-
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe resmi sitesinden, maçlara girecek basın mensuplarının akreditasyon işlemleri ile ilgili bir açıklama geldi.
Yapılan açıklamada şu sözler yer aldı:
"Yaşanan süreçte, kulübümüzün ve camiamızın 'özgürlüklerin kazanımı yolunda verdiği mücadele' kamuoyunun malumudur.
Bununla birlikte; 'Özgürlüğün' kelime anlamından çok daha fazlasını ifade ettiğine inanan ve bunu bizzat yaşayan bir sivil toplum örgütü olarak, her türlü yasağın sürekli ve sınırsız olmaması gerektiğine olan inancımız tamdır.
Olası tüm spekülatif değerlendirmelere karşın 'sadece spor barışına katkı sağlaması düşüncesinden hareketle', akreditasyon konusundaki kısıtlamalarımıza, hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla, bugün itibariyle son verdiğimizi, kamuoyu ile paylaşırız."
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım konuyla ilgili olarak daha önceden akreditasyon işlemleri ile bizzat ilgileneceğini dile getirmişti. Sarı-lacivertli ekip yine resmi sitesinden duyurduğu bir yazı ile Haber Türk gazetesine ait muhabirlerin Şükrü Saracoğlu ve Samandıra'ya girmelerini yasaklamıştı.
KAYNAK : SPORX
-
Artık çehre değiştirmek istiyorsak takımı babalarının malı gibi gören 3A'dan kurtulmamız gerekiyor.
Aziz Yıldırım'ın bunca olaydan sonra o koltukta durduğu her gün bizim zararımızadır.
Aykut Kocaman kötü sisteminden vazgeçmiyor.
Alex kötü olmasına rağmen oynamaktan vazçeçmiyor.
Yeter artık milyonlarca insanı kahrettiğiniz, şu yaşa geldim hayatım boyuna bu takımdan bu kadar umutsuz, bu takıma karşı bu kadar soğuk olmamıştım. Aslında en büyük suç taraftarın
Aziz Yıldırım hata yapar, iki konuşur şak şak şak
Aykut Kocaman kötü yönetir, iki konuşur şak şak şak
Alex kötü oynar yedek bırakılır, iki konuşur şak şak şak
Burası Darülacize değil Fenerbahçe. Hem milyonlarca paranın üstüne konacaksınız hem de acıtasyon ruhlarınıza işleyecek, sonra bu takım niye böyle...
Mesaj Yetkileri