Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

28 96.55%
  • Berabere biter

1 3.45%
  • Akhisar kazanır

0 0%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 106 sonuç

Konu: Galatasaray - Akhisar Belediye | STSL 5.Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu arada gol ofsayt olabilir. Valla bugün Galatasaray adına tek olumlu şey oyuncuların bencillikten uzak olması olsa gerek. Ne rakip bizim seviyemizde, ne oynadığımız oyun olumlu.
    gol ofsayt falan değil ironimi yapıyosun trollüyomusun anlamadım valla

maçtanda ne beklentin varki geçen seneki ankaragücü maçı gibi işte ben Fatih Hocanın 7-8 fark atıcağını zannetmiyorum bi takıma

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribünler süper.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Melo gerçekten çok çok kötü, iyiki kiralamışız.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    gol ofsayt falan değil ironimi yapıyosun trollüyomusun anlamadım valla

maçtanda ne beklentin varki geçen seneki ankaragücü maçı gibi işte ben Fatih Hocanın 7-8 fark atıcağını zannetmiyorum bi takıma
    Yok ciddiyim, net göremedim zaten tekrarda baktım hizadaymış tam ofsayt değilmiş. Karşımızdaki rakip çok kötü, hiçbirşey oynamadılar, skor olarak değil, daha iştahlı bir takım olabilirdi bence. Kötü demiyorum, daha iyi olabilirdi diyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Turk Telekom Arena'daki taraftar sayisi 37.611... Twitter'da gördüm rakamı.

40000 kombine satan bi takım için az sayı değil mi ? Hadi kombinelilerin hepsi gitmedi bilet alarak gidenler ? Bana garip geldi. Üstelik maç haftasonu da yani hafta içi maçıda değil.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ey Yüce Peygamber, Senin Hürmetine Yaratıldı Tüm Alemler ! Cezasız Kalmaz Elbet O Filmler, Karikatürler...

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Oyunu hiç beğenmedim gol haricinde maç çok zevksiz antreman maçı gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

40000 kombine satan bi takım için az sayı değil mi ? Hadi kombinelilerin hepsi gitmedi bilet alarak gidenler ? Bana garip geldi. Üstelik maç haftasonu da yani hafta içi maçıda değil.
    Az, kombine alanların çoğu şampiyonlar ligi ve derbiler için almış belli ki. Biletle uğraşmamak adına.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yok ciddiyim, net göremedim zaten tekrarda baktım hizadaymış tam ofsayt değilmiş. Karşımızdaki rakip çok kötü, hiçbirşey oynamadılar, skor olarak değil, daha iştahlı bir takım olabilirdi bence. Kötü demiyorum, daha iyi olabilirdi diyorum.
    işte bende onu diyorum fatih hoca rakip takımı nedense çok ezdirtmiyo bide tabi oyuncu motivasyonu önemli zaten hafta içi united la maç yapmışsın gelip şimdi 3-0 yaptıktan sonra akhisara bi kaç tane daha atsan ne farkedicek tabi bende fark isterim o ayrı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ahaha Melo göğsüyle aşırtma gol attı Ofsayttan sayılmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ahaha Melo göğsüyle aşırtma gol attı Ofsayttan sayılmadı.

bide pis pis gülüyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ter attık antrenman maçı gibiydi.Yorumlayacak bir şey yok.3 puan maç başlamadan belli gibiydi.Sadece resmiyete döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

galatasaray efsaneleri anıyor maçları cl maçlarından öncede yapılacak mı acaba eğer yapılacaksa keşke manu maçından önce verilseydi arifin plaketi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Baros'da oynasaydı iyiydi ikinci yarı girerdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Normal de az ama Türkiye'de bu rakamı öpelimde başımıza koyalım hemde Arena'daki giriş çıkış sıkıntısı sürerken. Ayrıca rakibin adının Akhisar olmasından dolayı da kombineliler gelmemiş olabilir. Her maça gelecek değiller sonuçtada kurban olarak bu maçı seçmişler.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo son 10 dk'da filan buldu kendini. Zaman geçtikçe daha iyiye gidiyor. Yazın yaptığın nazı öpeyim Melo uğraşıp duruyoruz şimdi. Bu maçın 3-0 bitmesi mucizeydi ayrıca. Akhisar sene sonu Bank Asya'ya döner gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo bence gayet iyiydi. Bu adamdan ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Bu adamın görevi savunma yapmak, rakip ataklarını başlarken kesmek ve genellikle de sağa sola pas dağıtmak ki defalarca direk kanattan kanada şeklinde toplar attı. 2-3 tane ara pası attı. Gayette iyi bir performans gösterdi..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

O değilde burak'ın ilk yarım saatte ki pas istatisliklerini merak ediyorum.

