1 ile 30 arası toplam 503 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Ön Sipariş Açıldı

Hybrid View

Quote Originally Posted by cimbomlueyup View Post
    ben bu oyunla büyüdüm cm02-03 den başladım fm 2010 e kadar aralıksız oynadım yeri geldi sabahladım bi maç bi maç diye sabah oldu 2 oyundur hiç oyunu yüklemedim bile eski tadı vermiyodu ama Türkçe olması sebebiyle bu sene alıcam şunu sormak istiyorum steam alınca kutudan daha ucuz oluyodu dimi ? 2. sorum ise ön sipariş fiyatları ile normal oyun çıktıktan sonraki fiyatları farklı oluyo dimi daha sonra bekleyip daha ucuza almak daha iyi
    son olarak turksportal ekibine teşekkür ederim zamnında Türkçe olsun oyun diye çok çalışmalar ypıldı imza kampanyaları yapıldı edildi en sonunda başarmışlar
    steamda 72tl, aralda 70tl, dr da 62tl, vatanda 52tl. fiyatın dahada düşmesini beklemek istiyorsan sanırım 4 5 ay beklemen gerekli. oda en az derim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balgat80 View Post
    steamda 72tl, aralda 70tl, dr da 62tl, vatanda 52tl. fiyatın dahada düşmesini beklemek istiyorsan sanırım 4 5 ay beklemen gerekli. oda en az derim.

Gerçekten daha ucuza bulmanız çok zor arkadaşlar bence kaçırmayın bu fırsatı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Gerçekten daha ucuza bulmanız çok zor arkadaşlar bence kaçırmayın bu fırsatı.
    internetten almak isteyenler için gmgde 26 dolar yani 47 tl ye geliyo.. Ama kutulu isteyenler için 52 tl gerçekten güzel

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    internetten almak isteyenler için gmgde 26 dolar yani 47 tl ye geliyo.. Ama kutulu isteyenler için 52 tl gerçekten güzel
    Ben de bu şekilde aldım promosyon kodu ile 26dolar gerçekten çok uygun geldi GMG'den.

gmg neresş kardeş adresi verirmsn 5 lir daha fazla verip kutu almak daha mantlı sanki yanlışmıyım yani steamin bi avantajı yok dimi kutuya göre

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by cimbomlueyup View Post
    gmg neresş kardeş adresi verirmsn 5 lir daha fazla verip kutu almak daha mantlı sanki yanlışmıyım yani steamin bi avantajı yok dimi kutuya göre
    http://www.greenmangaming.com/s/tr/t...-manager-2013/

sepete ekledikten sonra yanda voucher yazan yere GMGFM-C7BEY-U0PMY kodunu giriyosun..oyun 26 dolara düşüyo

evet sanırım bir avantajı yok..kutulu istiyosan o da gayet iyi bir fiyat

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    gmg steam gibi birşey mi ?
    Burdan FM alırsan, FM çıktığı zaman sana kod veriyo ve steama ekliyosun ordan indirip oynuyorsun..

http://www.greenmangaming.com/s/tr/t...-manager-2013/

sepete ekledikten sonra yanda voucher yazan yere GMGFM-C7BEY-U0PMY kodunu giriyosun..oyun 26 dolara düşüyo

evet sanırım bir avantajı yok..kutulu istiyosan o da gayet iyi bir fiyat

Burdan FM alırsan, FM çıktığı zaman sana kod veriyo ve steama ekliyosun ordan indirip oynuyorsun..
    burda hangisi kutu hangisi net üzerden onu nası anlicaz

Mesaj Yetkileri