1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Tolga Ciğerci Türkiye'de

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Geleceği pek parlak değil bana kalırsa.A milli takım seviyesinde zor oynar.Ama belli olmaz bizim milli takımımızda bir gurbetçi sevdası aldı başını gidiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Geleceği pek parlak değil bana kalırsa.A milli takım seviyesinde zor oynar.Ama belli olmaz bizim milli takımımızda bir gurbetçi sevdası aldı başını gidiyor
    Kaç maçını izledinizde böyle bir karara vardınız?Şuan onun için ne çok iyi olur nede kötü olur diye bir yorum yapmak yanlış.Doğru dürüst takip edilmedi daha.Ancak alt yapılarda iyi işler yapmış.Wolfsburg'da oynamış birkaç maç ve şimdi Gladbah'ta ve yaşıda henüz 20.İleride büyük bir yıldız olmasada standart bir oyuncu olabilir.İlerleyen dönemde bizim milli takımda da rahat rahat oynar bana kalırsa.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Kaç maçını izledinizde böyle bir karara vardınız?Şuan onun için ne çok iyi olur nede kötü olur diye bir yorum yapmak yanlış.Doğru dürüst takip edilmedi daha.Ancak alt yapılarda iyi işler yapmış.Wolfsburg'da oynamış birkaç maç ve şimdi Gladbah'ta ve yaşıda henüz 20.İleride büyük bir yıldız olmasada standart bir oyuncu olabilir.İlerleyen dönemde bizim milli takımda da rahat rahat oynar bana kalırsa.
    Peki siz kaç maçını izlediniz de ilerde milli takımda rahat oynayacağını düşünüyorsunuz?Mehmet Ekici,Tunay Torun,Gökhan Töre ve Sercan Sararer örnekleri var önümüzde.Bunlardan sadece Sercan milli takımda kendini biraz olsun gösterdi.Kendi takımlarında bu isimlerin iyi performans sergiledikleri maç çok azdır.Düzenli olarak da oynamıyorlar maalesef.Almanlar bu oyuncularda kendi milli takımlarında banko oynayacak bir gelecek görse bırakmazlar kolay kolay peşlerini.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Peki siz kaç maçını izlediniz de ilerde milli takımda rahat oynayacağını düşünüyorsunuz?Mehmet Ekici,Tunay Torun,Gökhan Töre ve Sercan Sararer örnekleri var önümüzde.Bunlardan sadece Sercan milli takımda kendini biraz olsun gösterdi.Kendi takımlarında bu isimlerin iyi performans sergiledikleri maç çok azdır.Düzenli olarak da oynamıyorlar maalesef.Almanlar bu oyuncularda kendi milli takımlarında banko oynayacak bir gelecek görse bırakmazlar kolay kolay peşlerini.
    gökhan töre ve mehmet ekici gayet kaliteli oyuncular biz kullanamıyoruz sadece gerçi mehmet ekicinin o mevkide şuan önü kapalı gibi ama bu arada bizi seçmesi nasıl bi - olarak görülebilir anlamadım en kötü oynatmayız
    Last edited by Facx : 26.Eylül.2012 at 21:07

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Gökhan Töre Rubin Kazan'a transfer oldu bu sezon.Sadece 2 maç oynamış ve son oynadığı maçta da kırmızı kart gördü.Gökhan çok yetenekli ama topla fazla oynuyor ve çok son hareketleri yapamıyor.Gökhan Töre'yi izlerken aklıma zamanında BJK'da olan şu anda ise Elazığspor forması giyen Aydın Karabulut geliyor.Oyun tarzları çok benziyor birbirlerine.Sonları aynı olmasın da Neyse benim bu konuda anlatmak istediğim her gurbetçi oyuncuyu milli takıma alacağımıza biraz içerden oyuncu çıkarmak.Alt yapıları güçlendirmeliyiz

Gökhan Töre Rubin Kazan'a transfer oldu bu sezon.Sadece 2 maç oynamış ve son oynadığı maçta da kırmızı kart gördü.Gökhan çok yetenekli ama topla fazla oynuyor ve çok son hareketleri yapamıyor.Gökhan Töre'yi izlerken aklıma zamanında BJK'da olan şu anda ise Elazığspor forması giyen Aydın Karabulut geliyor.Oyun tarzları çok benziyor birbirlerine.Sonları aynı olmasın da Neyse benim bu konuda anlatmak istediğim her gurbetçi oyuncuyu milli takıma alacağımıza biraz içerden oyuncu çıkarmak.Alt yapıları güçlendirmeliyiz
    +1

Tunay Torun dediğiniz adamın milli takımda oynama sebebi tamamen Almanya'da oynuyor olması.