Nesil
    2007

Rahat kazanmışız tebrikler aslanlarımıza

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güle oynaya kazandı Galatasaray. Önemli olan aynı motivasyonu, aynı çalışmayı devam ettirmektir. Yani istikrar. Ligin kaderi 20. haftadan sonra çizilir, bu haftalar ısınma turları. Az kayıpla geçmek büyük avantaj olur tüm takımlar için.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Emre Çolak her geçen maç sadece bana mı antipatikleşiyor merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu arada Emre Çolak her geçen maç sadece bana mı antipatikleşiyor merak ediyorum.
    aynen aldığı her topu basit oynamak yerine uç işler yapmaya çalışıp topu kaptırmasını geçtim bi insan sağ ayağını hiç mi kullanamaz o kadar çeviklik var sağ ayağı yok diye topla kalas gibi dönüyo

Solaklar, sağ ayaklarını kullanamazlar kolay kolay.O konuda hak vermekten başka çaremiz yok.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bence tam bir kötü karar seçme uzmanı oldu gibi emre boştaki adam yerine gidip dolu olan adan adama veriyor oyun görüşünü geliştirmeli ve seçimlerini doğru yapmalı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre'nin oyunundan değil de sanki tavırları antipatik geliyor gibime geldi.Yoksa kötü oynasa oyununu beğenmiyorum falan der.2-3 maçlık hataları olabilir ama Emre kendi ortalamasının altına hiç bir zaman düşmüyor.Emre'den fazla bir şey de beklesek yanlış olur,çok kötü oynayacağını düşünmek de yanlış olur.Emre şu an için sınırları olan bir oyuncu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dün maç sonu görüntüleri : Yarım saat felan sadece "Ölüm varmış korku varmış" tezahuratı yapılmış. Keşke İstanbulda olsaydım

[YOUTUBE="f2qYyFciQDw"]Maç sonu[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Solaklar, sağ ayaklarını kullanamazlar kolay kolay.O konuda hak vermekten başka çaremiz yok.
    Aynen bende solaklar ters ayaklarını sağlaklar kadar iyi ve rahat kullanamıyor birde çoğu iyi penaltı atamaz Oyun görüşü, doğru adama pas verme falan zamanla gelişir sorun değil onlar, sağ ayağıda gelişir çalışırsa en azından tek pas yapacak kıvama getirmesi lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Emre şımarmaya fazlasıyla müsait bir insan.Twitterda sürekli taraftarın kendisine olan övgülerini falan RT yapıp kendini tatmin edip millete göstermeye çalışıyor bunu.Saha içinde yaptıkları da bu yönde zaten.Tribüne oynamaya çalışıyor.Tamam bi yeteneği var ama abartıyor bazı şeyleri.Bir Arda'yı düşünüyorum bir de Emre'yi.İkisinin arasında dağlar kadar fark var.Arda bugün buralardaysa yeteneğinin yanında işini ciddiye alışı ve şımarmaması da var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Emre şımarmaya fazlasıyla müsait bir insan.Twitterda sürekli taraftarın kendisine olan övgülerini falan RT yapıp kendini tatmin edip millete göstermeye çalışıyor bunu.Saha içinde yaptıkları da bu yönde zaten.Tribüne oynamaya çalışıyor.Tamam bi yeteneği var ama abartıyor bazı şeyleri.Bir Arda'yı düşünüyorum bir de Emre'yi.İkisinin arasında dağlar kadar fark var.Arda bugün buralardaysa yeteneğinin yanında işini ciddiye alışı ve şımarmaması da var.
    Arda mı şımarmadı Arda da en az Emre kadar şımarıktı, ben Emreden en fazla bizim pedromuz olucağını düşünüyorum daha fazlası olmaz bence tabi adam geçmeyi öğrenir sağ ayağını kullanmaya alış fiziğini geliştirir mental anlamda da gelişirse başka tabi ama çok yakın gözükmüyo şuan

Nesil
    2003

Emre'nin karar hatalari yapmasi kadar normal bir sey yok cunku kolay heyecanlanan bir genc.

Mac oynadikca bunu uzeinden atacaktir.

Ilk oynamaya basladiginda cok sorumluluk almiyor ve goze batmiyordu. Ama simdi sorumluluk aliyor. Sorumluluk alan oyuncu da hata yapar. Bu hatalari yaparak da yapmamasi gerekenleri ogrenir.

Arda zihinsel olarak cok farkli kategoride bir oyuncu. Sonucta her genc ayni yaslarda olgunlasmiyor, tecrube kazanma hizi da ayni olmuyor.
    Last edited by perpetua : 25.Eylül.2012 at 13:31

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri