Sayfa 7 / 17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 503 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Ön Sipariş Açıldı

Ben de d&r dan verdim siparişimi, kutulu almış olmak için steam den almadım. Nasıl olsa steam e ekleyip oynayacağız.

Eğer oyunu çıktığı an oynamak ve kutulu almak istiyorsanız 8 tl. fazla verip Aral'dan almanızı tavsiye ederim.

Oyunun Türkiye dağıtımcısı Aral olduğu için ilk onlara geliyor ve daha sonra dağıtılıyor. D&R'dan alırsanız muhtemelen oyunun çıktığı sabah veya diğer günler elinize ulaşır oyun.

Ama Aral'dan alırsanız oyun çıkış tarihi bayram tatiline denk gelmezse oyun çıkış tarihinden 1 veya 2 gün önce elinizde olur.

2 senedir Aral'dan alıyorum ikisinde de oyun çıkış tarihinden 1 gün önce elimde oldu oyun hiç sekmedi. Oyunu kurup gece TSİ 01:00 olmasını bekledim sadece...

Yani olayın kısacası; D&R'dan alırsanız önce Aral, D&R'a dağıtım yapar D&R size dağıtım yapar. Ama Aral'dan alırsanız Aral, D&R'la birlikte size de dağıtım yapar...

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by kornification View Post
    Eğer oyunu çıktığı an oynamak ve kutulu almak istiyorsanız 8 tl. fazla verip Aral'dan almanızı tavsiye ederim.

Oyunun Türkiye dağıtımcısı Aral olduğu için ilk onlara geliyor ve daha sonra dağıtılıyor. D&R'dan alırsanız muhtemelen oyunun çıktığı sabah veya diğer günler elinize ulaşır oyun.

Ama Aral'dan alırsanız oyun çıkış tarihi bayram tatiline denk gelmezse oyun çıkış tarihinden 1 veya 2 gün önce elinizde olur.

2 senedir Aral'dan alıyorum ikisinde de oyun çıkış tarihinden 1 gün önce elimde oldu oyun hiç sekmedi. Oyunu kurup gece TSİ 01:00 olmasını bekledim sadece...

Yani olayın kısacası; D&R'dan alırsanız önce Aral, D&R'a dağıtım yapar D&R size dağıtım yapar. Ama Aral'dan alırsanız Aral, D&R'la birlikte size de dağıtım yapar...
    Aral D&R'a dağıtımı önceden yapar ama D&R çok yönlü bir firma olduğundan oradan kargolanması Aral'dan uzun sürebilir.

Büyük bir olasılıkla, diğer firmaların ön siparişlerini de Aral direk müşterilere gönderecektir.
    Burak

2 senedir bende aral'dan oyunu alıyorum, oyun piyasaya çıkmadan 3 gün önce hep elime ulaştı, geçen sene de aynı şekilde 21 ekimde oyun aktive olmuştu ama oyun bana 18'inde gelmişti. bu senede aral'dan alacağım.

6. Default

Arkadaşlar oyun çıktığı anlarda ne kadar fiyata mal olur?

7. Default

arkadaşlar bende D&R dan diablo ve pes oyunlarını aldım. iki oyunda tam çıkış tarihinde elime ulaştı. ön sipariş verenlerin ürünlerini erkenden tedarikçiden alıp kargoluyorlarmış. yani ön sipariş verenlere öncelik tanıyor D&R firması. o yüzden sipariş vermeden karar vermeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Biraz geç teslim ediyor olsada fiyat olarak uygun olduğu için hepsiburada'dan alabilirsiniz 53 tl fiyatı teslimat tarihi 31.10.2012

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aral'dan PES2013 ön sipariş vermiştim çıktığı gün(20 Eylül) elime ulaştı.

