Ben de d&r dan verdim siparişimi, kutulu almış olmak için steam den almadım. Nasıl olsa steam e ekleyip oynayacağız.
Ben de d&r dan verdim siparişimi, kutulu almış olmak için steam den almadım. Nasıl olsa steam e ekleyip oynayacağız.
Eğer oyunu çıktığı an oynamak ve kutulu almak istiyorsanız 8 tl. fazla verip Aral'dan almanızı tavsiye ederim.
Oyunun Türkiye dağıtımcısı Aral olduğu için ilk onlara geliyor ve daha sonra dağıtılıyor. D&R'dan alırsanız muhtemelen oyunun çıktığı sabah veya diğer günler elinize ulaşır oyun.
Ama Aral'dan alırsanız oyun çıkış tarihi bayram tatiline denk gelmezse oyun çıkış tarihinden 1 veya 2 gün önce elinizde olur.
2 senedir Aral'dan alıyorum ikisinde de oyun çıkış tarihinden 1 gün önce elimde oldu oyun hiç sekmedi. Oyunu kurup gece TSİ 01:00 olmasını bekledim sadece...
Yani olayın kısacası; D&R'dan alırsanız önce Aral, D&R'a dağıtım yapar D&R size dağıtım yapar. Ama Aral'dan alırsanız Aral, D&R'la birlikte size de dağıtım yapar...
Büyük bir olasılıkla, diğer firmaların ön siparişlerini de Aral direk müşterilere gönderecektir.
Burak
2 senedir bende aral'dan oyunu alıyorum, oyun piyasaya çıkmadan 3 gün önce hep elime ulaştı, geçen sene de aynı şekilde 21 ekimde oyun aktive olmuştu ama oyun bana 18'inde gelmişti. bu senede aral'dan alacağım.
Arkadaşlar oyun çıktığı anlarda ne kadar fiyata mal olur?
arkadaşlar bende D&R dan diablo ve pes oyunlarını aldım. iki oyunda tam çıkış tarihinde elime ulaştı. ön sipariş verenlerin ürünlerini erkenden tedarikçiden alıp kargoluyorlarmış. yani ön sipariş verenlere öncelik tanıyor D&R firması. o yüzden sipariş vermeden karar vermeyin.
Biraz geç teslim ediyor olsada fiyat olarak uygun olduğu için hepsiburada'dan alabilirsiniz 53 tl fiyatı teslimat tarihi 31.10.2012
Aral'dan PES2013 ön sipariş vermiştim çıktığı gün(20 Eylül) elime ulaştı.
@beat fiyat 53 tl değil 63 tl.KDV'siz fiyatı yazmışlar önce dikkatli bak
Bana sortitoutsi mail atmış ne kadar güvenii bilmiyorum ama
https://www.greenmangaming.com/checkout/basket/
editt......................
Last edited by omersal : 26.Eylül.2012 at 17:48
İnşallah oyun Kasım'dan önce çıkar bu sene..
Şubat tatiline kadar beklesek bi indirim olurmu
İnş kasımda çıkar smmm sınavına hazırlanıyoruz burda o kadar emek boşa gitmesin![]()
31.10.2012 tarihinde stoklarda olacaktır ibaresi var bir kaç satış sitesinde. Kasımda çıkacağı aşikar.
cm 97 den beri hep korsan oynadım. tabi gecen senede!!! ama fm 12 kabus oldu bana. ilk 1 2 patch den sonrası korsana patch çıkmadı aylar boyu bekledim bekledim olmadı.yani fm 12 yi oynayamadım. ayrıca fiyatı 40$ uygun 1 yıl sürekli oynaığım bir oyuna çok para değil ayda 6 tl neye vermiyoruzki. birde türkçe olması aorjnal alma isteğimi arttırdı.
Arkadaşlar oyun gmgde 26 dolar şu an ve ben de ilk orijinal fm mi aldım
Voucher code: GMGFM-C7BEY-U0PMY(%35 indirim)
arkadaşlar yarın dr dan ön sipariş verenlere ne hediye verileceğine dair bilgi paylaşımı yapılacakmış
ön sipariş vermenin faydasını görücez sanırım.
Ne hediyesi la![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben En Güzeli Çıkana Kadar Bekleyecem Çıktıktan En Fazla 1 Ay Sonra Alacam O Zaman 69 mu 65 mi Öyle Bir Fiyata Düşüyor
Geçen sene t-shirt verilmişti, dışarıda giyilecek gibi değil ama ister evde giy ister hatıra olarak sakla![]()
bu oyunu kutulu yani dvd li alıp kurduğumuz zaman, her oyunu açdtığımızda dvd takılı olmak zorundamı? yoksa sadece kurulum için yeterlimi. bu çok önemli bernim için.
Kurulum içim yeterlidir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
peki bir dvd alınıp 2 bilgisayara yüklendikten sonra ortak kariyer açılabilir mi iki kişiyle