Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 5. You may not vote on this poll
-
Orduspor kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Geçen sene Orduspor maçını Arena'da izlemiştim ve Cuper olmasına rağmen takım kötü oynuyordu.O maçtan sonra ilk kez izledim Orduspor'u.Çok büyük bir gelişme kaydetmişler.Cuper istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlamış.Anadolu takımları arasında Kasımpaşa'dan sonra en iyisi diyebiliriz Orduspor için.İç saha performansları muazzammış.Kötü oynadık ama buna rağmen maçı kazanabilirdik.Burak çok kötüydü bugün.Son vuruşlarda batırdı resmen.Elmander yerine o çıkmalıydı bence.Maçın hakkı kesinlikle bu değildi.Hasan Kabze'nin o beklenmeyen ve muhteşem golüyle erken dakikada geriye düşmek moralleri bozdu.Zaten takım tam olarak bu maça konsantre değildi orası belliydi.Bir de erken gol gelince işler iyice kötüye gitti.Kendi sahamızda Orduspor'a karşı zorlanacağımızı hiç sanmıyorum.Deplasmanda orada oynayan her takım çok zorlanacaktır orası belli ama içerde bu takıma puan kaybetmeyiz.Braga maçı öncesi bu mağlubiyet kötü oldu ama oyunculara iyi bir tokat oldu bu.Kendilerine geleceklerdir.Ve salı günü Braga'ya karşı güzel bir oyunla güzel bir galibiyet alacağız inşallah.
Mesaj Yetkileri