O tonla gol kaçıran eleştirdiğimiz olcan ona 10 basar.

Sercan Saraer gibi oyuncular da anadolu klüplerinde bolca var.

Mehmet Ekici de daha cok oyununu geliştirmesi lazım kesinlikle milli takım seviyesinde değil

Bir tek Ömer Toprak uygun.

Bunların yanısıra;

Muhammet Demir,Cenk Tosun, Abdullah Durak,Okay yokuşlu,Gökhan süzen,Mustafa Pektemek,Ozan ipek,Necip uysal,Alper Potuk,Veysel Sarı,Eren güngör,Soner Aydogdu, Murat Ceylan,Huseyin(Manisa),Mustafa yumlu,Furkan(gs-hadi daha oynamadı gsde), Orhan gülle(füzeyle gündeme geldi), Musa nizam(cok genc yastan beri oynuyor)Musa cagıran(bursa'nın en iyilerinden bu sene) Kayseri'nin kalecisi gökhan(son maçta 2 gol yemesine ragmen süper bir performans gosterdi) Tevfik Köse (yıllardır süper ligde)Ömer şişmanoglu(Muhammetten sonra en cok begendigim forvet) Sahin Aygunes(kasımpaşa'nın tek yıldızıydı 2 sene once 20 yasındayken)Ahmet arı, son olarak da Trabzonlu Barış Memiş (su an binbilmemkaç trabzonda sürünüyor)

Biz kendi yeteneklerimizi burada dibimizde görmezden gelirken ayakta duramayan ama sırf alman ekolunden geldi diye bazı oyunculara şans veriyor olmamızı kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.

Not: İronik olan ise Abdullah Avcı'nın bu oyuncuların coguyla avrupa kupalarında üst turlarda mucadele etmiş olması.
    Not2: Hatta yanlış hatırlamıyorsam Almanya'yı da 1-0 yenip Avrupa Şampiyonasına gitmiştik.Tek gol Muhammet Demir'den gelmişti o zaman Bursa altyapısındaydı ve milli takımın kaptanıydı.Almanya'da da şu an bizim milli takımda oynayan bazı oyuncuların yanısıra deniz naki,ilkay ve serdar taşcı vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yazdığım yazıda izlediğimi söylediğime dair bir iz söz konusu değil hatta ekledim iyi yada kötü yorum yapmak yanlış olur dedim.Çünkü bende izlemedim ama şuanki milli takım oyuncularını düşündüğümde altyapısı iyi olan bu oyuncunun rahatlıklamilli takımda oynayabileceğini düşünüyorum.İleride oynayacağınıda bu yüzden söyledim.Bir sebep göstererk iyi olabileceğine işaret ettim ama siz daha maçını izlemeden veya başka bir dayanak göstermeden direk bundan olmaz demeniz saçma geldi ama tabi oda sizin fikrinizdir saygı duyarız.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yazdığım yazıda izlediğimi söylediğime dair bir iz söz konusu değil hatta ekledim iyi yada kötü yorum yapmak yanlış olur dedim.Çünkü bende izlemedim ama şuanki milli takım oyuncularını düşündüğümde altyapısı iyi olan bu oyuncunun rahatlıklamilli takımda oynayabileceğini düşünüyorum.İleride oynayacağınıda bu yüzden söyledim.Bir sebep göstererk iyi olabileceğine işaret ettim ama siz daha maçını izlemeden veya başka bir dayanak göstermeden direk bundan olmaz demeniz saçma geldi ama tabi oda sizin fikrinizdir saygı duyarız.
    İnşallah ben yanılırım başarılı olur da milli takımımızla büyük başarılar yaşar.

Mesaj Yetkileri