Tribünler süper.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Melo gerçekten çok çok kötü, iyiki kiralamışız.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Turk Telekom Arena'daki taraftar sayisi 37.611... Twitter'da gördüm rakamı.
40000 kombine satan bi takım için az sayı değil mi ? Hadi kombinelilerin hepsi gitmedi bilet alarak gidenler ? Bana garip geldi. Üstelik maç haftasonu da yani hafta içi maçıda değil.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Oyunu hiç beğenmedim gol haricinde maç çok zevksiz antreman maçı gibi
AhahaMelo göğsüyle aşırtma gol attı
Ofsayttan sayılmadı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ter attık antrenman maçı gibiydi.Yorumlayacak bir şey yok.3 puan maç başlamadan belli gibiydi.Sadece resmiyete döktük.
galatasaray efsaneleri anıyor maçları cl maçlarından öncede yapılacak mı acaba eğer yapılacaksa keşke manu maçından önce verilseydi arifin plaketi![]()
Baros'da oynasaydı iyiydi ikinci yarı girerdi
Screw you guys, I'm goin' home
Melo son 10 dk'da filan buldu kendini. Zaman geçtikçe daha iyiye gidiyor. Yazın yaptığın nazı öpeyim Melo uğraşıp duruyoruz şimdi. Bu maçın 3-0 bitmesi mucizeydi ayrıca. Akhisar sene sonu Bank Asya'ya döner gibi geliyor.
Melo bence gayet iyiydi. Bu adamdan ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Bu adamın görevi savunma yapmak, rakip ataklarını başlarken kesmek ve genellikle de sağa sola pas dağıtmak ki defalarca direk kanattan kanada şeklinde toplar attı. 2-3 tane ara pası attı. Gayette iyi bir performans gösterdi..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
O değilde burak'ın ilk yarım saatte ki pas istatisliklerini merak ediyorum.
Rahat kazanmışız tebrikler aslanlarımıza![]()
Güle oynaya kazandı Galatasaray. Önemli olan aynı motivasyonu, aynı çalışmayı devam ettirmektir. Yani istikrar. Ligin kaderi 20. haftadan sonra çizilir, bu haftalar ısınma turları. Az kayıpla geçmek büyük avantaj olur tüm takımlar için.
Canım FEDA olsun sana !
Bu arada Emre Çolak her geçen maç sadece bana mı antipatikleşiyor merak ediyorum.
Solaklar, sağ ayaklarını kullanamazlar kolay kolay.O konuda hak vermekten başka çaremiz yok.
bence tam bir kötü karar seçme uzmanı oldu gibi emre boştaki adam yerine gidip dolu olan adan adama veriyor oyun görüşünü geliştirmeli ve seçimlerini doğru yapmalı
Emre'nin oyunundan değil de sanki tavırları antipatik geliyor gibime geldi.Yoksa kötü oynasa oyununu beğenmiyorum falan der.2-3 maçlık hataları olabilir ama Emre kendi ortalamasının altına hiç bir zaman düşmüyor.Emre'den fazla bir şey de beklesek yanlış olur,çok kötü oynayacağını düşünmek de yanlış olur.Emre şu an için sınırları olan bir oyuncu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dün maç sonu görüntüleri : Yarım saat felan sadece "Ölüm varmış korku varmış" tezahuratı yapılmış. Keşke İstanbulda olsaydım
[YOUTUBE="f2qYyFciQDw"]Maç sonu[/YOUTUBE]
Screw you guys, I'm goin' home
Emre şımarmaya fazlasıyla müsait bir insan.Twitterda sürekli taraftarın kendisine olan övgülerini falan RT yapıp kendini tatmin edip millete göstermeye çalışıyor bunu.Saha içinde yaptıkları da bu yönde zaten.Tribüne oynamaya çalışıyor.Tamam bi yeteneği var ama abartıyor bazı şeyleri.Bir Arda'yı düşünüyorum bir de Emre'yi.İkisinin arasında dağlar kadar fark var.Arda bugün buralardaysa yeteneğinin yanında işini ciddiye alışı ve şımarmaması da var.
Arda mı şımarmadıArda da en az Emre kadar şımarıktı, ben Emreden en fazla bizim pedromuz olucağını düşünüyorum daha fazlası olmaz bence tabi adam geçmeyi öğrenir sağ ayağını kullanmaya alış fiziğini geliştirir mental anlamda da gelişirse başka tabi ama çok yakın gözükmüyo şuan
Emre'nin karar hatalari yapmasi kadar normal bir sey yok cunku kolay heyecanlanan bir genc.
Mac oynadikca bunu uzeinden atacaktir.
Ilk oynamaya basladiginda cok sorumluluk almiyor ve goze batmiyordu. Ama simdi sorumluluk aliyor. Sorumluluk alan oyuncu da hata yapar. Bu hatalari yaparak da yapmamasi gerekenleri ogrenir.
Arda zihinsel olarak cok farkli kategoride bir oyuncu. Sonucta her genc ayni yaslarda olgunlasmiyor, tecrube kazanma hizi da ayni olmuyor.
Last edited by perpetua : 25.Eylül.2012 at 13:31