@beat fiyat 53 tl değil 63 tl.KDV'siz fiyatı yazmışlar önce dikkatli bak

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Arkadaşlar oyun çıktığı anlarda ne kadar fiyata mal olur?
    Pes te 10 tl farketti bunda da okadar eder diye tahmin ediyorum.
    Burak

11. Default

Quote Originally Posted by BeaT View Post
    Biraz geç teslim ediyor olsada fiyat olarak uygun olduğu için hepsiburada'dan alabilirsiniz 53 tl fiyatı teslimat tarihi 31.10.2012
    hepsiburada da 53 + kdv + kargo var. yanlış yönlendirmeyelim insanları.
    şu anda en uygun DR de. kdv dahil 63 tl ve kargo bedava.

Nesil
    2005

Bana sortitoutsi mail atmış ne kadar güvenii bilmiyorum ama

https://www.greenmangaming.com/checkout/basket/

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

editt......................
    Last edited by omersal : 26.Eylül.2012 at 17:48

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

İnşallah oyun Kasım'dan önce çıkar bu sene..

Şubat tatiline kadar beklesek bi indirim olurmu

İnş kasımda çıkar smmm sınavına hazırlanıyoruz burda o kadar emek boşa gitmesin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

31.10.2012 tarihinde stoklarda olacaktır ibaresi var bir kaç satış sitesinde. Kasımda çıkacağı aşikar.

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    Ben geçen yıl orjinal aldım ama hiç bir işe yaramadı herkes korsan oynuyo sen orjinal alınca senin bide korsan yüklemen gerekiyo o yüzden orjinalin hiçbi faydasını göremedim.
    cm 97 den beri hep korsan oynadım. tabi gecen senede!!! ama fm 12 kabus oldu bana. ilk 1 2 patch den sonrası korsana patch çıkmadı aylar boyu bekledim bekledim olmadı.yani fm 12 yi oynayamadım. ayrıca fiyatı 40$ uygun 1 yıl sürekli oynaığım bir oyuna çok para değil ayda 6 tl neye vermiyoruzki. birde türkçe olması aorjnal alma isteğimi arttırdı.

Quote Originally Posted by hakankaraduman View Post
    Ben de d&r dan verdim siparişimi, kutulu almış olmak için steam den almadım. Nasıl olsa steam e ekleyip oynayacağız.
    oyunu steama nasıl ekliycez kutulu alınca anlamadım acarmısınız

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by balgat80 View Post
    oyunu steama nasıl ekliycez kutulu alınca anlamadım acarmısınız
    Steam ile iligili konu başlığı var aradığın cevap orada.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar oyun gmgde 26 dolar şu an ve ben de ilk orijinal fm mi aldım

Voucher code: GMGFM-C7BEY-U0PMY(%35 indirim)

22. Default

arkadaşlar yarın dr dan ön sipariş verenlere ne hediye verileceğine dair bilgi paylaşımı yapılacakmış
    ön sipariş vermenin faydasını görücez sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne hediyesi la
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Ben En Güzeli Çıkana Kadar Bekleyecem Çıktıktan En Fazla 1 Ay Sonra Alacam O Zaman 69 mu 65 mi Öyle Bir Fiyata Düşüyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by timsah83 View Post
    arkadaşlar yarın dr dan ön sipariş verenlere ne hediye verileceğine dair bilgi paylaşımı yapılacakmış
    ön sipariş vermenin faydasını görücez sanırım.
    Yahu cidden nereden öğrendin merak ettim

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Geçen sene t-shirt verilmişti, dışarıda giyilecek gibi değil ama ister evde giy ister hatıra olarak sakla

bu oyunu kutulu yani dvd li alıp kurduğumuz zaman, her oyunu açdtığımızda dvd takılı olmak zorundamı? yoksa sadece kurulum için yeterlimi. bu çok önemli bernim için.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kurulum içim yeterlidir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

peki bir dvd alınıp 2 bilgisayara yüklendikten sonra ortak kariyer açılabilir mi iki kişiyle

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    peki bir dvd alınıp 2 bilgisayara yüklendikten sonra ortak kariyer açılabilir mi iki kişiyle
    İki taraf da aynı anda Steam'de online olmadığı sürece istediğinizi yapabilirsiniz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Sayfa 7 / 17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri