkartıyorduk futbolcu musvettesi girdi oyuna futbolun icine etti.Alex ve Sow yüzleri asık cıktı oyundan yani yorgun filan degillerdi ne gerek var adamları çıkarmaya gayet iyi oynarlarken.Sanki Sow'un yerine onun kadar kaliteli bir forvet alıyor.5. lig futbolcusu Bienvenu.
    2-0 önde olunca klasik geri yaslanma taktigini uyguladi.. tsl de de ayni zihniyet.. tsl de yapiyorsun tutmuyor avrupa maclarinda mi tutacak.. hoca felan degil bu adam ya ben dedim spartak macindan sonra daha cok basimiz agiracak..

Yerli oyuncular bu seviyede mücadele edecek kapasitede değiller maalesef. Bekir olsun, Mehmet Topuz olsun, hatta gol atmasına rağmen Caner olsun... Çok göze batıyorlar. Gol geliyorum dedi. İlk yarının son beş dakikası da bu şekilde oynandı, skoru koruma iç güdüsüyle tamamen oyun disiplininden koptu Fenerbahçe, Bienvenü'nün akıllara zarar pozisyonu harcaması sonrası da futbolun yazılı olmayan kuralı devreye girdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Sinir oldum vallahi sinir oldum arkadaş Bienvenu nedir öyle ya allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın aykut hoca yazık vallahi yazık.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben Bienvenu'ye kızmıyorum ki ?

Adamın kumaşı belli onu sahaya sürenin asıl problemi var.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Aykut Kocaman olduğu sürece Fenerbahçe'den birşey olmaz.
    Takımı oynatan hoca arkadaşım. Git istediğin yabancıyı getir ama kulübede tek olayı kümede kalmak olan hoca olursa anca bu kadar olur. Şimdi Fenerli arkadaşlar istediği kadar kötüleyebilir ama durum bu. GS ile sadece hocalarını değiştirseler FB açık ara şampiyon olur bu ligde ayrıca Avrupa Liginde finali görür.

Söylenecek o kadar şey var ki... Kocaman'ın Sow ve Alex'i maç bitmiş gibi çıkarmasına mı yanayım, yaptığı berbat ötesi tercihlerle maçı son yarım saatte Marsilya'ya verdiğine mi yanayım, Bienvenü'nün nirvanaya ulaşmasına mı yanayım ?

Tebrikler Kocaman.

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri