Bu dakikalarda sans yanimizda
Bu dakikalarda sans yanimizda
alexxxx attiii
Alex Alex Alex 2-0 Helal olsun Fenerbahçe...
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Bekir ona yakışmayanı yaptı.Volkanın yanında küfür etti söyle şuna sussun tarzında bişey de dedi.
Yazık diyecek bişeyim yok, hiç bişey söylenmeyecek zaten sana yapıcan hataları herkes yoluna bakacak..
Bu arada bence gayet iyi oynuyoruz.Hadi çocuklar böyle devamAlex yazacak dedim geçen sayfada yazdı, tebrikler kaptan..
Meireles atacak gibime geliyo ama bakalım![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
alexin golünü atabilirmisiniz.. kacirdim da![]()
ilk yarıyı izlemedim de öyle çok zevkli değil 2.yarı nedense fenerbahçe çıkarken hatalar yapıyor yapmasa kontradan gollere devam edecekti.Ve maçı anlatan Murat Kosova değil mi?
Volkan bu takimin herseyi kesinlikle.
Bekir ve Bienvenu süper lig seviyesinde bile değiller, Fenerbahçe'de oynuyorlar. İlginç.
son dakika yenirmi lan bu gol yenirmi allahım yarabbim deli olucam bu bienvunü ne ayak abi neden alır bunu oyuna
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
allahım allahım ya bu ne amatörlüktür ya fenerbahçe niye hep bunu yapıyor gol attıktan sonra oyunu rakibe veriyor
alex ve sow 'u çıkaran zihniyeti ayakta alkışlıyorum
Aykut Kocaman yaptığı değişikliklerle maçı verdi helal olsun ne diyim.Uzun zaman sonra bu kadar iyi Fenerbahçe görüyordum ama Alex'in çıkması ve daha sonra Bienvenu'nün girmesi her şeyi alt üst etti.Yazık oldu.
Allah kahretsin lanet olsun başka bişey demiyorum yazık gerçekten yazık. Aykut Kocamanı anlamak zor gerçekten.
Şu Avrupa'da bir türlü futbol oynamayı öğrenemedik ya ona yanıyorum. Klasik Türk hastalığımız tuttu yine, son dakika, duran top ve hayaller yıkılıyor...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ya o kadar söylenecek şey var ki neyse diyorum susuyorum.
Ancak şu bir gerçek ki 2-0'dan ve şu dakikadan bir maçı veriyorsan sen ben bunu oyunculara değil başımızdaki teknik adama yüklerim.Çünkü seçimler berbat ötesi...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
belliydi böyle olacagi.. yine aykut kocamanin yüzünden 3 puan gitti.. sanki mac bitmis gibi 2 kilit ismi birdne oyundan alirsan olacagi budur.
Tamam oldu ozaman..BU NEDİR ARKADAS!!!!!
Ya inanılmaz sinir oldum, sesim gitti arkadaş göz göre göre gitti 2 puan, son 20 dakika bağıra bağıra geldi adamlar olacak iş mi bu, şaka gibi şaka.
Hep dedim 90+4 de yiyeceğiz diye oda oldu...
Bienvenu nasıl böyle bir maçta oyuna girer ya, Recep Niyaz'ı al onu alma.
Baroni ve Bienvenu girince ne yaptılar Allah aşkına söyleyin ya ne işe yaradılar oyunda soruyorum size ?
son dakikada kaçan şampiyonluklar bu kadar koymamıştı be.
Sinirden elim ayagım titriyor bu saatten sonra Bienvenu'yu futbolcudan saymam ben.72. dakikaya kadar gayet iyi bir maç cıkartıyorduk futbolcu musvettesi girdi oyuna futbolun icine etti.Alex ve Sow yüzleri asık cıktı oyundan yani yorgun filan degillerdi ne gerek var adamları çıkarmaya gayet iyi oynarlarken.Sanki Sow'un yerine onun kadar kaliteli bir forvet alıyor.5. lig futbolcusu Bienvenu.
Aykut hoca ayıp ediyor artık. Öne geçtikten sonra verdiğimiz kaçıncı maç bilemiyorum.
Artık kelimeler kifayetsiz.. Bienvenu sen nasıl bir topçusun.. Saat satmaktan futbolu unutmuş.. Baroni girdiğinde eyvah demiştim zaten.. Tabi rakip MİY değil ki.. Yazık çok yazık..
Yerli oyuncular bu seviyede mücadele edecek kapasitede değiller maalesef. Bekir olsun, Mehmet Topuz olsun, hatta gol atmasına rağmen Caner olsun... Çok göze batıyorlar. Gol geliyorum dedi. İlk yarının son beş dakikası da bu şekilde oynandı, skoru koruma iç güdüsüyle tamamen oyun disiplininden koptu Fenerbahçe, Bienvenü'nün akıllara zarar pozisyonu harcaması sonrası da futbolun yazılı olmayan kuralı devreye girdi.
Sinir oldum vallahi sinir oldum arkadaş Bienvenu nedir öyle ya allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın aykut hoca yazık vallahi yazık.
Ben Bienvenu'ye kızmıyorum ki ?
Adamın kumaşı belli onu sahaya sürenin asıl problemi var.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Aykut Kocaman olduğu sürece Fenerbahçe'den birşey olmaz.
Takımı oynatan hoca arkadaşım. Git istediğin yabancıyı getir ama kulübede tek olayı kümede kalmak olan hoca olursa anca bu kadar olur. Şimdi Fenerli arkadaşlar istediği kadar kötüleyebilir ama durum bu. GS ile sadece hocalarını değiştirseler FB açık ara şampiyon olur bu ligde ayrıca Avrupa Liginde finali görür.
Söylenecek o kadar şey var ki... Kocaman'ın Sow ve Alex'i maç bitmiş gibi çıkarmasına mı yanayım, yaptığı berbat ötesi tercihlerle maçı son yarım saatte Marsilya'ya verdiğine mi yanayım, Bienvenü'nün nirvanaya ulaşmasına mı yanayım ?
Tebrikler Kocaman.