Quote Originally Posted by zeck17 View Post
bence sonuçlar pek önemsenmemeli burda önemli olan fenerbahçenin son 3 yılda hangi planda top oynamaya çalıştığı olmalı mesela
Eleştiri yapanı eleştiren bir ortam oluştuğu için "Ben niye eleştiriyorum" sorusuna verilecek en güzel cevap senin burada yazdığın kısımdır. Önceki sayfalarda "Neden?" diye eleştiri getirdiğimiz zaman bunun gerekçelerini çarşaf çarşaf yazmamıza rağmen sanki hocayı basit bir şekilde eleştiriyoruz algısı oluşuyor. Eminim ki çoğu Fenerbahçe'li alınan sonuçlardan dolayı bu algıyı taşımıyordur, burada önemli olan bizim ne oynadığımız ? 3 senedir 18/17 olan dönemdeki gaz futbolumuz hariç ne oynadığımızı kim söyleyebilir ? Fenerbahçe'nin futbol oynaması için illa her şeyin zora girmesi mi gerek ? Milyonlarca € dökülen bu takımın sadece zora girdiği zaman aklının başına gelmesinden artık ben bıktım. 3 senedir düşük profille oynadığımız takımlar hariç kanser içinde izlemediğimiz kaç tane maç var ? 3 senedir bir takım adam olmamışsa 1-2 ay da mı bu olacak. Fenerbahçe yine şampiyonluğa oynar, şampiyonluğu kovalar, sezon sonunu getirir ama futbol oynamadıktan sonra neye yarar ?

Geçen sene oynadığımız kötü futboldan bahsederken "Yahu bu olağanüstü sezonda da hocayı eleştirmeyin ayıptır, bu sezonda da hoca eleştirilmez" deniliyordu. Kısmen bahane ama taraftar yine de arka durdu. Ee aynı tas aynı hamam, geçen sene oynadığımız futbolla bu sezon arasında gram değişiklik yoksa kimden, neyi bekliyorsunuz ? Durum böyle olunca taraftar isyan eder tabi.

Aziz Yıldırım en son NTV'de katıldığı programda "Aykut'a söyledim Alex'ten daha fazla yararlanacak" dediği an benim için Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve Alex bitmiştir. Bir takımın baba çiftliğine döndüğü, çorba olduğu yerde zaten takımın futbol oynamasını beklemek komiklik olur, bu böyle olmuyor da zaten durum apaçık ortada.

Kafanızdaki Fenerbahçe
Aziz Yıldırım > Fenerbahçe
Aykut Kocaman > Fenerbahçe
Alex > Fenerbahçe
ise
Aziz Yıldırım giderse kim var ki ?
Aykut Kocaman giderse kim var ki ?
Alex giderse kim var ki ?
deriz.