iyidir iyiOriginally Posted by batuhan1907
iyidir iyiOriginally Posted by batuhan1907
Hoş geldin ben oğuzhan tanıştığımıza memnun oldum.Originally Posted by envoTR
Selam Millet..Muhhabetiniz Bol Olsun![]()
Originally Posted by r_a_z_o_r
ne alaka abi
![]()
saol buyur sende katıl![]()
eyvallah kardeş buyur sende katıl muhabbete.Originally Posted by AzraiL™
kel alaka kafamız güzel saçmalıyoruz işte.Originally Posted by büyükpivot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abi bu arada schalke ile yeni oyuna başladım acaip güzel ya hamiti kesmek zornda kaldım
e tabi onlineda bana yenilmekten kurtuldun keyfin yerine gelir kafayı bulursun tabi
oha ne alakaysa ben de saçmaladım
![]()
dj nekopla gece devam ediyorOriginally Posted by sekopej
veee simdide serdar ortactan dansöz hade elleri görim![]()
Yav bırak şimdi schalkeyi malkeyi ortam sıcaklaştı keyfini çıkaralım.Originally Posted by büyükpivot
![]()
evet abi bencede kopun artık ortamdaki müzik süperOriginally Posted by r_a_z_o_r
![]()
abi bişey isticem ya benim şöle bi yedek dl ihtiyacım var yedek oturmayı kaldırabilecek ama özellikleri iyi olan dl bildiğiniz var mı ne olur söyleyin bana takım schalke kobiashvili ye yedek arıom en çok 4,5 milyon € verebilirim
Malik Fathi'yi dene bir iyi bir dl bence.
Arthur boka'yı al.Originally Posted by büyükpivot
hasret rüzgarları çok erken esti savurdu sevgilim dertlerden yana zamansız dökülen yapraklar gibi ayrıldım sevgilim doymadım sana.![]()
hiç kimseyi alma christian pander çok iyi bir yedek dl onu kullan. ben de şuan schalke ile oynuyom. çok zevkli ya schalke![]()
"YÜCE ATATÜRK"
abi bende öle biri yok aradım bulunamadıOriginally Posted by r_a_z_o_r
abi sakat 4 ay yok kobiashvili de sakatlanırsa dl kalmıoOriginally Posted by sekopej
drogbanın memleketindenOriginally Posted by büyükpivot
![]()
abi derdin nedir ne oldu anlat ki çaresini bulalımOriginally Posted by r_a_z_o_r
Yok bir derdim sağol makine başında demlenirsen ne olacak.Originally Posted by büyükpivot
![]()
![]()
![]()
o zaman al birini. ben 3. sezona geldim daha sol bek almadım hiç...Originally Posted by büyükpivot
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
bordon bayern maçında kırmızı gördüolacak iş deil ya ii oynuodum üstelik 1-0 dı 1-1 oldu tüh
3-2 oldu şappi öndeyim
o adamı hiç oynatma. alpay gibi o bir dc al anderlechtten deschacht yi al mesala. ben bazen koyuyom onu hemen atılıyo, sen de oynatma bence...Originally Posted by büyükpivot
"YÜCE ATATÜRK"
bu adam çok iyi kaçırma.Originally Posted by sekopej
ee nekop sırada hangi parça var
yanına yine aynı takımdan van den borreyi al defansta sorunun kalmaz...
"YÜCE ATATÜRK"
işte 1-0 öndeyken bordon atıdı geri çekilmedim maç 2-2 oldu ve 5-2 kazandımdeschat a bi bakiim
Evet nekop kardeş ortam kopmasın sihirli ellerini kullan.Originally Posted by sherryy
![]()
selam kuşlar bende geri döndüm özlemişim valla
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ibrahim tatlısesten bir taş attım pencereye tık dediOriginally Posted by sherryy
![]()
anasıda çıktı kızım evde yok dedi way way